lp
Patrik_A3 je napisal/-a:King, daj opis poti na 1. stran v prvi post. Bo bolj pregledno
Aly™ je napisal/-a:Luka a ni to tm pr ten-tenu?
speedfreak je napisal/-a:Danes bova z Kingom najverjetneje dorekla še zadne detajle okoli srečanja in jih seveda NE bova delila z vami, presenečenje je pa predvsem za moški del populacije, zato joškatih polovic ne vozite s seboj
.
Se vidimo, če pa koga še karkoli zanima je telefonska 040 524 724.....
Rey je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Danes bova z Kingom najverjetneje dorekla še zadne detajle okoli srečanja in jih seveda NE bova delila z vami, presenečenje je pa predvsem za moški del populacije, zato joškatih polovic ne vozite s seboj
.
Se vidimo, če pa koga še karkoli zanima je telefonska 040 524 724.....
A bo bikini carwash??![]()
![]()
![]()
King1 je napisal/-a:Ma ne ne ni financ za kaj takega.![]()
Ni nič takega za presenečenje, da ne boste mislil. Res je nekaj majhnega in praktično nič posebnega ampak za vsakogar nekaj.
Mislim, da je važna misel.![]()
O bejbah takih in onakih pa si sliko zbrište iz glave, ker tega ne bo.Bi revica pozebla ob teh temperaturah.
![]()
![]()
lp
_furby_ je napisal/-a:malo off...![]()
speedy, a si ze TSI-ja polil z benzom in zapalu?
Kegl je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:malo off...![]()
ne to je mišljeno kot presenečenje in glavni dogodek na srečanju (predčasni kres)![]()
King1 je napisal/-a:@ x-hair lepo, da prideš? Se boš znajdu? Sicer pa sem na eni izmed prejšnih strani opisal pot.![]()
![]()
lp
PIKSNA007 je napisal/-a:Kaj zdej peterbalazic prideš? Dj probi pridet na to srečanje, sploh zdej k ns bo tok velik
LP
_furby_ je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:malo off...![]()
ne to je mišljeno kot presenečenje in glavni dogodek na srečanju (predčasni kres)![]()
ma danes sem mu malo prevec omehcal custva z mojo Corso... sej ni panike, bom jaz castu 10 litrov bencina, da nam ne bo mraz
X-Hair je napisal/-a:King1 je napisal/-a:@ x-hair lepo, da prideš? Se boš znajdu? Sicer pa sem na eni izmed prejšnih strani opisal pot.![]()
![]()
lp
Morem enim par dat roko. Prvi je vsekakor pacient s TSI-jem, sploh če so kristusova leta.Ma, se bom že znajdu, bom pa malo polutal.
Sej mam staro tehnologijo. To ne pije veliko, če je dobro pošraufano.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov