_furby_ je napisal/-a:uno pred kolosejem je bil B&W meet? kak motor pa mas not?
mihaing je napisal/-a:Jaz pa najraje res nebi prišel ker nimam še spedenan avto. Imam še nekaj felerjev ki me hudičevo motijo in jih nebi rad delil z drugimi![]()
Nisem naredil še niti ene stavari iz mojega spiska ker enostavno nimam časa.
![]()
Subject je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Jaz pa najraje res nebi prišel ker nimam še spedenan avto. Imam še nekaj felerjev ki me hudičevo motijo in jih nebi rad delil z drugimi![]()
Nisem naredil še niti ene stavari iz mojega spiska ker enostavno nimam časa.
![]()
Men je tut distančnik za športn filter poknu in ga mam ovitega in priterjenega z žico ker morm počakat do pondelka da mi zrihtajo, in mi res grdo boli k dam čist malo na gas, +tega tut sam nisemm nardil še skoraj nič kar mam na spisku ampak se bom vseeno prikazalnekje moreš začet in 1x boš mogu prit
speedfreak je napisal/-a:spet chatate fantje, bom spet se mogu z big bossom kregat...pa še eno prošnjo mam,,,,vsi Opelaši parkirajte nasproti nas, ker VW je občutljiv na rjo
speedfreak je napisal/-a:spet chatate fantje, bom spet se mogu z big bossom kregat...pa še eno prošnjo mam,,,,vsi Opelaši parkirajte nasproti nas, ker VW je občutljiv na rjo
_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:spet chatate fantje, bom spet se mogu z big bossom kregat...pa še eno prošnjo mam,,,,vsi Opelaši parkirajte nasproti nas, ker VW je občutljiv na rjo
pssssssta je tvoj TSI preobcutljiv na rjo? si jo ze kaj nasu pod blatniki?
IcEm4n je napisal/-a:dej nehite s čipanjem, k bodo še mene začel prsti srbet![]()
![]()
speedfreak je napisal/-a: Na auspuhu pa res![]()
King1 je napisal/-a:No no nehajte se pogovarjat o oplih, ker me že roka srbi.![]()
![]()
![]()
@pskoda odgovor je NE.![]()
![]()
Drugače pa kot verjetno veste je to MEET za nas, da se spoznamo in s kakšnim vozom oz. brez tega prideš je vseeno. Lahko prideš tudi z busom oz. kolesom. Vsi so dobrodošli.
Povejte mi, ker sva s speedfreakom razmišljala, da bi se malo zapeljali naokoli sem jast najdu eno fajn turco za ene pol ure vožnje in glavno je, da na koncu pridemo tja ker naj bi se dragal in predvsem malo poslikal. Ste za ali ne?
Me zanima, če je kdo pripravljen kako pijačo prinest s sabo. S tem mislim na coca colo in podobne nealkoholne pijače. Da bomo med tem ko bo @rey slikal kaj popili. Če se kdo javi naj mi pove.Če ne bom drugače uredil zadevo.
lp
King1 je napisal/-a:Pa še to: Vreme bo odlično samo malo mraza sem naročil. Baje grejo eni avti bolj v mrazu.![]()
![]()
![]()
lp
p.s. @prijatelj, če zamudiš minuto raje ne hodi, ker deset litrov super 98 bom imel sabo in veš kaj sledi?![]()
TSI kres.
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov