seicento je napisal/-a:lahko je kupit avto v prekmurju dat gor 19 in bit pameten

pa kaj si ti nor kaj dela faušija

saso_vts je napisal/-a:najprej cestitam vsem k so dobil pokale![]()
vse pohvale organizatorjem za uspesno izpeljan show in edina graja k jo mam je prenaglas muzika pa mal vec programa bi lahko bilo
ostalo je bilo pa tipi topi
veste kaj mene zanima?????
kojk avtov bi ostal v tekmi za pokale,ce bi pokale dobili samo tisti k imajo vse homologirano vse na papirjih???????
un kalos mocno dvomim da ma vse homologirano!!!!!
kar se tice pa pokalov!!!
jest svoj avto predelujem za svojo dusco in v moj veselje in ker mi denar ne dovoli vsega gre vse bolj pocasi ampak gre
sej ce bi mel 300.000 cukov na mesec bi se tud jest verjetno igral pa izmisljal razne mogoce dodatke za avto!!!
pa nocem zdej s tem kaksnega uzalit s tem,tko da se v naprej opravicujem ce sm koga uzalil
ghost rider je napisal/-a:Zdej ko glih vidim, da ste razgreti predvsem za grajanje kod za pohvale, me zanima če bi lahk kir pokomentiral črno astro, če jo je videl![]()
No, za felge, prage pa čistočo samga avta že vem..ops:
saso_vts je napisal/-a:najprej cestitam vsem k so dobil pokale![]()
vse pohvale organizatorjem za uspesno izpeljan show in edina graja k jo mam je prenaglas muzika pa mal vec programa bi lahko bilo
ostalo je bilo pa tipi topi
veste kaj mene zanima?????
kojk avtov bi ostal v tekmi za pokale,ce bi pokale dobili samo tisti k imajo vse homologirano vse na papirjih???????
un kalos mocno dvomim da ma vse homologirano!!!!!
kar se tice pa pokalov!!!
jest svoj avto predelujem za svojo dusco in v moj veselje in ker mi denar ne dovoli vsega gre vse bolj pocasi ampak gre
sej ce bi mel 300.000 cukov na mesec bi se tud jest verjetno igral pa izmisljal razne mogoce dodatke za avto!!!
pa nocem zdej s tem kaksnega uzalit s tem,tko da se v naprej opravicujem ce sm koga uzalil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov