Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Ne okt 03, 2004 1:27 am

Yagi-san je napisal/-a::lol: model pripelje avto, ga dvigne z dvigalko, namontira zadevo in postopek ponovi, ko odhaja domov.To je to :lol:

Fluid` je napisal/-a:Slika

Ko se pa tole po SLOVENSKIH cestah voz mi pa ni jasn :shock: :oops:

sam pa zgleda grdo :?

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Ne okt 03, 2004 1:32 am

Yagi-san je napisal/-a::lol: model pripelje avto, ga dvigne z dvigalko, namontira zadevo in postopek ponovi, ko odhaja domov.To je to :lol:

sam useeno...ko ma to gor pa hoce auto kam premaknt rabi asfalt temeljito pomest prej :lol:
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne okt 03, 2004 7:47 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Zadnjič spremenil G-4S, dne Ne okt 03, 2004 8:35 am, skupaj popravljeno 1 krat.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne okt 03, 2004 8:00 am

men je blo tud ok... se strinjam več ali manj z vsem kar je blo napisano.kej več pa ne morem povedat ker sm čisto hripav :P :P :lol: :lol: :lol: pač veliko dretja sem in tja...
SlikaSlika

mcoupe
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a mcoupe Ne okt 03, 2004 8:29 am

Naj se se jest zahvalim za popoln show bil je eden najboljsih v letosnji sezoni in mislim da si zares zasluzijo cestitke!To ne govorim samo zato ker sem bil delezen pokala ampak zato ker se show ni zavlaceval v nedogled ker vsi vemo da so na koncu ze vsi izmuceni in samo cakamo da se to konca.dolgocasenja ni bilo, ker se je neprestano kaj dogajalo s temi igrami,itak pa so bili najbol udelezen klub v igrah spet renojevci ki smo pobrali najvec nagrad!navdusili so me tudi tisti dalinsko vodeni avtomobilcki,mislim kere pospeske majo te zverince!

ps.s svojim avtom sem sodeloval z renault klubom, vendar sem bil tut pod sponzorstvom fazerja!

Hvala vsem ki ste mi podelili kak glas pri glasovanju,in cestitke vsem ostalim dobitnikom nagrad!

lp,Mcoupe

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne okt 03, 2004 9:16 am

Mare9mm je napisal/-a:ampak kljub mojemu teženju, ni bilo ravno veliko avtomobilizem.com majčk. (ene 2 sta ble... Cresh pa Regy :P )

hja, jaz sem zato majčke kupil!

a oglasiš se pa nič ne, a? vsaj pozdravo bi :?
Slika

Uporabniški avatar
Clio24v
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Clio24v Ne okt 03, 2004 9:16 am

Huh dober nam je ratal za 1.Vse je je bilo tako kot je treba,kar tako naprej.Zahvala za Vale-ta ,ter Robi-ja za dobro glasbo. :wink:
Lexus Style
SlikaSlika
www.gas-tuning.com

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne okt 03, 2004 9:44 am

No mislim, da nihče ne bo zameril če se na tem mestu še javno zahvalimo našim pokroviteljem, ker brez njih ne bi bilo mogoče izpeljat showa!

Glavne nagrade, ki so jih prejeli prvi trije v kategoriji komplet styling je prispeval g. Vitomir Jankovec (DeVito):
1.NAGRADA
univerzalni izpušni lonec DeVito
2.NAGRADA:
univerzalni izpušni lonec Stinger
3.NAGRADA:
univerzalni izpušni lonec Powerspirit

VITOMIR JANKOVEC (DeVito izpušni sistemi)
FAZER
PRO-CAR d.o.o.
IMPERL
ALESSIO ALU
MAJ KLUB IN JEFRA RACING
USTYLE TUNING
A3M AUTO TUNING
AVTOPREVOZ FIJAVŽ EMILIJAN (zagotovil kamion, ki smo ga uporabili za oder)
Revija RAČUNALNIŠKE NOVICE
Revija ŠTUDENT
AMIS internetne storitve
MOJKON (montaža in izdelava dvigal,...)
LEMA SPORT
PRO AUDIO
RADIO POSTAJA CENTER
SEL VULKANIZERSTVO
MALI KRALJ (hrana in pijača)

Kot rečeno se vsem zahvaljujemo in se priporočamo za sodelovanje tudi v bodoče.
Zadnjič spremenil Sale, dne To okt 05, 2004 6:24 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Ne okt 03, 2004 9:50 am

:D Regy, ti si men ena taka maskota avtomobilizma pika kom, da pol raj pustim, da te drugi nadlegujejo... :P Mah skoz smo neki laufal okol, pa blo je res dost folka, s katerimi je blo treba kaj pokramljati, Gogi - naš nov član, pa Gigen, pa Darkdog, pa potem je uletu kolega iz Celja, pa z Yagijem so prletel eni Fužinci, k jih poznam, tko da sem mel polne roke dela. Se ti opravičujem, ker sem te zanemaril. :oops:

Sej, če bi blo več folka z Omelotovimi majcami na kupu, bi vas pršu pozdravt, pa kakšno rečt, sam tko so mi bli pa vsi al povsem znani al pa čist neznani, kot celota pa ste bli super publika. :bow
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Ne okt 03, 2004 10:02 am

[g0ran24] je napisal/-a:

sam pa zgleda grdo :?

Ma kaj falus ste zdej vsi pametni , zakaj se niste takrat oglasil k ste bli pr avtu pa men u faco rekl kako zgleda...pa k se je avto pelu ste usi gledal ,... ubistvu ce vam je bil grd zakaj ste ga pol sploh gledal pa slikal...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne okt 03, 2004 10:08 am

Fantje res bi vas prosil če se vzdržite kakšnih osebnih, subjektivnih in ne vem kakšnih še komentarjev v zvezi s to Ibizo. Če je komu šlo kaj v nos bi lahko tako storil kot je zgoraj napisal Free Styler.

To je show car in pač se ga naštima na samem prizorišču tako, da je čimbolj atraktiven. Sem tudi videl, kako so ga fantje zrihtali, ko so se pripeljali na prireditev. Takoj so ga obrisali, očistili šipe, skratka pripravili za show - tako se to dela.

Kar se tiče potem samega tekmovanja za "najnižje vozilo" je tej Ibizi malenkost zmanjkalo saj se je upoštevalo povprečje meritev na večih točkah. Vsekakor bi si pa vsi avti, ki so nastopili zaslužili zmago v tej kategoriji, ker so bili res extremni za videt.

Toliko v razmislek - gre za styling show (s poudarkom na besedi show) in če se avto na samem showu še "dodela" ni to nič takega. Pravilo je bilo, da se avto pripelje na meritveni prostor in to so tudi vsi udeleženci storili pa čeprav so pri tem tvegali poškodbe svojih odbijačev itd.
Zadnjič spremenil Sale, dne Ne okt 03, 2004 10:10 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Ne okt 03, 2004 10:10 am

Peesdarija, pa sem spet en show zamudil. Smo ga prevec pili v petek, ceprav sem mel namen it:\ ajaj. No, pa naslednjic :D

Robi_M
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Robi_M Ne okt 03, 2004 10:15 am

Tudi jzt bi se vam rad zahvalil v imenu našega kluba ker ste prišli dol v takem številu,čeprov jih je še dosti manjkalo ampak žau prostor prov veliko avtomobilov več ni dopuščal,tko da upam da se vidmo drugo leto spet in to v večjem številu.

Glede Ibize iz Kranja pa tako,men je bil avto všeč,res je zrihtan z okusom,pa tudi notranjost je lepa,pač glede tistega spojlerja spodaj ki si ga namontiral dol k si prišel ga pač drugič ne boš ane,kj drugega jzt ne bi več dajal nanjo mogoče le še kakšen tatoo.

Lp Robi

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne okt 03, 2004 11:09 am

Dobro jutro!

Js sm se šele zdele zbudu,ker sem učeraj pozno prišu domu,sva šla s punco ven pa mal nazdravla.No pa k stvari nazaj.
Učeraj sem se mel zelo lepo,organizacija je bila zelo zelo dobra,prostor je bil vredu,meni se ni zdel majhen,ker so nekateri meli aute parkirane čez črte,tako da če bi se auti stisnili bi blo še več prostora.Vreme je bilo vredu,muzka je bila kot ponavadi špica,edino bi mogoče bilo dober,da bi blo ozvočenje še na tisti strani kjer smo bili Renojevci tam pri vhodu,ker si moral zelo napet ušesa da si slišu kako in kaj.
Družabne igre so bile zelo fajne in nekaj za popestritev takega showa.Auti na daljinsko vodenje pa so me zelo impresionirali,mislim keri pospeški :shock: pa to nemoreš verjet.Bi blo fajn kako kamero naštimat na tak auto,pa da vidimo kk to zgleda pri pospeševanju.
Db drag je drag zase,fantom svaka čast za db.Če si v takem autu 5 min in spustiš noter tistih 150db,te nesejo ven v krsti :D :D
Edino kar me je motilo včeraj je bilo pri podelitvi nagrad,da so uni tipi za odrom nabijali muzko,pa un kombi je začel šopat muzko,tako da se je slabo slišalo dogajanje na odru.Mislim nobenga respecta nimajo za zaključno prireditev :roll:
Drugače pa Gasovci lepo ste to izpeljali s organizacijskega vidika,tako da sem se še jaz nekaj naučil od vas,pri načrtovanju showa Renojevcev.
Za nagrado se iskreno zahvaljujem sponzoru DEVITO in vsem udeležencem,ki ste glasovali za moje vozilo.Po resnici povedano sem pričakoval boj v kategoriji naj notranjost.Bil sem 100% prepričan da mi bo tam uspelo,ampak potem pa šok :shock: in končalo se je na najboljši možni način zame.Niti v sanjah si nebi tega mislu.Ko so povedali mojo številko,sem se v tem trenutku obračal proti autu s kolegom ki me je spraševal kako naj pride nazaj do Velenja.Potem pa sm slišal št.37 in sm dobu kurjo kožo po telesu.Pri hoji do avtomobila mi ni blo čist jasno kaj se dogaja.Ampak neki v meni mi je reklo "zmagu si zmagu si" in potem so se mi uči zasolzile ter na obraz mi je padel velik nasmeh. :D :D Po 372 urah mojega vloženega dela v auto,po strošku ki je debelo presegel vrednost Clia in po nekaterih padcih mi je uspelo dobiti "priznanje"za trud,ideje in vloženo delo v projekt Clio el futura.
Nagrada športni izpuh pa je le še smetana na vrhu torte :lol:
Hvala vsem še enkrat ki ste glasovali za moj auto,čestitam vsem dobitnikom priznanj in lepo pozdravljam vse udeležece včerajšnjega showa ter se opravičujem tisitm s katerim nisem mogel spregovoriti kakšno besedo,ampak vedno me je nekdo nekaj spraševal in nisem imel časa za vse.
GASovci na mene lahko računate tudi v na prihodnjih showih.

Lep nedeljski popoldan še naprej.

darkdog
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Ne okt 03, 2004 11:42 am

evo sem že doma :P :P

ne res show je vredi uspel!!! Nič pripomb nimam ;)

nagrado sem lepo dobil od amisa, ker smo vredi "porinili" avto :D :D :D

sočustvujem z mojimi sosedi, ko pridem ob 2.00 zjutraj domov, saj so mi izpuh izmerili 120,9 db :shock: kdo bi si mislil :shock: :D :D

no vglavnem res super vzdušje ;)

PS. slik pa res nebi rad limal ker jih mam od enih 80-90 pa bi rabil do ju3 da mi naloži

LP

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne okt 03, 2004 12:27 pm

Čestitke vsem zmagovalcem, ki ste osvojili pokale.
Vesel sem, da ste se zabavali, tudi ob naši predstavitvi in vsakič vzdihovali ob kakšnem spektakularnem Crashu. :) Bile je nekaj polomljenih delov, ampak nič hujšega, ker žal ti modeli niso narejeni za tako majhne piste, brez izletnih con.
Ampak smo vedno veseli in radi predstavimo ta šport širši javnosti, posebaj na takšni prireditvi.
Mogoče bi za naslednjič, lahko naredili kakšen drag z najhitrejšim modelom in kakšnim hudim avtom. Seveda na malce krajši razdalji, kot 400m. :)
Tukaj pa še nekaj naših slik.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Policijska kontrola !
Slika

Slika

Slika

Moj bivši avto, prvič za volanom, novi lastnik.
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne okt 03, 2004 12:58 pm

Free styler...moj komentar ne jemlji kot grajo tvojemu avtu. Kajti tvoja ibiza mi je res ena lepših v slo, sem jo gledal že v domžalah. Notranjost sem včeraj šele opazil in je res huda in pa tudi zunanjost z okusom. Sej veš da so mi ibize všeč , mamo tut doma tanovo ibizo (rumeno-bivši moj podpis) :wink:

Uživajte

lp

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne okt 03, 2004 1:15 pm

Evo, zdaj se oglašava tudi Proton in Tinči.

Glede na vso štalo in probleme ki so se začel dogajal ob 6h ko so me dvignili iz postelje, je show tudi v najino presenečenje uspel več kot 100%.

Lepo da ste vsi zadovoljni, da nimate negativnih pripomb in da ste uživali v zaključku sezone (oziroma še danes je Portorož na vrsti).

Midva sva čisto brez glasu, povožena do konca in prehlajena. Ampak kot je Sale napisu - SE SPLAČA ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO :lol:

LP VSEM
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne okt 03, 2004 1:52 pm

Pa še nekaj (Tinči piše):

GTT team se zahvaljuje tudi vsem nečlanom našega društva recimo:

- Janko-tu, ki je pomagal spravit skupaj našo klubsko zverinico
- Brata Maleka, alias Seicento, za pridobljeno vezo pri Dvorani Tabor, policijo, napeljavo elektrike, mize&klopi, odvoz vsega kar je ostalo za nami :roll:
- DBastardi, za izpeljavo db drag-a
- Vlado, za rihtanje ozvočenja
- DJ Robi in VALE DJ, za rolanje muzike in zabavanje našega spikerja
- Okrepčevalnici Mali Kralj, za super hitro organizacijo štanta (smo mel mal probleme)
- Dvorani Tabor, g.Knez in njegovi sodelavci, za vso neplačano pomoč in nasvete
- Policijski postaji Maribor I (upam da je prav), za udeležbo showa
- Upravni enoti Maribor, g.Grušovnik, tudi za neplačano pomoč in svetovanje
- Vsi sponzorji seveda

Zadnjim štirim se bomo tudi pisno zahvalili, ker ne verjamem da berejo tale forum. Razen policije mogoče :P
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne okt 03, 2004 3:50 pm

Žal sem bil na showu dvakrat po 1 uro ( vmesne obveznosti ) in mi je bilo kar žal , da ni šlo več. Dober prostor in neprestano dogajanje ( spremljevalni program ) . Kar tako naprej.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost