Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To maj 10, 2005 2:58 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Timex To maj 10, 2005 3:02 pm

sam tale ideja pa ni švoh!mislm sej se že zdej vid razlika sam takle.... :lol:
SlikaNi le avto, ampak Hyundai. Več kot avto!

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 To maj 10, 2005 3:07 pm

ja meni se tudi nista glih stock zdela no:) zato sem glasoval za 49 stevilko, samo pol nisem kam mel dat listka, ker sem sou na kosilo=)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 10, 2005 3:10 pm

jrk0 je napisal/-a:ja meni se tudi nista glih stock zdela no:) zato sem glasoval za 49 stevilko, samo pol nisem kam mel dat listka, ker sem sou na kosilo=)

:pivo :tomidelej:

upam da bo kdo na showih upošteval merilo manj je več, ker če se bo scena tak naprej odvijala (v smeri kalosa) potem se bo po naših cestah vozla še samo plastika.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To maj 10, 2005 3:12 pm

word courage...

pa sj vas bo minla ta scena

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To maj 10, 2005 3:18 pm

Courage™ je napisal/-a:
jrk0 je napisal/-a:ja meni se tudi nista glih stock zdela no:) zato sem glasoval za 49 stevilko, samo pol nisem kam mel dat listka, ker sem sou na kosilo=)

:pivo :tomidelej:

upam da bo kdo na showih upošteval merilo manj je več, ker če se bo scena tak naprej odvijala (v smeri kalosa) potem se bo po naših cestah vozla še samo plastika.

tako glih prav je najlepš pa nima veze če je sam 150jurjov vredno!
Sem pa vido tvojga audi-ja pa ti morm priznat da je zverinski če mene prašaš :bow

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To maj 10, 2005 3:20 pm

J3rn3j je napisal/-a:ha ha ha...ta je bla dobra...a maš fotko pred krešom...ga bomo ocenli....in ti mogoče podarili navidezni pokal..

Nebi rajš ko me še zdaj pizdi! bo pač šlo še kakih 100jurjov da ga bom nazaj sprajo v neko normalno stanje!

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Re: ....

Napisal/-a HONDEK To maj 10, 2005 3:58 pm

dgreso je napisal/-a:
SELJO je napisal/-a:jap s5 je fovsija prisla na sceno vedno je bila in vedno bo....najhuje je pa to da ponavdi prbijajo to ravno tisti ki imajo v garazi neregistriran karamboliran yugo...........

se strinjam :bow
ka pa naj js recem ko sem celo zimo avto rihto pol sem ga pa en tedn pred šovom razbil!

TRAGEDIJA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
ghost rider
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a ghost rider To maj 10, 2005 8:19 pm

Matrix

Eh, če so frendi se kr napil tam. Ja povej drugič, boš pa lahk sliku kar hočš. Še moje prelepe felge:)))). Sam sm pa edin edini mel plato v kuferamu vgrajen :)))

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To maj 10, 2005 9:11 pm

Courage™ je napisal/-a:
maky je napisal/-a:tudi prav...
samo za info če kdo neve kako zgleda nepredelana a4

...eh, ne trudi se maky :) dokler nebo iz audijev štrlela vse mogoča plastika in letalska krila odzadi tak dolgo bosta stock :)

jebiga, to je Slovenija :)

Tovarnisko mas 19ke ja :lol:

Cordi
Nov uporabnik

Kraj: Trnovska vas (Ptuj)

Napisal/-a Cordi To maj 10, 2005 9:53 pm

Pozdrav!

Očitno niste kaj preveč zadovoljno s tem, da sta audija pobrala prvi mesti za najlepšo zunanjost. Po mojem mnenju sta si to tudi zaslužila, ker avtomobila res izgledata lepo in v kategoriji styling se bi naj tudi ocenjevalo to kateri avtomobil je narejen v najlepšen stilu, ne pa na katerem je največ plastike! Moj favorit je bila sicer zelena Vectra, ki je res eden najlepših avtomobilov, ki sem jih do sedaj videl. Vse pohvale lastniku Vectre!

Kalos pa mi ni kaj peveč v oči padel. Zunanjost bi bila še kar v redu, če nebi bilo tistega filtra odspredaj! Obiskovalcem pa se je očitno dopadel, da je dobil pokal za glas ljudstva.

Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Novinec

Napisal/-a GEISTERFAHRER Sr maj 11, 2005 9:38 am

Cordi je napisal/-a:Kalos pa mi ni kaj peveč v oči padel. Zunanjost bi bila še kar v redu, če nebi bilo tistega filtra odspredaj! Obiskovalcem pa se je očitno dopadel, da je dobil pokal za glas ljudstva.

Ja večino glasov je Kalos dobil od pubecov med 15 in 17 let! Stari Polo je bil pa res CARSKI! Aja, Opel Tigra, oranžne barve iz ekipa ORCA-Tuning MS je mela ful dobre felne, a se mogoče kdo spomni kaj so to bile za ene. Vem samo da so bile 16", polirane in sedem-krake!
Alfa-146 BOXER, za dušo in telo!
Slika

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix Sr maj 11, 2005 12:51 pm

ghost rider je napisal/-a:Matrix

Eh, če so frendi se kr napil tam. Ja povej drugič, boš pa lahk sliku kar hočš. Še moje prelepe felge:)))). Sam sm pa edin edini mel plato v kuferamu vgrajen :)))

Ne razumem?

chonda
Nov uporabnik

Napisal/-a chonda Sr maj 11, 2005 1:11 pm

mater ste nori.ko bo pa neki drugi avto pobral pokal pa bo zopet najslabsi

Uporabniški avatar
ghost rider
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a ghost rider Sr maj 11, 2005 9:06 pm

ghost rider je napisal:
Matrix

Eh, če so frendi se kr napil tam. Ja povej drugič, boš pa lahk sliku kar hočš. Še moje prelepe felge:)))). Sam sm pa edin edini mel plato v kuferamu vgrajen ))

Ne razumem?

Mal se zezam na račun mojih felg k niso niti prbližn za slikat, avto je še v projektu!

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Sr maj 11, 2005 9:27 pm

hehe zdej vem kako treba auto spedenat če hočš kalosa zmagat
Slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
8)

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi Če maj 12, 2005 12:10 pm

Jst bom povedal sledece glede na to, kako se je debata tukej razvila na racun Tuning freaksov.
Veckrat sem ze omenil, da bi bilo v Sloveniji potrebno zorganizirati en Avto show, ki bi lahko konkureral na Evropsekm nivoju. Vecina jih je govorila, da je to prakticno ne mogoce, drugi pa da se tega pri nas ne bo nihce lotil.
Dejstvo je, da pri nas predelana vozila se niso tako razvita kot mogoce v tujini vendar pa tudi pri nas obstajajo vozila, ki bi konkurerali evropskemu nivoju vendar se marsikatero taksno vozilo ne pridruzi nasim showom.
Zakaj?
-prvic je morda res ocenjevanje tisti razlog, ki je ponavadi izpeljan neprofesionalno
-sam potek dogajanja je premalo extremen
-ozvocenje in pa nastopi so pomanjkljivi

in se in se bi se dalo nastevati.
Vendar se vse da, ce se zeli zadovoljiti ljubitelje, privrzence in bodoce interesente po takih predelavah, samo treba se je gotovih stvari drzati in posvetiti ves svoj prosti cas v taksen projekt...

Sam sem tudi zaradi tega obiskal Show na Ptuju, ker me zanima tovrstna organizacija in moram povedati, da glede na to, kaksni showi so trenutno pri nas in kaksna kapaciteta predelanih vozil je bila na Ptuju bi dal vseeno eno lepo pohvalo organizatorjem.
Potrudili so se, upam pa, da bodo okoli ocenjevanja malo popravili zadevo.
Prav tako velja za ostale showe (ajdovscina, Grosuplje in podobno) da se nakaj naredi na samem ocenjevanju.
Drugace pri nas se zlepa ne bomo razmisljali o kakem tujcu, da bi prisel pokukat v Slovenijo...
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 12, 2005 10:19 pm

Res je da show ni bil izpeljan profesionalno, klub se je dokaj mladi, komaj nas drugi avtoshow, sproti se se ucimo pa skusamo popravljat napake.
Kritike so tudi dobrodosle saj le tako bomo lahko nekako odpravili napake.
Glede organizacije pa mislim tudi sam da je dokaj kvaliteno bla izpeljana z dolocenimi pomanjkljivostmi ki se pac dogajajo.
hvala usem tekmovalcem in pa gledalcem ki so prisli.

Glede tujcev pa je tak da je lani bil en polo z avstrije ko je neso tri pokale.
Nekaj pa jih ni prislo ker so meli neke probleme na meji.

lp

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe maj 13, 2005 9:45 am

maky je napisal/-a:tudi prav...
samo za info če kdo neve kako zgleda nepredelana a4
Slika

call me stupid samo jaz še vedno ne vidim nobene razlike razen spuščenosti in večjih koles :?
stvar je takšna: če bi prišo na show naš lokalni bogataš z Ferrarijem 430 bi on dobil nagrado za najlepšo zunanjost, čeprav je stock, ker bi bil ziher najlepši avto na showu. to hočem povedat in nič druga.
pa nisem rekel nikoli da mi je kup spojlerjev in poliestra všeč ker mi ni.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Pe maj 13, 2005 10:04 am

robertos_664 je napisal/-a:call me stupid.

OK, zmenjen. Pa še "blind" bomo dodal zraven, a prov?

Torej, da mal stresem iz rokava, pol pa nej še ostali dodajo...
-Air-ride
-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit (celi predelani odbijači, ne sam podalški...mislm da je vsega skupi 6 kosov)
-Izpuh
-Detajli v notranjosti
-Muska v prtlažniku
-Krom ogledala in obrobe luči
-Airbrush detajl na pokrovčku tanka
-...
:roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov