im nobody je napisal/-a:a kdo točno ve kok je svetovni rekord na 402m?aja pa slo?slo mislm da je 11.3 če se motim me prosim popravte
NaDjA je napisal/-a:Jaz te rezultate glih najbolj ne razumem, najbolj jezna pa sem,ker se mi ni dalo počakat na podelitev nagrad.
Takole,jaz sem imela štartno številko 101, izpadla sem v 3 krogu,torej domžalčan je zmagu potem Damjan Kopold,če se ne motim, 2 sta prebila klaso potem mislim,da sem jaz dobila 3. mesto.Se morda mogoče spozna kateri iz teh rezultatov???
O.k. hvala za odgovor.zoranwagen je napisal/-a:NaDjA je napisal/-a:Jaz te rezultate glih najbolj ne razumem, najbolj jezna pa sem,ker se mi ni dalo počakat na podelitev nagrad.
Takole,jaz sem imela štartno številko 101, izpadla sem v 3 krogu,torej domžalčan je zmagu potem Damjan Kopold,če se ne motim, 2 sta prebila klaso potem mislim,da sem jaz dobila 3. mesto.Se morda mogoče spozna kateri iz teh rezultatov???
...@ vsem, zadeva je dokaj preprost...rezultati so razdeljeni na listo prijavljenih, točke za ekipe, kvalifikacije in potem potek tekmovanja po posamezni skupupini...namesto imena so štartne številke NL pomeni tekmovalec na levi...TT pomeni čas z reakcijo RT pomeni reakcija...ET pomeni čas brez reakcije...pripisano še je L kot leva stran proge in R kod desna stran proge...vsak zmagovalec gre v naslednji krog...
...konkretno nadja:
sprašuješ za skupino STOCK COMPETITION:
1. Hrovat Zoran
2. Kopold Damjan
3. Glinik Simon
...vse tole lepo vidiš na: http://www.402streetrace.com/index.php?newsid=176
Corleone je napisal/-a:Pateman:
1/4 mile in 8.14 sec @ 174mph
0 - 60 in 1.25 sec
Corleone je napisal/-a:Aha, ja te že... Bral sem v nekem članku, da je pač Pateman najhitrejši, očitno ni res...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov