Courage™ je napisal/-a:Kaj kaj se je zgodilo, avto je od perota kupo prepotenten "jebac" ki mu je v interesu da vsak pogleda kdo vozi avto ki je nevsakdanji. Parkiravanje pred kafici pa puscanje odprtih vrat je meni kretenizem, ce pa se spomnim se prepotentnega lastnika v kombinaciji s kurcenjem vsepovsod pa mislim da se ne rabimo sprasevat kaj se je zgodilo.
Polooo je napisal/-a:DojceMan je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:Slicker vsak ma svoj okus...da se pa sekiraš da je mau folka gledal "dojc" avte pa res ne razumem,a pedanas avto da bo tep hud al pa da bo folk prtegnu?
Spet se oglaša taprav, dobr da si imeu parkiranga spodej v garaži da ni kvaril zunanjega prostora![]()
zgleda si meu spet šanso,da mi to osebno poveš.....
Festina je napisal/-a:lastnik je moj sosed alen in ma res starejšega brata ki ima v lasti bravota ki je prou lepo upedenan in je res DLS carkaj pa je blo pa nevem ker se nisva se vidla da bi ga prašal.
krizo je napisal/-a:bom dal še kakšno sliko, se 2x na dan mim peljem
red_devil je napisal/-a:Avtošov mi je bil tak tak. Organizacija super, ampak pogrešal sem več avtomobilov in več dogajanja. drugače pa kar ok.
Glede honde: to se naredi če se delaš frajerja z avtomobilom, ki ga nisi sam ustvaril, zato ga tudi ne znaš cenit.
Če je prvi lastnik (Pero) lahko avto delal in vozil več let brez da bi ga poškodoval, zakaj ga ta ni mogel 2 meseca.
Tak avto je za lepe vožnje, ne pa za burnout-e and stuff.
samo moje mnenje.
lp, devil
p|X| je napisal/-a:glede na komentarje v kako avto je spravo že pred nesrečo, je lastnik
****** ne moreš s takim avtom delat kot s terencem...
mi je prav žal avta
za vedno bo ostal v srcih Tuning Freakov
Festina je napisal/-a:hmmm nevem zakaj ma avto okoli 180 KM in dobro podvozje in lego ce kot vidim polovica ljudi tuki nebi hitro in drzno peljala?pol si usi kupte nevem kadete z 1.0 motorjem in 50KM in uzivajte u pocasni voznji.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov