jrk0 je napisal/-a:ja meni se tudi nista glih stock zdela no:) zato sem glasoval za 49 stevilko, samo pol nisem kam mel dat listka, ker sem sou na kosilo=)
Courage™ je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:ja meni se tudi nista glih stock zdela no:) zato sem glasoval za 49 stevilko, samo pol nisem kam mel dat listka, ker sem sou na kosilo=)
![]()
![]()
upam da bo kdo na showih upošteval merilo manj je več, ker če se bo scena tak naprej odvijala (v smeri kalosa) potem se bo po naših cestah vozla še samo plastika.
dgreso je napisal/-a:SELJO je napisal/-a:jap s5 je fovsija prisla na sceno vedno je bila in vedno bo....najhuje je pa to da ponavdi prbijajo to ravno tisti ki imajo v garazi neregistriran karamboliran yugo...........
se strinjam![]()
ka pa naj js recem ko sem celo zimo avto rihto pol sem ga pa en tedn pred šovom razbil!
Cordi je napisal/-a:Kalos pa mi ni kaj peveč v oči padel. Zunanjost bi bila še kar v redu, če nebi bilo tistega filtra odspredaj! Obiskovalcem pa se je očitno dopadel, da je dobil pokal za glas ljudstva.
maky je napisal/-a:tudi prav...
samo za info če kdo neve kako zgleda nepredelana a4
robertos_664 je napisal/-a:call me stupid.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov