Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne jul 25, 2004 5:37 pm

Ja, sej vem da sm šu prehmal, sam nism mel drucga izhoda. En avto pa trije :vrum pri bajti pol mormo pa nekako skp skompenzirat...
LP! Gemblr

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne jul 25, 2004 7:32 pm

No pa se še jst oglašam. Srečanje je za prvo zares lepo uspelo, dost folka pršlo in to tapravga (face).

Regy me more še mal biljard naučit da naslednič kej bol odigram :P

K spijm šekšnga bandidosa pokrovček dobi ex :twisted:

Seat & co. res je blo kul 8)

Williams tista octavia je 1.8T ne rs :wink:

Mam pa tut jst kej slik od nje (ne od včeri)

ajde :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jul 25, 2004 8:10 pm

no če ma še kdo slike naj jih prosim objavi ker men niso vse uspele sm bil tko žejen da so se slike skor vse zamaknjene :):)
2F2F tnx za ledeni čaj mi je rešu življenje rriiiiiiig
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Napisal/-a kingroad Ne jul 25, 2004 8:11 pm

včeraj jih je kar nekaj skakalo okol z fotoaparaturami :D Kje so slikce????????

LP

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne jul 25, 2004 10:50 pm

Evo še jst se oglašam, nasplošno se je kr dobr iztekl, vreme ns je zjebu, to je res, drgač je blo pa kr uredu! Slikce pa sledijo, morm jih še na sux-a obest :wink:
LP

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Ne jul 25, 2004 11:07 pm

evo oblublene slike:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
LP

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po jul 26, 2004 1:39 am

SEAT sorry ki nism mogu pridet :( :cry:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po jul 26, 2004 8:56 am

Golfy je napisal/-a:SEAT sorry ki nism mogu pridet :( :cry:

ni panike bo pa naslednjič bolje velja
bomo sporočil ko bo naslednje srečanje
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po jul 26, 2004 1:53 pm

Ja kaj so pa to eni sekreti na teh slikah :mrgreen:

Sam sem zamudil tak da bomo vec bla bla bla drugic ker tam v roll baru se pa ni dalo kaj zment. Otrok prvic vidi cukr pa je ze pizdarija :?

V sedmi lukni pa ni blo slabo, pa kasneje tudi ne, samo nekam zgodaj smo sli se mi zdi.

WildWRX je napisal/-a:Vi ste se pa razpisal dons :)))
X-Hair = bod mal bl resn naslednjic :PPPP

Kdo s pa ti?
Vcasih tudi zmanjka energije, ce prej 2 dni in se tisto dopoldne ( noc s premalo spanja ) zabavas pol tabora. Shit happens :roll: Je pa res da sem se zagledal v partijo biljarda.
SlikaSlika

CM
Novinec

Napisal/-a CM Po jul 26, 2004 2:19 pm

WildWRX je napisal/-a:V glavnem kaj nej recem... Naveza CM-WildWRX uspela sam matr, tebe ni tuki pr men zdej :))) Štrik prazn... Kaj bova pa zdej? Aja pa PS... Naslednjic bova svoj cukr s sabo prnesle ane lubiiii :twisted:

fajn je uspela naveza ja :)=(: :wink: za naslednič se pa kr zmenva da se prnese še zapakiran cukr :lol:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po jul 26, 2004 2:38 pm

CM je napisal/-a:
WildWRX je napisal/-a:V glavnem kaj nej recem... Naveza CM-WildWRX uspela sam matr, tebe ni tuki pr men zdej :))) Štrik prazn... Kaj bova pa zdej? Aja pa PS... Naslednjic bova svoj cukr s sabo prnesle ane lubiiii :twisted:

fajn je uspela naveza ja :)=(: :wink: za naslednič se pa kr zmenva da se prnese še zapakiran cukr :lol:

Ahjoooj, a to je to. Od kdaj si pa ti na forumu WildWRX? A ti je mogoce WRX vsec? :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po jul 26, 2004 7:45 pm

X-Hair je napisal/-a:
CM je napisal/-a:

Ahjoooj, a to je to. Od kdaj si pa ti na forumu WildWRX? A ti je mogoce WRX vsec? :mrgreen:

Kdaj ti prdne :lol:

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Re: SEAT srečanje nekaj slikic

Napisal/-a none Po jul 26, 2004 8:07 pm

seat je napisal/-a:Nekje se mora začet :)
Tut 14 dni stara ibiza je prišla (none)
Slika

Da dodam še sliko, ki sicer ni iz srečanja je pa od istega avta ;)

Slika

Srečanje je blo kr zanimivo, še posebej, ko sem izvedel kaj je pikapok po poklicu hehehe :D Upam, da bo naslednje srečanje potekalo ob boljšem vremenu in bomo lahko malo občudovali tudi avtomobile ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po jul 26, 2004 9:07 pm

None tvoja ibiza mi res ful sede komaj čakam da se dobimo ob kakšni kavici in ob lepšem vremenu da malo bolj pogledamo tvoj stroj.

Uporabniški avatar
WildWRX
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a WildWRX Po jul 26, 2004 10:37 pm

domzalcan21 je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:
CM je napisal/-a:

Kdaj ti prdne :lol:

1. Nč prdet!!!!

2. Ja no ja res ste hitri. Sploh ti X-Hair ampak sej ti ni za zamert. Tvoja razlaga počasnega dojemanja kr drži in maš dovolj dober izgovor, da ti pogledam čez prste :twisted: Baje da sm tuki gor od ummmm.... pahlej datum poleh avatarja :P Fresh v glavnem ampak spremljam pa malo dlje :) Če mi je wrx všeč? Zaklaj tko misleš????

3. CM... ampak naju bodo Seatovci oz. ostali "TistiKOrganizirajoZadeve" izključl z mitingov ker ogrožava potencialne in že "zacahnjene" člane bodočih in obstoječih klubov... Sploh se mi zdi da trpi njihovo zdravje in... živci :D Ti, a bosta dve kili cukra na vsako dost? :twisted:

4. Grem spat... Tazadn cajt da neham neumne klatt tuki gor.

Še neki! Lastnik črne Ibize stare en mejhn več k 14 dni... Toplo ti priporočam da vse do nadaljnjega skrivaš ključe oz. tudi v svoji prisotnosti zaklepaš vrata svojega pregrešno divjega sredstva za transportiranje z ene točke na drugo, sicer se zna zgodit kaj neprijetno bolečega s strani določenih osebkov, ki se jim ob prisotnosti črnega sredstva za transportiranje porajajo pozitivne in nore misli ;) Čestitke za izbiro avtomobila (čeprou ni wrx gor napisan :P).

5. Zdej pa res morm it spat... Eni vstajamo ob petiiiiihhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! Ka si ti nooooor!
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To jul 27, 2004 2:25 pm

WildWRX je napisal/-a:pahlej datum poleh avatarja

Slika

WildWRX je napisal/-a:Če mi je wrx všeč? Zaklaj tko misleš????

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
WildWRX
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a WildWRX To jul 27, 2004 3:44 pm

A dej dej dej dej dej dej no...

Pa ne boš zdej jezn zarad h-jev :wink:
Slika

CM
Novinec

Napisal/-a CM To jul 27, 2004 4:11 pm

WildWRX je napisal/-a:A dej dej dej dej dej dej no...

Pa ne boš zdej jezn zarad h-jev :wink:

ti jst povem da bo :wink: :P

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo To jul 27, 2004 4:15 pm

Če se ne motim je naslov te teme slike in mnenja o seat srečanju, tko da se loh mal pomirite, pa začnete po PM-ih ircat. Mislm sej nimam nč proti ene par postov off topica ampak tle je nastal že 3 strani ircanja :wink: Drgač si pa odprite svojo temo, pa tm pol naprej veselo nabijite :D
LP

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To jul 27, 2004 4:45 pm

Dejte res se umirit no!!!

Pejte na pm al pa se držte naslova.

dont funny

lp :twisted:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten