Tko kot sem enkrat že napisu: Kdaj veš, da preveč visiš na forumu? Takrat ko daš svojemu otroku ime ADMIN :P :P . Se ne bi nič čudu če bom kdaj v prihodnosti kakšnega adminčka vozu v vrtec

Deklet se je pa tudi nekaj nabralo - not bad, not bad.
pina` je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Kdaj veš, da preveč visiš na forumu? Takrat ko daš svojemu otroku ime ADMIN :P :P . Se ne bi nič čudu če bom kdaj v prihodnosti kakšnega adminčka vozu v vrtec![]()
.
bogi otrok s takim imenom
Miaa je napisal/-a:Mislim sem se ze zmedla,tam piše za punce pa majo skor vse moške nicke.
No Sarcy jst nisem ne vem kok obsedena z avto ampak me pa ful privlacijo (ampak nisem pleharca.Bom pa rekla punci od brata da kej napiše k je pa obsedena z avti.
Lep pozdrav vsem puncam, no pa tud fantom k ste že gor.
Sale je napisal/-a:A kaj si mislim? Hehe, ja da že res dolg cajta morim folk na tem forumu (več kot 1 leto že). Vmes se je pa zgodil dost lepga (novi prijatli in nove prijatlce, a ne Sarcy
), včasih smo se pa tud že mal skregal, da ni blo dolgcajt. Velik folka se je tud že zamenjal, precej nas pa tud še kar vztraja.
Tko kot sem enkrat že napisu: Kdaj veš, da preveč visiš na forumu? Takrat ko daš svojemu otroku ime ADMIN :P :P . Se ne bi nič čudu če bom kdaj v prihodnosti kakšnega adminčka vozu v vrtec![]()
.
Deklet se je pa tudi nekaj nabralo - not bad, not bad.
Sale je napisal/-a:@pina': a zakaj je dobr, da je več deklet? Je bolj zanimivo na forumu. Za nas stare mačkeje sploh zabavno prebirat, ko se nadobudni mladci trudijo zašarmirat kakšno forum bejbiko
![]()
:P, mi pa se z nostalgijo spominjamo tistih najstniških let. Uuu fak zdej pa sem zabluzil
ops: kot da sem 50 let str
![]()
RegY je napisal/-a:hja, nič... to si bomo pa zapomnili... upam, da maš nedeljo planirano, da ne boš nič delal, ker po moji obdelavi več ne boš sposoben![]()
ja, nič... se vidimo v grosuplju, sokroniki
totimato je napisal/-a:RegY je napisal/-a:ja, nič... se vidimo v grosuplju, sokroniki
..daj Regy, stara sablja, prosim povej, kaj je finta pri tebi s temi hrčki in vevericami? Vedno več jih je!
Sale je napisal/-a:RegY je napisal/-a:hja, nič... to si bomo pa zapomnili... upam, da maš nedeljo planirano, da ne boš nič delal, ker po moji obdelavi več ne boš sposoben![]()
ja, nič... se vidimo v grosuplju, sokroniki
Uff zdej si me pa dobuops:
ops: . V grosuplju bom kar abstiniral - po moje lahko na poti domov pričakujemo povečano aktivnost uradnih organ pri preverjanju alkoholiziranosti voznikov
. Da ne govorim o tem, da imam delovno nedeljo
![]()
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov