robertos_664 je napisal/-a:prvo jaz ne mislim da je moj hyundai dober avto to bom povedo zadnjič na tem forumu. ker če bi mislo da je super avto ga ne bi prodajal. kupil sem ga pač silom prilike in ga malo po svojem okusu uredil (za sebe ne da bom ga vozil kazat ga okoli pa se jokat če komu ne bo lepi) to pa je vse.
drugo: jaz sem zadosti pameten da vem da moj avto niti približno ni zadosti predelan da bi ga postavil na ogled. (BTW: notranjost sem sam preoblekel)
nisem vedel da je tigra last večih osebkov. (sicer se mi je zdelo da morate za kako tigro dnar vkup zbirat samo vseeno

)
nisem nikol reko da tigra ni nič predelena (mislim da sem ji celo 8.0 dal v salonu).
ne boš verjel samo res vozim HYUNDAIa pa nimam rje.
glede moči sem pa vam že reko da se potem rajši udeležite DRAG-anja ker to je bil predvsem STYLING šov.
P.S.: če se en Courage ne buni, ko ma avto v nulo poštiman, bi blo fajn ko bi vi bli malo bolj tiho.
lahko bi še kaj nesramnega reko pa rajši nebom

strahopetec
Se kr strinjam z robertosom. Treba je sam pri sebi bit malo bolj kriticen, pa videt da je konkurenca iz leta v leto hujsa in da vsak avto ne pase na show. Je res da je vsak plačal 3000 SIT, ampak je vseeno tako kot je rekel CockroaC. To je styling show kjer tekmujejo predelani avti, in ne malo dražje parkirišče. Če se vam gre samo za to da domov odnesete pokal potem vam raje predlagam da namesto da plačujemo 3k za vstopnino potem si raje za ta dnar kupite pokalcek.
Ne more en Punto (ne obsojam, samo primer dajem) konkurirat v nulo poštimanemu beetlu ki so ga delali izključno profesionalci. Moj avto ni extremno predelan, je pa spremenjen in je eden izmed prvih z racunalnikom, pa se vseeno zavedam da je slovenska scena premocna. Ni dovolj dober avto, ampak okus in predvsem dosti denarja da si konkurencen na showih.
Sam sem dejal samo da je ocenjevanje bilo povrsno in mogoce do nekaterih nekorektno, ampak dajte se malo zamislit ljudje kaj je pravi razlog da hodimo tekmovat po Sloveniji ?
Jaz priznam da sem zaradi obiskov showov po celi Sloveniji spoznal toto drzavo, ko se mi prej sanjalo ni kje je Trbovlje pa kje je Kocevje pa kak je tam. Hodim se druzit, se zezat, se nasmejat vaskim frajerjem ki kurijo gume in kvarijo masine na showih, ce pa na koncu dneva pade se kaki pokal pa tolko boljse.
Over&Out