p.s. voda z razrečilom ne šteje!

King1 je napisal/-a:No no nehajte se pogovarjat o oplih, ker me že roka srbi.![]()
![]()
![]()
@pskoda odgovor je NE.![]()
![]()
Drugače pa kot verjetno veste je to MEET za nas, da se spoznamo in s kakšnim vozom oz. brez tega prideš je vseeno. Lahko prideš tudi z busom oz. kolesom. Vsi so dobrodošli.
Povejte mi, ker sva s speedfreakom razmišljala, da bi se malo zapeljali naokoli sem jast najdu eno fajn turco za ene pol ure vožnje in glavno je, da na koncu pridemo tja ker naj bi se dragal in predvsem malo poslikal. Ste za ali ne?
Me zanima, če je kdo pripravljen kako pijačo prinest s sabo. S tem mislim na coca colo in podobne nealkoholne pijače. Da bomo med tem ko bo @rey slikal kaj popili. Če se kdo javi naj mi pove.Če ne bom drugače uredil zadevo.
lp
pskoda je napisal/-a:Sprot ko bom punco spustil v BTC-ju lahko še jaz prinesem kakšno kokakolo - špar edition
adis je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Sprot ko bom punco spustil v BTC-ju lahko še jaz prinesem kakšno kokakolo - špar edition
misliš "limited edition" ?
King1 je napisal/-a:čez dvesto metrov je na levi veliko asfaltirano parkirišče in tam se dobimo.
Mdriver je napisal/-a:@King1 pa @speedfreak zadeva je malo napeta malo preveč klatim za vikende žena pa je itak živčna kot pes...pa isti dan imam nek otroški rojstni dan (družinski prijatelji) pa če se ne pridružim je rekla žena da se dobimo kar na socjalni
....sej ni to zadnje srečanje btw....
....sej nikoli se ne ve pri meni kako in kaj mogoče bom pa prej podpisal kaj na socjalni pa prletim gor v Domžale
![]()
1. speedfreak DA
2. furby -DA
3. King1- DA
4. PIKSNA007 DA
5. SašoP DA
6. Rey - DA
7. Patrik( patrik in team 1 avto) -DA
8. Team DA
9. acid DA
10. xsara DA
11. IcEm4n DA
12. B|ind DA
13. mihaing (+ adis) DA, DA
14. airmike ?
15. Mdriver - (BOLJ NE KOT JA)
16. Kegl -DA + Matey (vrjetno tut DA ker bo odvisn od mene)
17. Kafii -DA
18. alfista_zore (+ kolega)?
19. Aly - najbrž ?
20. X-Hair (če ne zariba) - NE
21. pskoda - ?
X-Hair je napisal/-a:King1 je napisal/-a:čez dvesto metrov je na levi veliko asfaltirano parkirišče in tam se dobimo.
Krakova cesta oz. Mačkovci?
pskoda je napisal/-a:adis je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Sprot ko bom punco spustil v BTC-ju lahko še jaz prinesem kakšno kokakolo - špar edition
Upam da ne, ker potem bom moral pred vrati trgovine čakat, da mi ne bodo vse pobral, razen če jih bo tolko kot cors B&W![]()
![]()
@Mdriver kaj češ, tak je pač življenje.
ps: jaz ji kakšno bombonjero kupim pa imam ugodnosti
King1 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:adis je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Sprot ko bom punco spustil v BTC-ju lahko še jaz prinesem kakšno kokakolo - špar edition
Upam da ne, ker potem bom moral pred vrati trgovine čakat, da mi ne bodo vse pobral, razen če jih bo tolko kot cors B&W![]()
![]()
@Mdriver kaj češ, tak je pač življenje.
ps: jaz ji kakšno bombonjero kupim pa imam ugodnosti
Oz. Pero povej po resnici. Včasih jih je treba tako ali drugače podkupit, da imamo malo miru.![]()
Žal je tako. Ali pač ne.
![]()
lp
_furby_ je napisal/-a:http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/vremenska_napoved_slika.html
upajmo da bo vreme zdrzalo
Subject je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/vremenska_napoved_slika.html
upajmo da bo vreme zdrzalo
Preveč rookiov nas bo tam da bi deževal, ne bi blo fer
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost