Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Sr maj 10, 2006 8:54 am

GSIpower je napisal/-a:robertos vozi HINDAJA in misli da boga drzi za j***a..najbol se delaš pametnega od vseh ljudi.Omeno si da nimamo predelanih avtomobilov itd..pol pa ti tvojo škrntjo pokazi (misliš če je notranjost preoblečena-kaj dvomim da si sam delo ker si preveč pameten za to) da je avto stunan..če ti tak povem..poglej našo tigro vijola črno in povej da ni predelana.Če si to upaš rečt si pa totalen i****!(kar vemo da si po tvojih oddanih komentarjih)Nihče ni reko da si beetl ne zasluži glavne nagrade,ampak SI JO RES ZASLUŽI ker je res predelan v 0.Glede odnosa ocenjevalcev pa je bilo zelo bogo..In ti misliš če voziš HINDAJA:D:D da pol nimaš rje..motiš se!sicer pa glavna ti je moč pa pol mal stylinga in je to to..glede moči pa mate vi tam doli malo premalo pod haubo da se proti prekmurcom lahko bunite..

SE STRINJAM!!!!!!!!!
325i Coupe

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Sr maj 10, 2006 12:37 pm

prvo jaz ne mislim da je moj hyundai dober avto to bom povedo zadnjič na tem forumu. ker če bi mislo da je super avto ga ne bi prodajal. kupil sem ga pač silom prilike in ga malo po svojem okusu uredil (za sebe ne da bom ga vozil kazat ga okoli pa se jokat če komu ne bo lepi) to pa je vse.
drugo: jaz sem zadosti pameten da vem da moj avto niti približno ni zadosti predelan da bi ga postavil na ogled. (BTW: notranjost sem sam preoblekel)
nisem vedel da je tigra last večih osebkov. (sicer se mi je zdelo da morate za kako tigro dnar vkup zbirat samo vseeno :lol: )
nisem nikol reko da tigra ni nič predelena (mislim da sem ji celo 8.0 dal v salonu).
ne boš verjel samo res vozim HYUNDAIa pa nimam rje.
glede moči sem pa vam že reko da se potem rajši udeležite DRAG-anja ker to je bil predvsem STYLING šov.

P.S.: če se en Courage ne buni, ko ma avto v nulo poštiman, bi blo fajn ko bi vi bli malo bolj tiho.

lahko bi še kaj nesramnega reko pa rajši nebom :lol:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 10, 2006 1:13 pm

robertos_664 je napisal/-a:prvo jaz ne mislim da je moj hyundai dober avto to bom povedo zadnjič na tem forumu. ker če bi mislo da je super avto ga ne bi prodajal. kupil sem ga pač silom prilike in ga malo po svojem okusu uredil (za sebe ne da bom ga vozil kazat ga okoli pa se jokat če komu ne bo lepi) to pa je vse.
drugo: jaz sem zadosti pameten da vem da moj avto niti približno ni zadosti predelan da bi ga postavil na ogled. (BTW: notranjost sem sam preoblekel)
nisem vedel da je tigra last večih osebkov. (sicer se mi je zdelo da morate za kako tigro dnar vkup zbirat samo vseeno :lol: )
nisem nikol reko da tigra ni nič predelena (mislim da sem ji celo 8.0 dal v salonu).
ne boš verjel samo res vozim HYUNDAIa pa nimam rje.
glede moči sem pa vam že reko da se potem rajši udeležite DRAG-anja ker to je bil predvsem STYLING šov.

P.S.: če se en Courage ne buni, ko ma avto v nulo poštiman, bi blo fajn ko bi vi bli malo bolj tiho.

lahko bi še kaj nesramnega reko pa rajši nebom :lol:

strahopetec :cry

Se kr strinjam z robertosom. Treba je sam pri sebi bit malo bolj kriticen, pa videt da je konkurenca iz leta v leto hujsa in da vsak avto ne pase na show. Je res da je vsak plačal 3000 SIT, ampak je vseeno tako kot je rekel CockroaC. To je styling show kjer tekmujejo predelani avti, in ne malo dražje parkirišče. Če se vam gre samo za to da domov odnesete pokal potem vam raje predlagam da namesto da plačujemo 3k za vstopnino potem si raje za ta dnar kupite pokalcek.

Ne more en Punto (ne obsojam, samo primer dajem) konkurirat v nulo poštimanemu beetlu ki so ga delali izključno profesionalci. Moj avto ni extremno predelan, je pa spremenjen in je eden izmed prvih z racunalnikom, pa se vseeno zavedam da je slovenska scena premocna. Ni dovolj dober avto, ampak okus in predvsem dosti denarja da si konkurencen na showih.

Sam sem dejal samo da je ocenjevanje bilo povrsno in mogoce do nekaterih nekorektno, ampak dajte se malo zamislit ljudje kaj je pravi razlog da hodimo tekmovat po Sloveniji ?

Jaz priznam da sem zaradi obiskov showov po celi Sloveniji spoznal toto drzavo, ko se mi prej sanjalo ni kje je Trbovlje pa kje je Kocevje pa kak je tam. Hodim se druzit, se zezat, se nasmejat vaskim frajerjem ki kurijo gume in kvarijo masine na showih, ce pa na koncu dneva pade se kaki pokal pa tolko boljse.

Over&Out :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Sr maj 10, 2006 1:19 pm

tocn to courage :D .glede na sliek pa flme k sm jih vidu je blo kul.sem pa nslisal nekja kritik glede ocenjevanja.pac niams kaj nemore bit vse popolno

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr maj 10, 2006 1:41 pm

točno tako..se strinjam z couragetom ( on me je prepričal da naj dam avto notr z namenom da se družimo) samo sem omenila da mi pač niso ocenili avta..mogoče so..od daleka...ni to point šova...čeprav je krivično...greš na izlet in spoznaš veliko folka iz foruma...
pa da me ne bo kdo zdaj napadel da sem pametna samo povem...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr maj 10, 2006 2:15 pm

v tvojih prejšnjih postih ni blo nobenih namigov, da si avto not prpelala da bi se družli. pi***a si, ker noben ni pogledu tvojega avta.
kako razsvetljenje te je pa zej prevzelo?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr maj 10, 2006 2:51 pm

Lej popolnoma se strinjam z Lane-tom vendar se mi zdaj dozdeva,da bomo na showih in styling/tuning tekmovanjih srečvali samo lastnike,ki imajo možnost v avto vložit 5mio sit ali več.
sreči sem oseba,ki avto pedenam po svojih zmožnostih in ga pedenam zato,da se potem z veseljem vsedem v avto,če je všeč še kateremu drugemu še toliko bolje za razne pokale me pa boli ku.ac :D
Zdaj kot sem že reku beatlu res ni konkurence pa še neki avtomobilov se vozi v Sloveniji,ki ti ob pogledu nanje vzame sapo sam jebat ga živimo v državi kjer nimamo vsi svojih firm in nismo vsi sinovi po poklicu pa zato pol nea smem it na show tekmovat v upanju,da bom pa mogoč kakšno točko ali dve dobil (ne govorim v svojem imenu!!!).Res in pol se organizatorji sprašujejo zakaj je iz leta v leto manj prijavljenih tekmovalcev,naj povem spedenanih avtov je iz leta v leto več,sam kaj ko nismo vsi konkurenčni Beatlu in res roko na srce jst raj avto zunaj pustim,ker tak nimam šans za pokal ali točke pa grem peš na show družim se tak še vedno lahko četudi nimam avta notri :D
Po mojem bi blo fajn pač nardit razrede recimo predelave do 1mio,predelave do 2mio in tko naprej.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 10, 2006 3:07 pm

V vseh sortah bedarijah lahko kopiramo "Evropo" samo ocenjevanje je še vedno čisto po svoje. Bemti pa dobte si organizatorji obrazce iz tujine, pa jih naštudirajte, a je tako težko? Kot vidite se folk vedno nad tem pritožuje, ter "profesionalizmom" ocenjevalcev (ki, očitno, to ni). Potem pa se najdejo eni ki začnejo sikat da naj si, kdor se pritožuje, svoj show zmisli. Ja bemti, a zdej se pa nič negativnega ne sme rečt? Bi vsi raj mel da vas vsi potrepljajo po glavi in rečejo: "ja super je blo tole,...". Na TAK način zadeve stagnirajo, ker nihče ne izpostavi pomanjkljivosti. Potem boste pa spet krivdo za upad tekmovalcev iskali pri kritikih. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Sr maj 10, 2006 3:09 pm

spet si narobe razumel.
hočemo samo povedat če imaš avto v katerega pač nisi vložil milijonov in ne zgleda v nulo pač ne moreš pričakovat da boš zmagovalec.
največja napaka po mojem je da se deli denar, ker s tem se je začelo kreganje in foušija. en pokalček za vsak razred pa mir. slovenija je pač še na takšni ravni da se lahko gremo samo druženja in ne tekmovanja. idite malo pogledat v nemčijo kakšni avti tekmujejo. bi vas blo sram svoj avto zraven postavit (z mano vred) ne da bi še tekmovali proti njemu.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr maj 10, 2006 3:39 pm

tAk dosti mate, enih 10strani nabijanja :lol:
Debato zaklepam :!:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost