Srečanja avtomobilskih navdušencev...

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Po avg 30, 2004 1:46 pm

Vale ker si bil
pa čas
:D :D

-djsly-
Novinec

Napisal/-a -djsly- Po avg 30, 2004 2:18 pm

seicento je napisal/-a:Vale ker si bil
pa čas
:D :D

Dober je bil :)
Čas: prešvoh :)

unikat
Nov uporabnik

Kraj: ce

Napisal/-a unikat Po avg 30, 2004 2:19 pm

seicento : 1 stojnica z cevapcici in 2 z pijaco je sramota za stajersko gostoljubnost ... !

EX-B : na 240 m proge se ni nic slisalo ozvocenja !

in navsezadnje se JureT : kolikor tole spremljam bi ti mogel pes hodit, ce se ti je zdelo to tak ok ... :)
komentarji so v glavnem porazni ... 8)

in vozim eno 307 ki bo mogoce kdaj tam na raztavnem prostoru ... seveda pa na taksnem :roll:

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Po avg 30, 2004 3:15 pm

seicento : 1 stojnica z cevapcici in 2 z pijaco je sramota za stajersko gostoljubnost ... !

pa kaj si ti prišo jest v MB ali drag race

lahko pa da nimate kaj doma za jest

hvala
8) 8)

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po avg 30, 2004 3:26 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:
BTW: Ko smo ravno pri forumih: DRTK bo v kratkem postavil svoj forum (predelal obstoječega) in ga spremenil v tehnični forum, v katerem bodo tekle predvsem debate, ki so bolj tehnične narave iz področja avtomobilizem. To se pravi, da bo razdeljen na teme, kot so "MOTOR in motorni deli, PODVOZJE, KAROSERIJA, ZAVORE, ELEKTRONIKA, IZPUŠNI SISTEMI,....." Tako da bodo na naš forum vabljeni predvsem ljudje, ki bi se bili pripravljeni pogovarjati na zgornje teme in tudi napisati kaj koristnega. Ostali uporabniki, ki pišejo same neumnosti in stvari, ki se ne tičejo avtomobilizma, pa naj ostanejo kar na drugih forumih, ker pri nas ne bodo zaželjeni. Tako bo sčasoma nastal to en strokovni forum, na katerem se bo dalo izvedeti marsikaj koristnega iz sveta avtomobilov in kjer ne bo treba za eno informacijo brskati med ostalimi smetmi, ki nimajo veze s temo. Verjetno bo tam tudi tema DRAG RACE, kjer se bo pisalo konstruktivne kritike in predloge za izboljšanje DRAG RACE dirk v SLO.

TO PODPIRAM, ker tale forum vedno manj spominja na avtomobilski forum.

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life Po avg 30, 2004 3:58 pm

Oj!

V bistvu sploh ne vem kje naj začnem

Vem, da stvari niso bile popolne, daleč od tega. Največji problem je bil, ker smo pričakovali veliko manj ljudi. Po ocenah naj bi jih bilo okoli 7000. To je bil prevelik zalogaj za nas.

Veliko bolje bi tudi bilo, če bi lahko do konca potegnili kovinske ograje, ampak kot je bilo že omenjeno, policija ni dovolila in njihov argument je bil, da če bi avto zletel s ceste, bi te mreže, ki se držijo skupaj ubile najmanj 50 ljudi. A to da pa skačejo in stojijo 50cm od drvečih avtomobilov je pa varno?

Kar se tiče zida smrti, osebno bi jih presekal. Nisem slišal niti sebe, kaj da bi šele po zvočniku. Tisto njegovo zadnjo vožnjo bi mu pa tudi zataknil nekam....

Naša napaka je bila, da v prostoru za tekmovalce ni bilo košev za smeti.

Pri meritvah so se delale napake. Jaz sem osebno dal navodila, kako se mora to izpeljati, ampak ne vem od kje se je potem vzelo, da se vozi samo ena vožnja. V bistvu sem to izvedel od tekmovalcev

Nažalost ne morem biti na 10 krajih naenkrat, ampak osebno se mi ni zdela tako slaba prireditev. MIslim, da je bila to kar huda atrakcija v Celju, kar že dolgo ni bilo nič kaj takšnega. Do zdaj sem od obiskovalcev dobil samo dober feedback. Verjetno je tudi tukaj par takšnih, ki so se zdaj na novo prijavili in potemtolčejo z veseljem po vseh.

Z Avstrijci sem se kar veliko pogovarjal in mi nobeden ni nič kaj takšnega rekel, prav nasprotno, bili so zelo zadovoljni z organizacijo. MIslim, da so bili z svojimi stroji že na malo več tekmovanjih kot mi vsi skupaj in vedo kako se zadevam streže.

Sicer pa en kratek komentar iz njiovega foruma:

wie schon gesagt war es eine sehr gelungene veranstaltung,um nicht zu sagen die beste auf der wir bis jetzt waren
wir kommen beim nächstenmal sicher wieder

prevod:
kot že rečeno, je bila to zelo uspešna prireditev, lahko rečem , celo ena najboljših od vseh, ki smo se jih udeležili. Naslednjič pridemo sigurno

Ampak ne, pri nas se najdejo ljudje, ki z svojimi mlinčki dragajo in mislijo da so bogovi, ko imajo pokrovom 100KM, če jih imajo. V bistvu je lahko s takšnim avtom vsah drag racer, tudi stara mama s cliotom. In potem šimfajo, da glava peče.

Ograje pa so bile do 200m(posledično je bilo temu nastavljeno tudi ozvočenje) samo zato, ker policija ni pustila, da bi gledalci lahko bili še naprej od te dolžine, saj so potem že kao prevelike hitrosti. Jaz sem si mislil kaj bodo s tem dosegli in točno to so. Folk se je prerival vse do ceste, da bi videl tekmovalce.

V bistvu smo krivi, ker smo gledali kakšna je bila udeležba na dosedanji drag race-ih.

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

C0B0
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a C0B0 Po avg 30, 2004 4:02 pm

Trubo : To pa to k nisi preostalega Geek squada poklical za organizacijo :wink:
SlikaHonda Civic 1.4i - Who needs VTI when you have Da BiNgO

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Po avg 30, 2004 5:04 pm

Kiko je napisal/-a:NAJBOLJ BISERNA IZJAVA OZ. VPRAŠANJE JE BILO, KO STA TEKMOVALA MODRI CLIO RAPID IN VALE IN SICER:
Kako je lahko možno, da je tako velika razlika med dvema popolnoma enakima avtomobiloma? :noro
Pa to da mešajo besede kot so tekmovalci in gledalci. "PROSIM VSE TEKMOVALCE NAJ STOPIJO ZA KAMNITO OGRAJO!" :lol:

Jaz bi se najraje v tisto žensko zapeljal, da bi ločila med Clio 1.5 Dci in pa Clio Rs 2.0 :mrgreen:
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe Po avg 30, 2004 5:05 pm

kingroad je napisal/-a:
VaLe je napisal/-a:Niti ne brez nesreče... ker je en frajer z tistim RDEČIM GOLFOM IV zapeljal preko noge, mojega kolega!!! Katastrofa, kdo mu je dal izpit... al pa je hoto samo malo frajer bit, pa še rima se in to je vse :ue :D

vale, če je tisti tvoj kolega kot ovca sredi pašnika mu jaz ne moram pomagat. Če nimate toliko soli v glavi da ne zastopite kaj vam govorijo organizatorji vam ne morem pomagat. Tukaj boš najverjetneje najbolj glasno vpil kako je bila zanič organizacija, med vsemi tistimi kekci sredi ceste si bil pa najverjeteje tudi sam (oz. tvoj kolega)

LP

Se opravičujem... meni je pač on tak rekel :P Sem pa predvideval da je stal sredi ceste :lol:
Pa brez zamere...

Lp
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Po avg 30, 2004 5:09 pm

Ce je kdo spregledal,se enkrat link,do par mojih slik!!Se mi ne da vseh gor limat!! 8) :P

http://foto.volja.net/view-album.php?la ... um_id=7429

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent Po avg 30, 2004 5:18 pm

VaLe je napisal/-a:
Kiko je napisal/-a:NAJBOLJ BISERNA IZJAVA OZ. VPRAŠANJE JE BILO, KO STA TEKMOVALA MODRI CLIO RAPID IN VALE IN SICER:
Kako je lahko možno, da je tako velika razlika med dvema popolnoma enakima avtomobiloma? :noro
Pa to da mešajo besede kot so tekmovalci in gledalci. "PROSIM VSE TEKMOVALCE NAJ STOPIJO ZA KAMNITO OGRAJO!" :lol:

Jaz bi se najraje v tisto žensko zapeljal, da bi ločila med Clio 1.5 Dci in pa Clio Rs 2.0 :mrgreen:

ja ta je bla tud men ČIST mem - glede na mojih recimo 1/2 konjev od tvojga, je slo kar u redu proti tvoji črni zverini :-P
btw, res maš dobr uštimanga rs-a
avtoelektronika pika si

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe Po avg 30, 2004 5:18 pm

To je samo od styling-a... ki pa je kaj od draga ? :roll: :P
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe Po avg 30, 2004 5:22 pm

Jaz bi se najraje v tisto žensko zapeljal, da bi ločila med Clio 1.5 Dci in pa Clio Rs 2.0 :mrgreen:[/quote]

ja ta je bla tud men ČIST mem - glede na mojih recimo 1/2 konjev od tvojga, je slo kar u redu proti tvoji črni zverini :-P
btw, res maš dobr uštimanga rs-a[/quote]

Hvala... me veseli da sva se spoznala :P
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent Po avg 30, 2004 5:27 pm

VaLe je napisal/-a:Hvala... me veseli da sva se spoznala :P

enako :wink:
avtoelektronika pika si

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Napisal/-a JureT Po avg 30, 2004 6:29 pm

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Napisal/-a Tilen Po avg 30, 2004 9:06 pm

Naj še jaz konec koncev pohvalim prireditelje. Res ni bilo vse kot se šika, a za prvič dost dobr. Kar se tiče pa gledalcev ob progi, pa ne vem zakaj se ni naredilo tako kot je v pravilniku: do 250 m 4m stran ograja, od 250 do 402 pa 9m. Na tistih 250m pa recimo par tribun. Težko pa je res pri prvi organizaciji, ker pač ne moreš predvideti kakšen bo odziv. Zid smrti = nebodigatreba! Oni svojo muzko, prireditelji svojo - to preprosto ne gre, potem pa še nevzdržno hrumenje...

Ne vem pa, zakaj smo moral čakat pri skladiščih tako dolgo, da so nas spustil nazaj v bokse. Presenečeni smo tut bli vsi, ko smo zvedl, da bo samo ena vožnja in ne dve (okej, če bi šli na dve, pa da se bi odvijalo tako počasi, bi res blo konc v pondelek), najbl na k mi pa grejo tisti, ki taktizirajo, da smrdi. Odpelji svoje in ko boš izpadu pač izpad!

Spoznal sem kr neki "starih mačkov", med njimi tudi Gradčane in dobil kar nekaj koristnih nasvetov. Do konca nisem ostal (do 19-ih), ker je že bil hudo dolg dan za mano. Še danes sem bil na šihtu mal... Pugi, sožalje za omenjene suvenirje, debili se najdejo pač vsepovsod. Sem pa šel še moj avto gledat, ko sem prebral tvoj post, ker sem mel kasneje popoldne avto parkiran za tvojim.

Še enkrat pa respect modri Corsi! Kje so rezultati objavljeni? Kar se pa tiče celotne prireditve ma pa tole lahko kr svetlo prihodnost v Celju. 8)

Se vidimo naslednjič! Vprašanje pa je kje, ker naslednjo soboto dogaja kr vsepovsod :P

P.s.: ma kdo mogoče kakšno fotko al pa muvi od mojega štarta (zraven Venturi-ja :lol: ) svetlo moder Punto?

LP Tilen
Slika

Uporabniški avatar
Bostyancek
Nov uporabnik

Kraj: savinjska

Napisal/-a Bostyancek To avg 31, 2004 8:40 am

Ena majhna pripomba: Lahka bi nam na cilju postavli kak štant s pijačo, kar bi v tej vročini zlo pasalo! Napovedovalka:jst mam HONDO ne pa HYUNDAIA :cry:
VOLK JE CEL, KOZA PA SITA

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To avg 31, 2004 11:18 am

Mi pa smo bli klub styling freaks :twisted: :twisted: :/:o:/
Najraje bi ji sel eno vzgojno stisnit...
DA ne omenim kak je odstevala, pa se to z zamudo :lol:

CM
Novinec

Napisal/-a CM To avg 31, 2004 6:48 pm

od vseh minusov je bila največja cvetka napovedovalka z tistim angelskim dretjem in komentarji :P
zid smrti je pa bolj za v cirkus ne pa za na drag :shock: še zdej ne slišm dobr

sajko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a sajko To avg 31, 2004 7:08 pm

I feel the need, the need for speed
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost