Dobr,dobr,dobr je blo vse tja do 17h, kar se mene tiče... Pol je čist propadu contest za Miss Tuning(zmagovalka je dobila 2 pleskavici

), pol so pa eno uro pa pol porabl do razglasitve, ki je bla names ob 18h nekje bl ob 19h, pa še takrat je blo res bedno... Še dobr da so GTT sploh kej dobil, največje razočaranje je bla pa najbol ekstermna predelava, ki je bla že spet una črna 206 z "Batman" spojlerjem odzadi. (In to vam govori nekdo, ki obožuje predelane 206ke, da ne bo pomote)

Opazu sem kr ene par folka s foruma, Maky-ja, Pugija, G4Sa, od Gigena avto je pa skoz sameval, tko da ne vem če sem Gigena vidu al ne... Car Wash je bil cool, moje kosmate noge so kr ornk zmatrane, res pa ne vem, zakaj ste vsi, ki se vam do 10h ni uspelo od doma skidat, obupal. Jaz sem iz Lublane šel šele ob pol 2h pa sem pršu glih na merjenje glasnosti audio sistemov, pol sem vidu Yugo Burnout, pol Car Wash... ma skor use po moje. Edin une Alfe z airbrush konji nisem vidu... Pa ful mi je bla carska una POLOmija črna, k je Suljo napisu, da ne gre čez tehničnga... Joj, spet prosti spis. :P