pinny je napisal/-a:zgleda bla težka noč. Drgač pa zmagata dve sliki, šotor prpet za felgo, pa pa polo z nagravžno havbo
, no sm da lastniku všeč
_furby_ je napisal/-a:pinny je napisal/-a:zgleda bla težka noč. Drgač pa zmagata dve sliki, šotor prpet za felgo, pa pa polo z nagravžno havbo
, no sm da lastniku všeč
smo upali da bo zastartal z laguno, pa da mu sotor okoli gume namota![]()
uno pa ni bil polo (ce mislis belo vozilo z crno havbo). crosstouran![]()
blo je mega, jaz sem zdej zvecer pocasi k sebi prisuhvala vsem ki ste prisli, nazalost nas je zjutraj rahla burja pregnala, kaj cmo
pskoda je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:pinny je napisal/-a:zgleda bla težka noč. Drgač pa zmagata dve sliki, šotor prpet za felgo, pa pa polo z nagravžno havbo
, no sm da lastniku všeč
smo upali da bo zastartal z laguno, pa da mu sotor okoli gume namota![]()
uno pa ni bil polo (ce mislis belo vozilo z crno havbo). crosstouran![]()
blo je mega, jaz sem zdej zvecer pocasi k sebi prisuhvala vsem ki ste prisli, nazalost nas je zjutraj rahla burja pregnala, kaj cmo
Rahla burja![]()
To je bil skoraj tornado
Kegl je napisal/-a:spet furby in njegove nadnaravne moči...pozimi brez puloverja, zdej ta "vetrček" po njegovo...![]()
p.s. sam na uni sliki s puloverjem si me razočaru, glede na to da smo avgusta in na morju
speedfreak je napisal/-a:pohvale furbyu in rey-u za organizacijo in čevapćiće, žal sem moral prej iti domov jokat, ker sem bil žalosten ker ni blo draga
. aja, pa baje me ma draga na ketni pa sm mel policijsko uro pa ne vem kaj še vse....prišel sem predvsem iz spoštovanja do organizatorjev, ki sta bila na skoraj vseh srečanjih v Domžalah in bi bilo nesramno od mene, če na tega pa ne bi prišel, znesl mi pa nažalost ni za dlje časa...pa kdaj drugič če bo šansa, pa bom še js kak šotor za felgo prvezu
aja vožnje dol ne bom komentiral, ker nekateri očitno ne poznajo desnega pasu..
Patrik_A3 je napisal/-a:ha ha, joj toto pa sem spregledal
hahaaaaaa, NITI KAPLE![]()
_furby_ je napisal/-a:jeb.. gaje bil lih v prtljazniku (ze kak teden), sicer si ga ne bi dal gor.
pa naj mi pove kak primorec kaj je to, burja ki piha 100 km/hnic posebnega
pinny je napisal/-a:zgleda bla težka noč. Drgač pa zmagata dve sliki, šotor prpet za felgo, pa pa polo z nagravžno havbo
, no sm da lastniku všeč
Patrik_A3 je napisal/-a:haha, aja, jaz sem drug dan ugotovil, da imam na levem stopalu vredznino, na desnem pa se mi je neki košček skale tak globoko zapičo da ga nisem mogo vun dobit z iglosem v ponedeljek na šihtu hodo kot da sem malo prtegjen, ko nisem mogel normalno stopit
![]()
prokleti alkohol pa kopanje v temi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov