Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Subject
Nov uporabnik

Re: Srečanje v Domžalah 6.del; 26.2 2011 ob 14.00

Napisal/-a Subject Pe feb 25, 2011 6:36 pm

speedfreak je napisal/-a:
Subject je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/vremenska_napoved_slika.html

upajmo da bo vreme zdrzalo :)

Preveč rookiov nas bo tam da bi deževal, ne bi blo fer :)

Drgač je na naših meetih zmer dež ( zato tudi rain meet ), tako da tudi tokrat ne sme izostat :mrgreen:

ja smola ane, js na tvojo srečo upam da bo deževal, sam dvomim :D
Jst morem še jutr zrihtat svojo renault r25 da jo prodam da bom lahko svojga nadgradil :D woohoo!:D
Samo maloo še pa se vidimooo! :D
Opel, Wir leben autos!

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe feb 25, 2011 10:36 pm

Zgleda, da ne bo dežja, mi vsaj rja ne bo požrla avto =I =I =I

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe feb 25, 2011 10:47 pm

pskoda je napisal/-a:Zgleda, da ne bo dežja, mi vsaj rja ne bo požrla avto =I =I =I

2X :hi
turbo inside

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe feb 25, 2011 11:36 pm

Dosadni ste s tem chat-anjem. Res ne razumete, da folk išče na forumih nasvete, izkušnje, skratka (resne) prispevke, ki nekaj povejo? :roll: :?:
In ko en novinec ali gost odpre avtomobilističen forum, najde v ospredju samo chat-anje ter se seveda obrne drugam (stran od (tudi) našega foruma). Bo kmalu čas za zaklep in smetišče, če se bo tako nadaljevalo. Dvomim, da to hočete.

Pejte na Facebook chatat, tam bo dosti frendov.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss So feb 26, 2011 1:03 am

Če ni prepozno se še jaz prijavim- da vidim kaki modeli ste.

Pizzo bom pa preskočil*. 8)

@Esem: sorry ker chatam, bo drugič boljš ;)

*vsaj upam, ker me neki kolena dajejo =P

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... So feb 26, 2011 7:49 am

esem je napisal/-a:Dosadni ste s tem chat-anjem. Res ne razumete, da folk išče na forumih nasvete, izkušnje, skratka (resne) prispevke, ki nekaj povejo? :roll: :?:
In ko en novinec ali gost odpre avtomobilističen forum, najde v ospredju samo chat-anje ter se seveda obrne drugam (stran od (tudi) našega foruma). Bo kmalu čas za zaklep in smetišče, če se bo tako nadaljevalo. Dvomim, da to hočete.

ja valda, ker vsak ki mu avto crkne najprej pogleda kje so srečanja, da bo lahko v živo vprašal kaj je narobe, te bi še lahko naredli podforum za vozni red avtobusov

daj no, tu se vsaj ne gre o porabi, VW pa Kiah, ni to že dosežek glede na vse ostale teme?
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So feb 26, 2011 8:12 am

esem je napisal/-a:Dosadni ste s tem chat-anjem. Res ne razumete, da folk išče na forumih nasvete, izkušnje, skratka (resne) prispevke, ki nekaj povejo? :roll: :?:

Lej res ne vem kaj te moti. :roll: Sej pa so še ostale teme na prvi strani. Glede resnih tem in prispevkov sam dobro veš kako se na koncu končajo in res ne vidim problema v tej temi. Če te moti se obrni stran oz. te teme ne glej. Nič ni drugačna od ostalih na prvi strani oz. je če sam tako želiš. ;) Če misliš, da je počasi čas za zaklep pa zakleni temo, da bo po tvoje. :roll: Res ne razumem kaj te moti, da se pogovarjamo o srečanju in da res kdaj pa kdaj zaidemo malo s poti. Ampak kot sam veš in moraš priznati, da je to ena redkih tem kjer se ne meri kdo ima daljšega.

Kot pravim, če te motijo srečanja in druženja uporabnikov tega foruma povej pa si bomo danes vsi izmenjali telefonske in se dobivali raje preko tega in ne preko foruma. Samo, da bo tebi v zadovoljstvo. Uporabnik sem tri leta in nikoli me ni neka stvar tako razjezila kot tvoj post in resno ne rezumem kaj si se sploh oglasil v tej temi in še to na 19. strani. Ti to na kaj meji????? :roll:

@esem si vljudno vabljen na srečanje. da tam kako početamo, če te že v temi moti. ;) ;)

lp

p.s. BBoss seveda se oglasi. Bomo malo poklepetali.

p.s.1. Vse udeležence srečanja prosim, da ste točni, ker nam letni čas ne dopušča nekaj preveč ur pred temo. Odhod iz parkirišča je ob 14.30. Za ostalo po telefonu, ki je že napisan v temi.
Zadnjič spremenil King1, dne So feb 26, 2011 8:28 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So feb 26, 2011 8:26 am

@esem Če bi vsi bli takšni uporabniki na forumu kot si ti bi se danes drkali na cyber babe na netu. oprosti, ampak ta srečanja so velik del tega foruma, ker se ljudje še v živo spoznavamo ne pa da smo sami cyber pametnjakoviči. Če nebi blo king1 in speedfreaka bi še zaj se samo tukaj gor menli, ker a.com srečanje očitno niste v vodstvu tega foruma sposobni izpeljat - sem tudi tebe kot moderatorja štejem. Pridi raje na srečanje pa povej kaj ti ne paše, ne pa da se tukaj repenčiš. Ali se ti z vsemi samo preko cyber omrežij pogovarjaš pa ustvarjaš nove prijateljstve veze.

V tej temi je chat, ampak se gre za srečanje, nevem kaj te moti!!! Bistvo teme je pogovor, da se dobimo.

Oprosti, ampak če bi jaz bil organizator srečanja in bi mi nekdo iz vodstva foruma to napisal, bi se vprašal če bi se še sploh trudo organizirat kakšno srečanje AVTOMOBILIZEM.COM foruma. Bodi srečen da še se znamo v živo kaj zmenit.

Namesto pisanja tega posta, bi raje ta čas vložo v to, da bi še ti prišo na srečanje kot kao predstavnik tega foruma.....
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So feb 26, 2011 9:12 am

speedfreaka za moda :mrgreen:

Drugače pa Esem, chill out a bit.....mislim da se začetna ideja o srečanju v Domžalah, kjer sva Z Kingom se zajebavala da bova itak samo midva šla na pijačo se je razvilo in se razvija srečanje vedno večih uporabnikov, ki se družijo v živo in se raje tam pomenijo in pohecajo če se že tle ne smejo.

pa ja kr zaklen temo, pa vsako v bodoče pa banaš me tud lahk zarad mene ker se mi j**e za take kot si ti in zarad takih forum zgublja na kvaliteti ne pa zaradi nas, ki se malo pohecamo.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So feb 26, 2011 9:15 am

...:::Team:::... je napisal/-a:

ja valda, ker vsak ki mu avto crkne najprej pogleda kje so srečanja, da bo lahko v živo vprašal kaj je narobe, te bi še lahko naredli podforum za vozni red avtobusov

daj no, tu se vsaj ne gre o porabi, VW pa Kiah, ni to že dosežek glede na vse ostale teme?

Drugače je glavna nit te teme in tega srečanja vw tsi, ki bo nastopil kot maskota tega srečanja.

Ideja o avtobusnih voznih redih je pa zelo dobra, marsikateri voznik renaulta ima to napisano že v navodilih za uporabo :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So feb 26, 2011 9:35 am

A je gor kaj snega ?
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So feb 26, 2011 9:36 am

mire je napisal/-a:A je gor kaj snega ?

ne nič ga ni, sam mrzlo je k p*****a :shock:

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So feb 26, 2011 9:38 am

Mogoce pridem se z enim.
Ni pa 100%.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So feb 26, 2011 9:39 am

mire je napisal/-a:Mogoce pridem se z enim.
Ni pa 100%.

U R welcome
8)

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So feb 26, 2011 9:58 am

Danes sem glih dobre volje, da berem take pizd..ije ala esem in mctron.

Kaj vama ni jasno. Kaj je cilj foruma kot druženje in chetanje????????????????????????????????????????????????????? Je po vajino morda cilj znanstveni članki in nasveti, reševnaje planeta Zemlja,......?

Kaj zaboga vama dogaja v glavi. Če še nista opazila sta vidva tista, ki mažeta to temo. Če nam tako paše naj bo taka, sicer kaj pa je v njej takega kar bi bilo proti pravilom. Ta forum živi zaradi nas in ne vaju :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: OK :?: :?: :?: :?:

Mi je prav vseeno pa me benajta. V glavnem z takimi dejanji gre forum krepko nazaj.

P.S. Še en razlog da me benata: BMW forumu ne sežete niti do pet, zato pa je tako. Tam so modi in admini kolegi z vsemi in ne samo virtualno. Srečno

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So feb 26, 2011 10:33 am

mihaing je napisal/-a:Danes sem glih dobre volje, da berem take pizd..ije ala esem in mctron.

Kaj vama ni jasno. Kaj je cilj foruma kot druženje in chetanje????????????????????????????????????????????????????? Je po vajino morda cilj znanstveni članki in nasveti, reševnaje planeta Zemlja,......?

Kaj zaboga vama dogaja v glavi. Če še nista opazila sta vidva tista, ki mažeta to temo. Če nam tako paše naj bo taka, sicer kaj pa je v njej takega kar bi bilo proti pravilom. Ta forum živi zaradi nas in ne vaju :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: OK :?: :?: :?: :?:

Mi je prav vseeno pa me benajta. V glavnem z takimi dejanji gre forum krepko nazaj.

P.S. Še en razlog da me benata: BMW forumu ne sežete niti do pet, zato pa je tako. Tam so modi in admini kolegi z vsemi in ne samo virtualno. Srečno

Neja se sekiraj Miha, škodi lepoti :mrgreen: ...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl So feb 26, 2011 10:57 am

ljudi moji pršparite dobro voljo za dans...

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss So feb 26, 2011 11:03 am

Guys, guys, take it easy... Esema in Mactrona je pač malo zaneslo (profesionalna deformacija očitno ;) ) v smer delanja reda in spoštovanja forumskih pravil, čeprav načeloma ne bi bilo treba, ker je debata čisto na nivoju :D

kakav
Nov uporabnik

Kraj: 01

Napisal/-a kakav So feb 26, 2011 12:28 pm

Pridem pogledat... in se mal zapeljat... 8)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So feb 26, 2011 12:37 pm

Pismo imam že malo dosti računalnika, mogoče še jaz priletim mimo :) ob dveh je rečeno ne?

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost