Dobro jutro!
Js sm se šele zdele zbudu,ker sem učeraj pozno prišu domu,sva šla s punco ven pa mal nazdravla.No pa k stvari nazaj.
Učeraj sem se mel zelo lepo,organizacija je bila zelo zelo dobra,prostor je bil vredu,meni se ni zdel majhen,ker so nekateri meli aute parkirane čez črte,tako da če bi se auti stisnili bi blo še več prostora.Vreme je bilo vredu,muzka je bila kot ponavadi špica,edino bi mogoče bilo dober,da bi blo ozvočenje še na tisti strani kjer smo bili Renojevci tam pri vhodu,ker si moral zelo napet ušesa da si slišu kako in kaj.
Družabne igre so bile zelo fajne in nekaj za popestritev takega showa.Auti na daljinsko vodenje pa so me zelo impresionirali,mislim keri pospeški

pa to nemoreš verjet.Bi blo fajn kako kamero naštimat na tak auto,pa da vidimo kk to zgleda pri pospeševanju.
Db drag je drag zase,fantom svaka čast za db.Če si v takem autu 5 min in spustiš noter tistih 150db,te nesejo ven v krsti
Edino kar me je motilo včeraj je bilo pri podelitvi nagrad,da so uni tipi za odrom nabijali muzko,pa un kombi je začel šopat muzko,tako da se je slabo slišalo dogajanje na odru.Mislim nobenga respecta nimajo za zaključno prireditev
Drugače pa Gasovci lepo ste to izpeljali s organizacijskega vidika,tako da sem se še jaz nekaj naučil od vas,pri načrtovanju showa Renojevcev.
Za nagrado se iskreno zahvaljujem sponzoru DEVITO in vsem udeležencem,ki ste glasovali za moje vozilo.Po resnici povedano sem pričakoval boj v kategoriji naj notranjost.Bil sem 100% prepričan da mi bo tam uspelo,ampak potem pa šok

in končalo se je na najboljši možni način zame.Niti v sanjah si nebi tega mislu.Ko so povedali mojo številko,sem se v tem trenutku obračal proti autu s kolegom ki me je spraševal kako naj pride nazaj do Velenja.Potem pa sm slišal št.37 in sm dobu kurjo kožo po telesu.Pri hoji do avtomobila mi ni blo čist jasno kaj se dogaja.Ampak neki v meni mi je reklo "zmagu si zmagu si" in potem so se mi uči zasolzile ter na obraz mi je padel velik nasmeh.

Po 372 urah mojega vloženega dela v auto,po strošku ki je debelo presegel vrednost Clia in po nekaterih padcih mi je uspelo dobiti "priznanje"za trud,ideje in vloženo delo v projekt Clio el futura.
Nagrada športni izpuh pa je le še smetana na vrhu torte
Hvala vsem še enkrat ki ste glasovali za moj auto,čestitam vsem dobitnikom priznanj in lepo pozdravljam vse udeležece včerajšnjega showa ter se opravičujem tisitm s katerim nisem mogel spregovoriti kakšno besedo,ampak vedno me je nekdo nekaj spraševal in nisem imel časa za vse.
GASovci na mene lahko računate tudi v na prihodnjih showih.
Lep nedeljski popoldan še naprej.
darkdog