Subject je napisal/-a:Jaz se bom prvič udeležil tega meetinga, upam da se lahko prikažem s svojo Black&White zverco))
Subject je napisal/-a:Jaz se bom prvič udeležil tega meetinga, upam da se lahko prikažem s svojo Black&White zverco))
Subject je napisal/-a:Odlično! pol se vidimo!
A zdej lokacija je v domžalah ob 14.00 ? al je kaka sprememba? ker nisem vseh 14strani bral!
Keql poišči me da boma skup zelena v fris
_furby_ je napisal/-a:to je se zimski meet![]()
kako sele more bit mene sram, ki sm primorc na zimskih gumah (prvic,zadnic in nikoli vec)
Subject je napisal/-a:Odlično, bom mel vsaj koga za družbo! Ne moreš me falit, mam zeleno-plave lase :D hahah
Sam mene je mal sram prit kr mam zimske gume brez feln gor![]()
Matey_ je napisal/-a:Če je kdo pripravljen še enega 'rookija' vzet sabo iz Ljubljane in ga tud pripeljat nazajsem tudi jaz zraven
Seveda ni potrebno posebno povdarjat, da dobi za pijačko al pa tri
LP
Matej
Subject je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:to je se zimski meet![]()
kako sele more bit mene sram, ki sm primorc na zimskih gumah (prvic,zadnic in nikoli vec)
hahahaha, to ti pa verjamem ja, ampak bolje to, kot pa da plačaš kazen.![]()
Se že veselim meetinga!
Kegl je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:Če je kdo pripravljen še enega 'rookija' vzet sabo iz Ljubljane in ga tud pripeljat nazajsem tudi jaz zraven
Seveda ni potrebno posebno povdarjat, da dobi za pijačko al pa tri
LP
Matej
jst grem iz LJče te zanima...s kerga konca pa si?
pskoda je napisal/-a:bomo lahko svoj meet naredl
_furby_ je napisal/-a:Subject je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:to je se zimski meet![]()
hahahaha, to ti pa verjamem ja, ampak bolje to, kot pa da plačaš kazen.![]()
Se že veselim meetinga!
pri nas gre to tko da mas verige v prtljazniku...na avtu pa 18-ke montirane
_furby_ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:bomo lahko svoj meet naredl
zdej se moramo samo se zmenit, kdaj in kam gremo mi te corse kaj cipat. bo to glavna tema na meetu
Subject je napisal/-a:pskoda.. Hvala![]()
18ke pa ketnehahah
_furby_ hahahcare
keql.. ja resno ja, sej vidiš frizer pato :P
SE STRINJAM ZA CORSA MEETING. eden je bil 25.9.2009 pred kolosejom . več k 70 nas je blo,,, blo je super.. ampak lahko kej svojega naredimo jst sm takoj za! pa lahko bi jih šli mal čipirat ja, jst sm že najdu performence chip za corso od wauxhalla
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov