Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Po maj 09, 2005 12:38 pm

Glede ocenjevanja, smo se pač za tak način odločili, vendar pa je dejsto da vsi ne morejo zmagovat! Sicer pa še nisem v nobeni temi o avtoshowih zasledil same pohvale glede ocenjevanja sodnikov (popravite me či se motim)

Se strinjam da je velka razlika če avtomobil predelaš sam ali če takega kupiš!

Samo tega ne moremo upoštevat, saj potem bi morali še pri prijavah spraševat vsakega kateri lastnik je in koliko je ON vložil v avtomobil, kar pa se mi ne zdi smiselno... saj vsak ki kupi predelan avtomobil tudi odšteje primerno ceno če ga lastnik ceni. Če ga dobi ceneje pa toliko bolje za novega lastnika.

To da pa dobi avtomobil z novim lastnikom še vedno pokale v določeni kategoriji, pa je samo znak da je pramalo novih (na novo predelanih) avtomobilov na tekmovanjih.

Sicer pa probajte sami organizirat tak show, pa probajte te napake popravit!

Lp

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Po maj 09, 2005 12:48 pm

glede parkirnega za gledalce ko je nekdo rekel:

nas je 2 dni pred šovom zajeb*l oni cirkus ko je tam doli stal, drugače bi bilo dooosti parkirnega placa :( :x No kaj čemo

Glede tega kdo je avto kupil predelan, kdo ne, v to se je pa sploh brezveze spuščat, ja saj je RES razlika, če ga predelaš sam ali ga kupiš, samo avto se gleda kaki je na šovu ne pa če ga je prej mel predsednik al pa cigan, pa je dal gor ratkape :? :? :P

Drugače pa vglavnem, da je šow uspel 8)
LP :D

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po maj 09, 2005 12:51 pm

Boych, blo je ful dobr, mislm, da tud noben od tekmovalcev ni odšel preveč nezadovoljen. Kot sem že napisal, mi hodimo na showe zarad ljubezni do tuninga, stylinga, avtomobilizma in predvsem zaradi dobre družbe. Pokalčki so postranska zadeva. Sistem ocenjevanja je stvar organizatorja, konc debate. :tomidelej:

You can please some of the people some of the time, but you cannot please all of the people all of the time. :pop:

Da mal vrnemo na pravo pot tole temo...

A MA ŠE KDO KAKE SLIKE ZA POKAZAT?
Kej iz podelitve al pa kej tazga?
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 09, 2005 1:07 pm

to bi naj mel BaSe preko :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po maj 09, 2005 1:24 pm

to s temi pokali je res postranska zadeva......
jst sm se pripeljal iz črnomlja zaradi ljubezni do tuninga in staylinga....ne pa zarad pokalov......
najbolj mi je bilo všeč ko pride folk do tebe in sprašuje kaj je to kaj je ono,kolk dnarja,sam delal?to je men zakon k se ljudje zanimajo za avtomobile ti pa jim postrežeš z informacijami......o trudu,delu, izgubljenih živcih.....

meni je bilo zelo lepo in dobro organizirano čeprav je bila samo glasba malo res preglasna.....

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Po maj 09, 2005 1:32 pm

[quote="Mare9mm"]Boych, ups, sem pozabil, da člani organizatorjev ponavadi ne tekmujejo... my bad. ;)

Take debate, a je bolš kupit al narest, a si nekdo, ki plača, da dobi narejeno, bolj zasluži zmage, kot nekdo, ki sam doma speče spojler, so vedno sledile po showih. To je totalni primitivizem. Ocenjuje se izgled avtomobilov, nivo predelave, skladnost, itd. Ne pa kdo, kdaj, kje, komu, za kolko denarja... Čudn, da se še niste stepl, zarad tega, k "Ko sanje postanejo resničnost" ni nič dobil. :roll:

kaj si hotu s tem povedat? :ue

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po maj 09, 2005 1:40 pm

Fantje a ste fukjeni mal mal nehi te se zdej prepirat. Kolk truda so organizatorji vložli v show noben negovori, in mislim da bi glih o tem morali več govoriti.Potrudili so se zelo dobro, meli smo pijačo, hrano, stranišča, ozvočenje itd.... lepo vreme, neki lepih deklet za pogledat in mislim da to največ šteje.

dobro pojavijo se tu pa tam kake napake sam j*** ga vsi so ljudje in ljudje pač grešijo ne.
Glede rezultatov tekmovalcev je kar je, nimaš kej.Enim je pač po godi, drugim pač ne.

Js čestitam vseeno vsem zmagovlacem, ker se je vsak potrudil narediti na svojem autu nekaj, pa tudi če ga je takega kupil.Bo pa drugič bolš.

Če bi lahk dal oceno glede organizacije showa in recimo placa, postavitev avtomobilov, itd... bi reku da odlično, glede komisije bi pa tu malo pograjal tuning freakse, ker lani je blo to bolj pošlihtano in urejeno v organizacijskem smislu, ker si točno vedu kdaj bo "komisija"hodla okrog in kaj ocenjujejo, letos žal js in marsikdo tega nismo dojelil, ker je blo tk mal bolj čudno vse skup.Pa muzka je bla mal preglasna se nisi mogu pogovarjat normalno.

Eto tu bi bla samo moja graja.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne Po maj 09, 2005 2:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po maj 09, 2005 2:09 pm

damjan je napisal/-a:kaj si hotu s tem povedat? :ue

To sploh ni letelo nate, ampak na tiste, ki sedaj tukaj komentirajo v smislu, ta bi moral to dobit, un bi moral to. Ker večina uporabnikov tega foruma pozna tvoj avto (zaradi tvoje debate, ki sem jo zgoraj omenil) sem prav začuden, da se noben ni razkuril, ker tvoj avto ni dobil nobene nagrade. Da te pomirim, v živo je avto zlo fajn, še posebaj na cesti (smo stali pri Felnarju, ko si se mimo peljal) sedi zelo impresivno. Sicer na slikah mi je bil tud tvoj alu wing cool, ampak u živo mi pa nekak ne paše. Si imel pa ves čas gužvo okoli avta, tako, da predvidevam, da si zadovoljen, ker je ljudi tako zanimal tvoj avto. Kot si tudi sam napisal, pokalčki so postranska zadeva, pa po mojem ti tudi kakšen ne uide. ;)
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po maj 09, 2005 2:25 pm

Fantje jebeš pokale, js pa mislim da je važno da se družmo
folk ki nas zanima avtomobilizem,si izmenjamo par besed,
izkušenj ter težav...in seveda malo
pokomentiramo zadeve...
to je bistvo ne pa tist kurčev kos pleha(beri pokal) k je itak sam simboličen!

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 09, 2005 3:05 pm

Andy je napisal/-a:Fantje j**eš pokale, js pa mislim da je važno da se družmo
folk ki nas zanima avtomobilizem,si izmenjamo par besed,
izkušenj ter težav...in seveda malo
pokomentiramo zadeve...
to je bistvo ne pa tist kurčev kos pleha(beri pokal) k je itak sam simboličen!

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :pij:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 09, 2005 3:08 pm

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po maj 09, 2005 3:41 pm

Courage™ je napisal/-a:dobro, ce je tbi avto serijski pa naj bo :)

ce pa si gres racunat koliko denarja je vlozenega v avto pa je to druga zgodba. Če je zate zmagovalen avto tisti ki ima pometano vse kaj se tisti trenutek dobi za avto na le tega, potem je to tvoja stvar. jaz pa vem da če bi ocenjeval bi ocenjeval v stilu malo je več. skaldnost, linije, okus, ne pa če ma avto cartatto, če ma kromirane ventilčke....

ti je pa že en odgovoril. potemtakem je tisti polo oranžni ki je pobral 2 pokala tudi nepravično dobil pokale ? Avto je zrihtal zdajšnji lastnik golfa3 cabrio modre barve.

Sicer pa brezveze debatirat. Odzivi ljudi na showu so čisto drugačni kot tukaj. Lahko je nekaj govorit če pojma nimaš kako in kaj.

Zakaj brezveze debatirat? A ni to point forumov... Pa se neki, a si prebral kaj sem napisal? Gdo je rekel da je zame zmagovalni avto tisti k je vse nametano gor? Nasprotno, skladno mora bit in lepo... Pa ne nujno da je malo več, lahko je ogromno ce clovek zna gor dat! Da to je pa umetnost... Polo je pa ze upraviceno dobil pokal, POLO!

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Po maj 09, 2005 4:41 pm

lahko je kupit avto v prekmurju dat gor 19 in bit pameten

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Po maj 09, 2005 4:52 pm

seicento je napisal/-a:lahko je kupit avto v prekmurju dat gor 19 in bit pameten

kaj hočeš s tem povedat?

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Po maj 09, 2005 4:53 pm

uh madona dej ne pametuj s takimi izjavami pa rajš zadrži zase........
da mi je vedet kakšn avto maš ti.....

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Po maj 09, 2005 4:56 pm

damjan možn da tis seicento ko je zram tvojga stal :lol:
nevm sam domnevam...

LP

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Po maj 09, 2005 5:02 pm

pa a ni malo podlo dajat takšne komentarje....?nevem no?
pač si vsaak rihta po svojih zamislih....

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 09, 2005 5:08 pm

Dečki mirno kri. :P :P :P Moje mnenje je da ma vsak človek svoj okus :lol:

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Po maj 09, 2005 6:26 pm

HONDEK je napisal/-a:Dečki mirno kri. :P :P :P Moje mnenje je da ma vsak človek svoj okus :lol:

Se podpišem.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov