pojte dol s ceste

lp tigirca
tigrica je napisal/-a:ici je napisal/-a:Srečanje je bilo super!!! Treba čez kak mesec ponovit pa povabit še folk iz cele SLO!!!! DRAG JE BIL SUPER! Upam da bom naslednjič lahko malo bolj pribijal![/quot
v planu imamo ponoviti čes 14 dni in povabiti več novomeščanov pa brez besed prišli bodo pa če je komu prav ali pa ne![]()
![]()
če nam bo le s časom zneslo![]()
![]()
![]()
![]()
lp tigrica
Kiko je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:ici je napisal/-a:Srečanje je bilo super!!! Treba čez kak mesec ponovit pa povabit še folk iz cele SLO!!!! DRAG JE BIL SUPER! Upam da bom naslednjič lahko malo bolj pribijal![/quot
v planu imamo ponoviti čes 14 dni in povabiti več novomeščanov pa brez besed prišli bodo pa če je komu prav ali pa ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp tigrica
Jaz bom pa tko reku: Čist vseen mi je kdo pride.Zdej smo vidl kolko je nas zagretih Krčanov, Od zdaj naprej pa lahko pride folk tut iz Afrikeal pa iz Islandije, pomembno oziroma ZELO POMEMBNO pa je, da nas pride ČIM VEČ!!!!
LP KIKO
Kiko je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:ici je napisal/-a:Srečanje je bilo super!!! Treba čez kak mesec ponovit pa povabit še folk iz cele SLO!!!! DRAG JE BIL SUPER! Upam da bom naslednjič lahko malo bolj pribijal![/quot
![]()
![]()
![]()
![]()
lp tigrica
Jaz bom pa tko reku: Čist vseen mi je kdo pride.Zdej smo vidl kolko je nas zagretih Krčanov, Od zdaj naprej pa lahko pride folk tut iz Afrikeal pa iz Islandije, pomembno oziroma ZELO POMEMBNO pa je, da nas pride ČIM VEČ!!!!
LP KIKO
Moby je napisal/-a:vidim da je bilo srečanje nad pričakovanjem...mi je prav žal da nisem mogel priti, sem bil cel vikend v MB. Drugač pa me prav zanima kdaj bo naslednje srečanje in bi se ga prav rad udeležil, da vidim kako so kaj porihtani te avteki
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov