Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne apr 25, 2004 10:40 am

3 jurje pa kje se da to kupit jst bi jih nabavu pa dal v vitrino po moje bi lepo zgledalo
:P :P :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne apr 25, 2004 10:42 am

@Serđo™: A nis ti v Nemciji? ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
zidi
Nov uporabnik

Napisal/-a zidi Ne apr 25, 2004 10:49 am

seat je napisal/-a:ej zidi dej raje več slik pod eno objavo ker za vsako sliko ni priporočljivo novga posta narest sj men je vseen sam moderatorjem pa verjetno nebo.Samo tko BTW Pa lepo je če preden objaviš slike zbrišeš registrske tablice

Hvala za nasvet(bol novi sem še na forumih in še nevem kak se kaj mora objavit)
Za registrske se pa opravičujem lastnikom ...nisem vedel :oops:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne apr 25, 2004 10:51 am

ne ne sej ni panike sam raje ti povem ker sm vidu da si nov uporabnik BTW iz kje pa si če lahka poveš.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
zidi
Nov uporabnik

Napisal/-a zidi Ne apr 25, 2004 10:54 am

seat je napisal/-a:ne ne sej ni panike sam raje ti povem ker sm vidu da si nov uporabnik BTW iz kje pa si če lahka poveš.

Lahk to ni nobena skivnost...sem iz okolice brežic.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Ne apr 25, 2004 12:15 pm

no pol pa lahko mogoce dobite 2 za 5k sit

:lol:

ce poklicete do 13.25 ure pa dobite se zastonj graviranje :lol:

Uporabniški avatar
Maco
Novinec

Napisal/-a Maco Ne apr 25, 2004 12:31 pm

Matryx a morš tko na grobo tole debato spremljat? Ni potrebe po tem bi jaz reku. Naslednjič bo boljše! Ampak tebe itak ne bo tam, ker si že zdej neki našpičen! Taki mi gredo že pošteno na k...c :evil:

Lp

nakamichi
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a nakamichi Ne apr 25, 2004 12:32 pm

Taki kot si ti mi precej dvignejo pritisk saj vse vejo in znajo, zato te ponovno vljudno vabim na tekmo,kjer boš definitivno prišel na vrsto, boš lahko tudi 1. na vrsti in si bom vzel celo uro samo za tvoj avto. To da smo avte ovenjevali, naredili včeraj 360km samo za to, in cel dan zapravili, je zgolj plod naše dobre volje, in ne mislim tebe tukaj poslušat kako pametuješ, o tem kako je časa bilo na pretek, to da se ni vedlo kaj se bo ocenjevalo(a bi kaj sploh spremenilo), in kdo je zadolžen za obveščanje tekmovalcev, organizator ane :?: Vreme ni zasralo skoraj nič, saj smo ocenjevali od 11h zjutraj do trenutka podelitve pokala tisto urco ko je deževalo smo šli pa na kosilo. In povej mi kaj bi spremenilo če bi jst neku na mestu rekel da suba zadaj ne sme bit slišat, in da bomo ocenjevali oder ter barvo zvoka tako da ima 5 min časa da nastavi časovno in fazno korekcijo. To, kako in kaj bo bi se moglo povedat ko je bil Show najavljen :idea:

To kar se ti tukaj buniš je zame irrilevantno saj ne bo spremnilo nič, če pa prideš na tekmo lahko dokažeš da bi morda lahko ti pobral tisti pokal in ti ga jst na svoje stroške dam naredit in pošljem.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne apr 25, 2004 12:53 pm

pišuka fante a morte res vsako temo zasvinjat z kreganjem in dokazovanjem k****a mi gre to na falus ej ta tema ima naslov UTRINKI Z SREČANJA.......
Pa dej bom jst osebno vsakmu kupu en pokal pa da bo mir Ma ste ko otroci dejte se kregat po PM
Moderatorji pa zbrišite te poste ki samo blatijo temo res no ne znajo se lepo zmenit no še otroci se nekak dogovorijo sam tuki pa kot kaže se ne da :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne apr 25, 2004 1:00 pm

REsda me ni blo tam tak da nem govoril o tej zadevi uceraj...
Sam vrjamite da je zelo neugodno da te nekdo preskoci namesto da bi ti preverili neko zadevo...
In tu se nene gre zapokal ampak se gre za cast!
Pac ni fer da se en avto pogleda drug ne... in tako delo je neprofesionalno... V tem primeru bi raje organizator domov neso pokale pa mir...
ah ja :roll: :roll:

nakamichi
Novinec

Napisal/-a nakamichi Ne apr 25, 2004 1:11 pm

Vem da človek ko vidi da se nekomu podeljuje pokal in on sploh ni bil ocenjen se počuti razočaran in mešanih občutkov, a enostavno smo ljudje in ne roboti, če bi tekmovalci prišli ob 9ih zjutraj kadar se je zadeva uradno začela bi vsim sodli. Naslednjič bo mikrofon in bo vsim sojeno obljubim, tako da ne bo prišlo do nesporazumov. Glede časa pa je tako, lahko bo na očke sodili in bi nekdo z boljšo akustiko ne zmagal, in kaj bi šele pole bilo :roll:

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne apr 25, 2004 1:14 pm

ja... točn tko...
pravično bi moralo biti za vse in če se je človek prijavil in plačal
vstop, bi moral sodelovat na tekmovanju v nasprotnem primeru
pa bi pač tekmovanje prestavili ali pa ga odpovedali.
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

nakamichi
Novinec

Napisal/-a nakamichi Ne apr 25, 2004 1:19 pm

Tudi precej tekmovalcev se je odpeljalo ko je dež začel, večini še nismo sodli, in ko je dež končal jih pač ni blo več tam, kaj smo hoteli naredit, če je tvoj prijatelj tak primer pa ne morem pomagat, zadnja dva ocenjena avta sta bila tudi zadnja dva ki sta bila na našem ocenjevalnem seznamu in sicer zmagovalni Clio in drugouvrščeni Audi, tako da če črtamo tiste ki so iz cukra in tiste ki so se sami prostovoljno izključili(premislili) smo ostale dosodli (prijavljene, torej ki so bili na seznamu ki so nam ga pri vhodu oddali) :wink:

nakamichi
Novinec

Napisal/-a nakamichi Ne apr 25, 2004 1:36 pm

Razumem in kaj naj naredim če se tekmovalec odpelje pred nosom, jst imam čisto vest saj smo ocenli vse avte ki smo meli na seznamu in so bli prisotni 8) Če pa osebe ni blo ko smo prišli do avta, in ko sem prišel ponovno avta ni blo več ne morem pomagat, neki časa ga kličeš, iščeš, večino smo tudi našli 90%, pač če ni ni, bli smo pa pri vsakem avtu ki je bil na seznamu in je bil prisoten ko jebil na vrsti :D

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne apr 25, 2004 1:56 pm

nakamichi je napisal/-a:Razumem in kaj naj naredim če se tekmovalec odpelje pred nosom, jst imam čisto vest saj smo ocenli vse avte ki smo meli na seznamu in so bli prisotni 8) Če pa osebe ni blo ko smo prišli do avta, in ko sem prišel ponovno avta ni blo več ne morem pomagat, neki časa ga kličeš, iščeš, večino smo tudi našli 90%, pač če ni ni, bli smo pa pri vsakem avtu ki je bil na seznamu in je bil prisoten ko jebil na vrsti :D

Vam cisto verjamem da ste meli tezko delo, sploh pa ko se je otezevalo slabo vreme in to... Pa tut verjetno mas prav da ste iskal osebe okol...
Sam em zakaj pa niste meli kakiga ozvocenja ali kaj takega..?
Enostavno bi nekdo napovedal napr... audi a4 reg. in to je to...
Ok saj ne recem ane sam delo pa je useen blo mal povrsno... Sicr pa je letos to prvi vas sow ce se nemotim tak da vam naj bo v vednost za naprej!

Sory sam ce bi se men to zgodl bi tut jarmal...
Recimo da oba tekmujema za najnizje vozilo ane... Jaz recimo mam od sprednjega spojlerja do tal 3centi ti pa 5centi in pac zato ker me ni blo pri avtu me nebojo ocenitli in ti bos neso pokal... :roll:
Sory sam tekmovalce se mora poklicat! Tak kot recimo na legalnem dragu ce si ze na katerem bil!
pa lep pozdrav :wink:
Zadnjič spremenil monster_d, dne Ne apr 25, 2004 1:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Ne apr 25, 2004 2:09 pm

Po moje se je brezveze kragat glede tega, :g: jaz sem hotel samo omenit da je bilo "malo površno" kar pa je mogoče tak bilo malo za pričakovat...

Glede tekmovanja v avtoakustiki pa bi omenil samo to, da sam sploh nisem pričakoval pokala (tak da ni treba nikomur pošiljat nič) saj imam bolj SPL sistem kot SQ (pa še to v "izdelavi"), vendar sem se vseeno prijavil, zato sem tudi pricakoval "oceno" sodnikov.. pri avtu pa sem bil 95% časa na srečanju tak da takih izgovorov ni, pa še med dežjem sem vprašal organizatorje kdaj bo ocenjevanje pa mi reče čez eno uro nekje :?: Čez dve uri pa so podeljevali še zadnja dva pokala ...

HUGO_BOSS: hvala za pohvale, glede ostanka pa bo urejeno v kratkem 8)

LP Boych

nakamichi
Novinec

Napisal/-a nakamichi Ne apr 25, 2004 2:43 pm

Jah zgleda da ste me pomešali med organizatorje, sem samo sodnik, ki je bil tja poklican. Je pa res treba razumet da je to prvi meeting ki ga fantje organizirajo, in mislim da na naslednjem ne bo takih problemov saj sedaj vedo koliko ljudi približno pričakovat, in pomoje se bodo na to bolje pripravili, kot si omenil imaš SPL sistem, to bo na naslednjem showu, saj bi mogli že tokrat merit SPL in ne ocenjevat SQ a je bila zadeva narobe naročena in nismo prinesli sabo mikrofonov itd. s temi mikrofoni bomo lahko tudi precej bolj objetivno povedali kdo ima galsnejši motor itd. Glede etag da te nismo obiskali, mi lahko prosim poveš vozilo in reg. tablico, na PM da preverim saj imam pri sebi seznam tekmovalcev in bom takoj preveril :wink:

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Ne apr 25, 2004 3:33 pm

Pusti organizatorje pri miru,bilo je,kar je bilo... Zmagali so najboljsi,treba se je sprijaznit!!

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne apr 25, 2004 5:52 pm

blue tornado je napisal/-a:Zmagali so najboljsi,treba se je sprijaznit!!

Hehe, sam tega zal nemores rect, ce pa niso niti pogledal useh avtov, remember... :D
Lahko pa reces sam tako da je najboljsi bil od tistih avtov ko so jih pogledali :wink:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost