VaLe je napisal/-a:Mater je blo hudo
RegY je napisal/-a:no, v glavnem, uživali smo, se smejali, s par kolegi po dolgem času spet vidli... dobro je blo
slikce liskotovega offroada pa še sledijo, morem razpakirat fotoaparat :P
qrca... vzel narazn pa prečekiralnerešljive so
premalo svetlo... morem kupit neki boljši fotkič
al pa nehat ponoči slikat, nekaj od tega
monster_d je napisal/-a:Mimogrede sem se priso malo oglasit, blo kr ql, pa mrzlo seveda ko svinja :P
Smo se sicer zbrali v manjsem stevilu, nebi pa blo narobe ce bi se se kdaj.
lp
Radetzky je napisal/-a:hvala vam da ste dali slike gor od moje feliciemen je sicer zelo žal da nism mogo prit sam je mel moj best frend rojstni dan(oni kaj sedi z mano v avtu)! no upam pa da bom drugič lahko prišo! ajde pubeci drift on!
lisko je napisal/-a:RegY je napisal/-a:no, v glavnem, uživali smo, se smejali, s par kolegi po dolgem času spet vidli... dobro je blo
Jebemti regyDrugič prnes bolši fotkič poleg...... ker tist kjer smo se vozli pa bi res blo treba dokumentirat
![]()
P.S še men je blo strah da kje čez kako lukno ne bomo prišli
Q_4 je napisal/-a:{SoNc|Ca} je napisal/-a:Danes je napovedano do 5 stopinj,zvečer pa dež...ju3 pa od -5 do -9 pa sneg do nižin....upam,da nebo vsega snega pobralo danes
Ne je poslušat...veselje nam hoče pokvarit...:P
{SoNc|Ca} je napisal/-a:Q_4 je napisal/-a:{SoNc|Ca} je napisal/-a:Danes je napovedano do 5 stopinj,zvečer pa dež...ju3 pa od -5 do -9 pa sneg do nižin....upam,da nebo vsega snega pobralo danes
Ne je poslušat...veselje nam hoče pokvarit...:P
kaj te maš finte ti neke?!Jaz sn samo napoved povedla,ki sn jo čula po radiu danes zjutraj,jaz bi tui rada,da je sneg tak btw...naj ga samo sipa,kolk gre...
AndrejD je napisal/-a:lisko je napisal/-a:RegY je napisal/-a:no, v glavnem, uživali smo, se smejali, s par kolegi po dolgem času spet vidli... dobro je blo
Jebemti regyDrugič prnes bolši fotkič poleg...... ker tist kjer smo se vozli pa bi res blo treba dokumentirat
![]()
P.S še men je blo strah da kje čez kako lukno ne bomo prišli
Rekla bi kam reta jaz pa sem vaju tam čakal kr sem mislil da reš driftat tam kot so ostali
bi meli vsaj slikce zdaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov