mihaing je napisal/-a:Glih študiram če bi pustil na srečanju zimski profil. Ste za![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si ded!!!!!
mihaing je napisal/-a:Glih študiram če bi pustil na srečanju zimski profil. Ste za![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
One day......BACK TO BLACK! 
King1 je napisal/-a:@subject lepo vabljen ( seveda kot vsi )ampak prosim preberi si deseto stran te teme kjer sem jast napisal rdeči post.
Upam, da se strinjaš.![]()
lp
p.s. ja en more tečen fotr bit.![]()
![]()
King1 je napisal/-a:Me zanima, če je kdo pripravljen kako pijačo prinest s sabo. S tem mislim na coca colo in podobne nealkoholne pijače.
Patrik_A3 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Glih študiram če bi pustil na srečanju zimski profil. Ste za![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si ded!!!!!
speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Glih študiram če bi pustil na srečanju zimski profil. Ste za![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si ded!!!!!
a ti si pa punca patrik?
One day......BACK TO BLACK! 
Subject je napisal/-a:King1 je napisal/-a:@subject lepo vabljen ( seveda kot vsi )ampak prosim preberi si deseto stran te teme kjer sem jast napisal rdeči post.
Upam, da se strinjaš.![]()
lp
p.s. ja en more tečen fotr bit.![]()
![]()
Se strinjam! MI je čist jasno kako pa kaj, pa nism več 18 letnik z novim avtom
Se strinjam za eno turco, komaj že čakam dragin prinesem kakšen plato fante s sabo!
za pizzo pa nisem 100% zato raje rečem sedaj NE, da ne bojo potem kakšne frke, ker tega nočem, sploh pa ne na mojem prvem srečanju z vami
Patrik_A3 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Glih študiram če bi pustil na srečanju zimski profil. Ste za![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si ded!!!!!
a ti si pa punca patrik?
ja, ker jaz pa še rabim profil za drugo zimo, pa še kole mi menda nebi niti obrnilo kaj šele kaj gumo skurlo![]()
_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Me zanima, če je kdo pripravljen kako pijačo prinest s sabo. S tem mislim na coca colo in podobne nealkoholne pijače.
jaz prinesem par boc zraven. kak ledeni caj, coca colo, fanto...
King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Me zanima, če je kdo pripravljen kako pijačo prinest s sabo. S tem mislim na coca colo in podobne nealkoholne pijače.
Odlično odlično. Sej, če vsak tretji kaj prinese ( ni treba veliko ) bo za vse dovolj.Sej sem vedel kdo se bo prvi oglasil.
![]()
lp
@subject me veseli, da štekaš. Ni treba plato dovolj bo kakšna steklenica.Sej za pizzo ni problem sem vzel dva sedeža več pri mizi.
![]()
lp
King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Me zanima, če je kdo pripravljen kako pijačo prinest s sabo. S tem mislim na coca colo in podobne nealkoholne pijače.
Odlično odlično. Sej, če vsak tretji kaj prinese ( ni treba veliko ) bo za vse dovolj.Sej sem vedel kdo se bo prvi oglasil.
![]()
Subject je napisal/-a:hahahahta bogi TSi skos na tapeti
Moja je rekla da ne smema srečanja zaključit brez pizze tko da.. Subject - DA za pizzo)
speedfreak je napisal/-a:Subject je napisal/-a:hahahahta bogi TSi skos na tapeti
Moja je rekla da ne smema srečanja zaključit brez pizze tko da.. Subject - DA za pizzo)
sej boš vidu na srečanju tega TSI-ja...nažalost sem ga opral in ne bo v bojnih barvah ( rjavo črni )
Matey_ je napisal/-a:@Keql: Hvala za prevozZa ostalo pa ''poračunava'' na kraju
Drugač pa ni panike ... prnesm tud jst kako flašo
LP
Matej
_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Subject je napisal/-a:hahahahta bogi TSi skos na tapeti
sej boš vidu na srečanju tega TSI-ja...nažalost sem ga opral in ne bo v bojnih barvah ( rjavo črni )
nekaj pa le drzi ..... bolj star, bolj nor
speedfreak je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Subject je napisal/-a:hahahahta bogi TSi skos na tapeti
nekaj pa le drzi ..... bolj star, bolj nor
Da ti nam Opla z vodo polil da bo zarjavel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov