Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas To maj 09, 2006 4:32 pm

woolff je napisal/-a:No, da še tudi sam malo pokomentiram avtošov. Najprej čestitke lastniku hrošča za dosežek, ker si ga je zaslužil. Potem bi se zahvalil tuning freaksom za povabilo in upam, da nam vrnejo obisk.
Zdaj pa gremo na pohvale in seveda graje. Vse kar bom povedal je iz mojega vidika, ker tudi sam nisem laik in tudi sam sem že organiziral šov in druge prireditve tako, da vem koliko je potrebno truda in časa, ki ga vedno primanjkuje.

Gremo najprj k grajam: tako kot so že ugotovili določeni kolegi tekmovalci je bilo tekmovanje oz. ocenjevanje vozil izpeljano površno. Tudi sam sem tekmoval in seveda opazoval ocenjevalce, ker vem kako morajo delati. Določenih vozil sploh niso pogledali, tako kot mojega nažalost in to z velikim naporom. Ko sem človeku hotel obrazložiti predelave se je obrnil vstran od mene - to je zelo grda navada. Točk za ocenjevanje je bilo premalo in nekatere so bile zelo smešne. Čistost avtomobila se lahko ocenjuje, če avtomobili stojijo na povsem enakovrednih prostorih z enako osvetlitvijo, to je mogoče le v halah, nikoli na prostem. Primer : črna barva je dosti bol občutljiva kot srebrna. Potem nekdo je omenil, da si ne moreš vzeti dovolj časa, za ocenjevanje vsakega vozila: čas si moraš vzeti. Vprašaj človeka kaj ima predelano, oceni in pojdi naprej. Še prej boš gotov, če ti sam pove kaj je bilo predelano na vozilu. Naprimer, kolegova tigra ni imela nobene kljuke ne na prtljažnih vratih ne na ostalih vratih. Vrata se odpirajo z daljincem, ampak za take stvari se treba vprašat, ker verjamite s tem je ogromno dela.
Zdaj pa na pohvale:
Show je bil izpeljal zelo lepo, bila je dobra glasba, organizacija same prireditve je bila super. Videti je bilo mogoče veliko in tako je tudi prav. Malo še izpilite vaše ocenjevalce, da bo Show pridobil še nekaj iz tega stališča.

Upam, da sprejmete kritike in da se vidimo na srečanju avto kluba VRZ. Nagrade ne bo 1000 EU, bojo pa druge lepe nagrade. Pri nas je tako kot lani povdarek na srečanju in igrah, bo pa tudi tekmovanje v staylingu, le če boste hoteli sodelovati.

LP

mi lahko gdo kaksno sliko prilima kje so ocenjevalci slikani da vidim kfgo je to delal

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Napisal/-a mistervegas To maj 09, 2006 4:38 pm

eh
Zadnjič spremenil mistervegas, dne To maj 09, 2006 11:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi To maj 09, 2006 4:52 pm

Baje je vreji blo... MI je zal da sem zamudil...
Morem pogledat mali slikice pa to... keri je zmago

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA To maj 09, 2006 5:20 pm

Nevem zakaj sedaj omenjate neko faušijo pa nevem kaj še vse.Pa to da se bunimo samo ljutomerčani pa prekmurci malo si pogljejte forum za nazaj.Buni se vsa slovenija.Ni nam jasno kako lahko vse nagrade pobere samo pet ljudi na vsem srečanju.Nismo nikomur fauš pa še z zmagovalcem se zelo strinjamo.Samo ignorandski odnos ocenjevalcev do tekmovalcev pa nevem kako ga še naj opišem .Če tekmovalec ni vreden da ga vsaj ocenjevalci pozdravijo potem nevem kam to vodi.Če pa maš že srečo da te obiščejo pa se ti režijo v faco.Hvala lepa za tak show.Nisem opazila da bi ker kritiziral organizatorje bar iz naše strani ne.Kar se pa tiče žerije pa je že brezveze zgubljati besede.V bodoče se ne brezveze sklicevati na neko FAUŠIJO če vsi vemo da ni bilo vse okej.

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC To maj 09, 2006 5:58 pm

maky je napisal/-a:ok pubbec tole je pa daleč največja bedarija kar sm jih tule prebral...

a zdej če je nek avto več po šovih pomeni da je vedno isti??? pismo med šovi se da še kaj predelat ane... v vsakem primeru noben ne bo zvedel vseh predelav če bo površno gledal... tud vsak nima istega mnenja o avtu in zato je dobro da se pregleda predvsem napake. ne pa da se neko splošno mnenje vzame in je... to je pol jebiveter
kako boš zvedel kaj je novega predelanega če pa ne povprašaš oz. pogledaš?

hja ravno to sem hotel povedat in si sedaj ti prav razložil ja hvala !!! :D

mislil sem s tem povedat, da ko si zapomnijo kakšen je avto ga sploh ne pogledajo
več na drugih šovih ! razumeš zdaj ? :D sicer se mene to ne tiče ker nisem ocenjevalec in sem samo gledalec, a vem da bi blo fajn se pri vsakem avtu minimalno
10-15 minut ustavit prečekirat celotno zadevo.... najboljše bi bilo vsak avto posebej
pripeljat pred občinstvo na tako imenovan oder in ga predstavit ... bi blo full dobro no

tnx da ste poslušali hihi :D

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC To maj 09, 2006 6:01 pm

nejko307 je napisal/-a:
dls1 je napisal/-a:Napisal vam bom nekaj in se naj vsak malo zamisli.

Sem organizator kar nekaj showov v Sloveniji in še vedno eden glavnih pri organizaciji avtoshowa Grosuplje.
Ali nekateri veste da se je na vseh tuning showih in ostalih prireditvah zmanjšalo število PRIJAVLJENIH VOZIL in to pomeni da scena namesto da bi se razvijala se je ze lansko leto zacela podirati.
Vprasajte se zakaj, to pa zaradi tega ker ni nobene zadeve vec da je nebi skritizirali. Ali mislite da je organizator na Ptuju kaj zasluzil? Garantiram vam da če si je seštel ure ni bil plačan niti 100 sit na uro za njegovo delo.
Za poslastico pa nekateri na veliko pljuvajo čez avtomobile, vedite da vsak ki ima nekako zrihtan avto ,da je njemu vsec in da se je potrudil kolikor se lahko, potem pa na forumih vidi kako ga vsi pluvajo. Mislim da tak clovek naslednjič ne bo prisel na noben show.
In kaj smo s tem dosegli? To da smo izgubili se enega ki ga to zanima!!!!!

NAMESTO DA BI TUKAJ SPODBUJALI NAJ PRIDE CIM VEC VOZIL NA VSAK SHOW JIH PA ODVRAČATE OD TEGA!

LP JAKA

SE PODPIŠEM...

podpišem :!:

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Napisal/-a Cimpi To maj 09, 2006 6:29 pm

ZDravo.
aaa beatle je zmago ?? omfg bad... :D ... res je lepo predelan pa to ...
Samo po mojem okusu eden redkih avtov ko mi resnicno ni vsec niti malo :\
Drugace pa cestitam za prvo mesto.
LP

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To maj 09, 2006 7:24 pm

Eno vprašanje imam za vse tiste, ki se pritožujete.
Ali vi avto rihtate in predeljujete zato, da boste z njim služili ali za svoje lastno zadovoljstvo?
Pa še to. Če dobro pomislite je to, da lahko avto pokažete širši javnosti na šovu, reklama za vaš avto in vaše delo, nobena reklama pa ni zastonj.

Hvala za odgovore.
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Napisal/-a mistervegas To maj 09, 2006 8:44 pm

moglo bi bit loceno car interiour/exteriour/engine/ Audio /ostale ideje in kreativnost okus/design pri tem ocenjeno ca 2,3,4 oseb ki dokazljivo npr. imajo razlicne okuse kaj se automobilov tice (racer, exot, oldtimer, ....) ( posamezno ocenjene, potem en skupni zmagovalec sestet in v vsakem razredu zmagovalec za sebe. bettle sigurno steje pod
favorite na konc koncu pa bi vendar le res tocke odlocle ce bi vsaj neki sistem ocenjuvanja obstajal.
sorry 4 my slowenisch

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To maj 09, 2006 9:26 pm

gospod vegas ne bluzi (pa slovensko bi se lahko malo naučil).
pri nas še zdaleč scena ni tako velika da bi imeli toliko razredov ker potem bi bilo nagrad preveč in bi skoraj vsak dobil nekaj.
najbolj patetično je vsaj za mene da eni postavijo avte not ki niso vredni pol k..., ne glede na trud, ki bi ga naj lastnik vložil vanj, ne dobijo nič, pol pa se bunijo tu gor kak so bogi ker jih noben ni resno jemal. revčki. če greš samo zato tja da boš dobo nagrado in nisi dovolj samokritičen da ne vidiš da proti beetlu nimaš kaj mrdat, pol se malo zamisli. ker v slo ni dosti takšnih avtov ki so tak porihtani v nulo kot je beetle.
žal je dandanes tako da trud ni vse kar moreš vložit v avto, ampak tudi ogromno denarja (pa ne 1000eur) da je avto zmagovalec.

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W To maj 09, 2006 9:31 pm

mistervegas je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:zanimivo da se najbolj kurčijo ljutomerčani in prekmurci :lol: vas boli ha da nimate dobro predelanih avtov. ki so zaj tiste super ultra predelave ki ste ji htak obljubljali. nisem nič vido. pubeci bote še malo zrasti mogli. :lol:
malo samokritike enim nebi škodlo, oziroma vsaj polovici osebkov ki so imeli avte parkirane v notranjosti showa. norca delaš samo iz samega sebe ko tak avto not postaviš pol pa se še kurčiš zakaj nisi dobil nagrade in zakaj te ocenjevalec ni šmirglal 5%. :roll:
drugače pa super show, vsako leto boljši.

eh nisi vredn komentarja

Če ti jaz povem vi tam mate samo plastiko na avtih, mi pa tu mamo zato močne motorje!!Pa mislim da več pomemebno da imaš močen motor kot pa tono plastike na avtu!!SI se zmoto!! :lol: :lol:
325i Coupe

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Napisal/-a mistervegas To maj 09, 2006 9:43 pm

robertos_664 je napisal/-a:gospod vegas ne bluzi (pa slovensko bi se lahko malo naučil).
pri nas še zdaleč scena ni tako velika da bi imeli toliko razredov ker potem bi bilo nagrad preveč in bi skoraj vsak dobil nekaj.
najbolj patetično je vsaj za mene da eni postavijo avte not ki niso vredni pol k..., ne glede na trud, ki bi ga naj lastnik vložil vanj, ne dobijo nič, pol pa se bunijo tu gor kak so bogi ker jih noben ni resno jemal. revčki. če greš samo zato tja da boš dobo nagrado in nisi dovolj samokritičen da ne vidiš da proti beetlu nimaš kaj mrdat, pol se malo zamisli. ker v slo ni dosti takšnih avtov ki so tak porihtani v nulo kot je beetle.
žal je dandanes tako da trud ni vse kar moreš vložit v avto, ampak tudi ogromno denarja (pa ne 1000eur) da je avto zmagovalec.

hocem povedat da ne pomeni da ce vlozis dost denareja da si potem zmagovalec avtov je zadost da bi csaka kategorija dobila nagrado (poklal+neka nagrada free car wash (sponzor) ce bi bilo bol pravicno bi se mogoce jih vec udelezlo

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To maj 09, 2006 9:44 pm

Borko je napisal/-a:
mistervegas je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:zanimivo da se najbolj kurčijo ljutomerčani in prekmurci :lol: vas boli ha da nimate dobro predelanih avtov. ki so zaj tiste super ultra predelave ki ste ji htak obljubljali. nisem nič vido. pubeci bote še malo zrasti mogli. :lol:
malo samokritike enim nebi škodlo, oziroma vsaj polovici osebkov ki so imeli avte parkirane v notranjosti showa. norca delaš samo iz samega sebe ko tak avto not postaviš pol pa se še kurčiš zakaj nisi dobil nagrade in zakaj te ocenjevalec ni šmirglal 5%. :roll:
drugače pa super show, vsako leto boljši.

eh nisi vredn komentarja

Če ti jaz povem vi tam mate samo plastiko na avtih, mi pa tu mamo zato močne motorje!!Pa mislim da več pomemebno da imaš močen motor kot pa tono plastike na avtu!!SI se zmoto!! :lol: :lol:

maš mogoče prav, samo potem morate tekmovat na dragih in ne na styling showih. :roll:
pa kaj ti pomaga močen motor če je okoli samo rja. :lol:

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Napisal/-a B_M_W To maj 09, 2006 9:55 pm

Zdaj ne vem na koga ti misliš na rjast avto!! Mislim da ti fant sploh nimaš avta in se ne pametuj tolko!! :lol: :lol:
325i Coupe

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To maj 09, 2006 9:55 pm

najbojše če je združeno moč/stylin :)
Slika

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Napisal/-a B_M_W To maj 09, 2006 9:57 pm

blindek je napisal/-a:najbojše če je združeno moč/stylin :)

Točno tako, kak pravi blindek!
325i Coupe

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower To maj 09, 2006 10:33 pm

robertos vozi HINDAJA in misli da boga drzi za j***a..najbol se delaš pametnega od vseh ljudi.Omeno si da nimamo predelanih avtomobilov itd..pol pa ti tvojo škrntjo pokazi (misliš če je notranjost preoblečena-kaj dvomim da si sam delo ker si preveč pameten za to) da je avto stunan..če ti tak povem..poglej našo tigro vijola črno in povej da ni predelana.Če si to upaš rečt si pa totalen i****!(kar vemo da si po tvojih oddanih komentarjih)Nihče ni reko da si beetl ne zasluži glavne nagrade,ampak SI JO RES ZASLUŽI ker je res predelan v 0.Glede odnosa ocenjevalcev pa je bilo zelo bogo..In ti misliš če voziš HINDAJA:D:D da pol nimaš rje..motiš se!sicer pa glavna ti je moč pa pol mal stylinga in je to to..glede moči pa mate vi tam doli malo premalo pod haubo da se proti prekmurcom lahko bunite..
OPEL je AVTO

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To maj 09, 2006 10:50 pm

ta tema je že popolnoma bv :)

najbojše da nekdo zaklene...prosim
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 10, 2006 7:02 am

dls1 je napisal/-a:obljubim da bo na avtoshowu grosuplje letos glasovanje potekalo zelo zanimivo, izvedel bom tudi razrede za tekmovalce.

Tako da vas vse pričakujemo in se bomo letos se posebej potrudili glede sojenja.

Lp Jaka

We will be there ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 10, 2006 7:21 am

dls1 je napisal/-a:Napisal vam bom nekaj in se naj vsak malo zamisli.

Sem organizator kar nekaj showov v Sloveniji in še vedno eden glavnih pri organizaciji avtoshowa Grosuplje.
Ali nekateri veste da se je na vseh tuning showih in ostalih prireditvah zmanjšalo število PRIJAVLJENIH VOZIL in to pomeni da scena namesto da bi se razvijala se je ze lansko leto zacela podirati.
Vprasajte se zakaj, to pa zaradi tega ker ni nobene zadeve vec da je nebi skritizirali. Ali mislite da je organizator na Ptuju kaj zasluzil? Garantiram vam da če si je seštel ure ni bil plačan niti 100 sit na uro za njegovo delo.
Za poslastico pa nekateri na veliko pljuvajo čez avtomobile, vedite da vsak ki ima nekako zrihtan avto ,da je njemu vsec in da se je potrudil kolikor se lahko, potem pa na forumih vidi kako ga vsi pluvajo. Mislim da tak clovek naslednjič ne bo prisel na noben show.
In kaj smo s tem dosegli? To da smo izgubili se enega ki ga to zanima!!!!!

NAMESTO DA BI TUKAJ SPODBUJALI NAJ PRIDE CIM VEC VOZIL NA VSAK SHOW JIH PA ODVRAČATE OD TEGA!

LP JAKA

Ja valda, to je edini razlog. :roll:

Kaj pa razni ocenjevalci, nad katerimi se folk vsako leto znova zgraža, vedno isti problemi na autoshowih, katerih tudi v 5 letih niste odpravili ali vsaj omilili?

Najlažje je druge komentirat, sebe pa pri miru pustit.
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov