woolff je napisal/-a:No, da še tudi sam malo pokomentiram avtošov. Najprej čestitke lastniku hrošča za dosežek, ker si ga je zaslužil. Potem bi se zahvalil tuning freaksom za povabilo in upam, da nam vrnejo obisk.
Zdaj pa gremo na pohvale in seveda graje. Vse kar bom povedal je iz mojega vidika, ker tudi sam nisem laik in tudi sam sem že organiziral šov in druge prireditve tako, da vem koliko je potrebno truda in časa, ki ga vedno primanjkuje.
Gremo najprj k grajam: tako kot so že ugotovili določeni kolegi tekmovalci je bilo tekmovanje oz. ocenjevanje vozil izpeljano površno. Tudi sam sem tekmoval in seveda opazoval ocenjevalce, ker vem kako morajo delati. Določenih vozil sploh niso pogledali, tako kot mojega nažalost in to z velikim naporom. Ko sem človeku hotel obrazložiti predelave se je obrnil vstran od mene - to je zelo grda navada. Točk za ocenjevanje je bilo premalo in nekatere so bile zelo smešne. Čistost avtomobila se lahko ocenjuje, če avtomobili stojijo na povsem enakovrednih prostorih z enako osvetlitvijo, to je mogoče le v halah, nikoli na prostem. Primer : črna barva je dosti bol občutljiva kot srebrna. Potem nekdo je omenil, da si ne moreš vzeti dovolj časa, za ocenjevanje vsakega vozila: čas si moraš vzeti. Vprašaj človeka kaj ima predelano, oceni in pojdi naprej. Še prej boš gotov, če ti sam pove kaj je bilo predelano na vozilu. Naprimer, kolegova tigra ni imela nobene kljuke ne na prtljažnih vratih ne na ostalih vratih. Vrata se odpirajo z daljincem, ampak za take stvari se treba vprašat, ker verjamite s tem je ogromno dela.
Zdaj pa na pohvale:
Show je bil izpeljal zelo lepo, bila je dobra glasba, organizacija same prireditve je bila super. Videti je bilo mogoče veliko in tako je tudi prav. Malo še izpilite vaše ocenjevalce, da bo Show pridobil še nekaj iz tega stališča.
Upam, da sprejmete kritike in da se vidimo na srečanju avto kluba VRZ. Nagrade ne bo 1000 EU, bojo pa druge lepe nagrade. Pri nas je tako kot lani povdarek na srečanju in igrah, bo pa tudi tekmovanje v staylingu, le če boste hoteli sodelovati.
LP
mi lahko gdo kaksno sliko prilima kje so ocenjevalci slikani da vidim kfgo je to delal