tigrica je napisal/-a:RegY je napisal/-a:vreme na 24ur.com je napisal/-a:Jutri bo oblačno z padavinami, ki bodo popoldne oslabele in ponehale. temperature: jutri od 7 do 14 stopinj C.
hja, lepo vreme bomo meli... se vidimo jutri v mozirju!
ja kje bomo pa avto oprali
lp tigrica
RegY je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:RegY je napisal/-a:vreme na 24ur.com je napisal/-a:Jutri bo oblačno z padavinami, ki bodo popoldne oslabele in ponehale. temperature: jutri od 7 do 14 stopinj C.
hja, lepo vreme bomo meli... se vidimo jutri v mozirju!
ja kje bomo pa avto oprali
lp tigrica
jaz nisem juri v službi, tko da... ne vem?
Daco je napisal/-a:Ej sefice (mislim bad-girlsice) jst bi pa nekaj vprasal...ops:
Imajo tam kje elektriko, mislim napajanje? (Glupo vprasanje? Cakte da povem zakaj :P)
In sicer razmisljam in se mislim... bi jutri vzel s sabo digitalni fotoaparat al digitalno kamero? Aparatov bo kar dosti... lahk pa naredimo tut ksn filmcekSam baterija recimo da zdrzi dobro uro. Kaseta pa dve uri... sicer ne vem kolk bi se snemalo, sam ce bi ze snemal bi naredil cel filmcek ane... pa se pol zvecer pa spet rabim kamero ker snemam en koncert in nebi blo lih fajn da uletim s prazno kamero (se posebi ce bi prepozno prisel nazaj v LJ in sel tja direkt).
Ok, zdej sem ze zabluzil... skratka v dilemi sem.![]()
Fotkic al kamera... kaj pravite prijatelji?
P.S. Iz izkusenj lahko povem, da je folk veliko bolj sproscen ko je kamera ugasnjena oziroma je ni. Zato imam pomisleke. Fotkica se ne bojijo toliko.
Jasmy je napisal/-a:No drugače se je pa končno približal dan srečanja!
Za vas sem zrihtala poceni karte za ogled mozirskega gaja, ki stane 600sit/osebo (redna 800sit). Tk da se boste lahko šli mal sprehajat![]()
Drugače pa upajmo pa fantje pridni bit, da bo lepo vreme, da ne bo dežvalo.
Lep pozdrav
Jasmy
maky je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:No drugače se je pa končno približal dan srečanja!
Za vas sem zrihtala poceni karte za ogled mozirskega gaja, ki stane 600sit/osebo (redna 800sit). Tk da se boste lahko šli mal sprehajat![]()
Drugače pa upajmo pa fantje pridni bit, da bo lepo vreme, da ne bo dežvalo.
Lep pozdrav
Jasmy
a to tebe za rokav pocukamo al grem lepo na kaso in je popust že obračunan?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost