ghia je napisal/-a:. pol me pa zanima kakšno popestritev ste pa imeli??? kak striptiz???
RegY je napisal/-a:1. tej "napravi s 4 kolesi za po terenu z balanco" se reče po domače quad ali allterrain vehicle
2. od sedaj naj se neha chatat, ker bo tema zaklenjena - povejte kdo pride, konec... kdo bo porival v avtu, kdo bo dajal kable, kdo bo nabijal musko itd, se zmenite po PM ali na dogovorjenem mestu omenjenem v prvem postu te teme
LP!
p.s.: ja, jezn sem rahlo!
maky je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:maky je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:ghia je napisal/-a:bo kaj zabave?me zanima ker jaz rentam ozvočenje za večje partije.bi bilo fino tudi ozvočenje imet in tudi kaj povedat in zabavo imet,samo pol bi verjetno srečanje moralo biti uradno prijavljeno.
Ah kaj se boš s tem jebu, sej ma kšn od fantov muzko not u autu, npr. Maky vem da ma ornk ozvočenje pa bote mal kufr pa vrata odprl pa bo čist ql boš vidu![]()
LP
pa si ziher da bom jaz kar lepo nažigal? pa da pol kable fehtam ko bo šel akumulator?
Ja zakaj pa ne :P BTK sam da je žur.Pa sj tut nism glih mislu da boš ti nažigu sm reku da vem zate da maš dobro muzko not
RegY je napisal/-a:DA NE BI SLUČAJNO TI ŠE ENKRAT IRCALA, KER JO BOM ZAKLENIL, pa če pridem al pa ne
editirajte prvi post, tja se napiše ponavadi namen, kaj se bo dogajalo itd
če ga uporabnik ne zna, naj mi senda kaj hoče napisano, ga editiram jaz!
točno veste kakšna so pravila glede chatanja na forumu, večina jih ne upošteva, ampak saj ste me sami proglasili za najbolj zaje*anega moderatorja - "kar si si skuhal, to boš pojedu", al kako je že tisto
maky je napisal/-a:ghia je napisal/-a:. pol me pa zanima kakšno popestritev ste pa imeli??? kak striptiz???
ej pa ni to woerthersee al pa grosuplje... ne pričakovat zdej tko full vse zorganiziran pa štanti pa reflektorji pa toplesscarwash pa take fore... predstavlji si to kot srečanje avtomobilizem.com le da je 90% vozil vw-audi. se pravi ni glih baš napisan program: prihod od te pa te ure,odhod takrat, eni avti sm,eni tja...
pač vse je simpl narjeno in poudarek je na druženju in pa razkazovanju ne pa tekmovanju (kakršne koli oblike)
na prvem srečanju smo imeli free ogled kolobocij na moto poligonu, drugič pa vragolije cvetkota junior na unem 4 kolesniku za po šumi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov