Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

..

Napisal/-a SELJO So jun 25, 2005 4:47 pm

bil videl sel...z eno besedo bom reku premalo avtov ...ze vse videno...prevroce..premajhen prostor pa se avti so parkirani na pesku...
mogoce bo popoldan kaj bolse.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ So jun 25, 2005 4:49 pm

Sm že nazaj...razočaran...lani je bilo bolje...

Res nočm nobenga žalit al pa pametovat, sam to kar sem danes vidu je pa že smešno. par avtov je za videt, sicer nisem pričakoval kaj več... :?

Dva motorista sta vozila po prednjih in zadnjih kolesih(sej veste kaj mislim) folk je stal centimeter do ceste, neki kao varnostniki so se "drli dol z ceste", če se mene upraša bi mogli stat minimalno pet metrov stran od ceste, ne pa centimeter...toliko o varnosti...raje si ne predstavljam kaj bi bilo če bi motorist padel...in oddrajsal med ljudi!!!??? No naj še dodam metodo varnostnice/organizatorice ki je ljudi pošiljala z ceste dol z besedami "pejte dol iz ceste p.... vam materina :shock: :shock: :shock:

Mimogrede dodam še to, da sem spraševal kaj imajo po programu, pa sm dobil nesramen odgovor(kaj drugega) da nej gledam na cesto mislm WTF???? Najbrž mi je hotla povedat nej se brigam zase!!!???

Upam, da so uskladili program, da ne bodo ostali obiskovalci razočarani tako kot jaz, dodam le še to, da nočem po nobenmu pluvat, kar se showa tiče, sam tole sem želu povedat, ker varnost je bila pa res na nuli.

Upam, da mi ne bo kdo napisu, nej sam organiziram tuning show če sem tok pametn...
No za vsak slučaj odgovor u naprej...nimam želje...

Pa še mal pohvalim...luškan peugetot 206 rc, avti spodobni...

Brez zamere organizatorjem...

L.p. Bistri...
555

ŽutaSekunda
Nov uporabnik

Napisal/-a ŽutaSekunda So jun 25, 2005 4:57 pm

Dečki in dikline

Kaj te niste prišli v lotmerk na srečanje. bilo je res dobro. Vroče pa še enkret bole. :))

Slike pridejo kmaluuuu.....

......ko se prleki streznijo

Ajde

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX So jun 25, 2005 5:40 pm

pomojem je folk biu na bledu, 60 ferrarijev ne vidš vsak dan

svabo
Novinec

Kraj: metropola

Napisal/-a svabo So jun 25, 2005 6:06 pm

Ej narod tale avtomoto show bi mogu met naslov:Domzalska veselica.
Kar mi je ostal v lepem spominu je bla ena lepa bejbika.
K je bil burnout je blo tok zakajen da nisi pred sabo nc vidu ampak uno lepotico sm najdu u sekundi. :P
budalesaj in poznali te bodo

ND4SPD
Nov uporabnik

Napisal/-a ND4SPD So jun 25, 2005 6:16 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Dva motorista sta vozila po prednjih in zadnjih kolesih(sej veste kaj mislim) folk je stal centimeter do ceste, neki kao varnostniki so se "drli dol z ceste", če se mene upraša bi mogli stat minimalno pet metrov stran od ceste, ne pa centimeter...toliko o varnosti...raje si ne predstavljam kaj bi bilo če bi motorist padel...in oddrajsal med ljudi!!!???

tole je tud mene skrbel. jaz sem rajš stal 6m od ceste pa malo manj videl... če bi enmu motoristu malo "zdrsnilo", bi jih šlo 10 po tamalem... drgač pa: FEŠTA K FEŠTA. na parkplacu (ki je bil 10x večji kot plac dogajanja) več zrihtanih avtov kot na samem prstoru dogajanja ;) bo treba večji plac najdet. Pri Life-u v Domžalah mogoče :?:

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 So jun 25, 2005 6:36 pm

Tole dons je bla pa živa sramota, par avtočkov na mejhnem placu zgužvanih, da niti vrat niso mogl normaln odpret.

Pa to me je motil, da tist s tisto fiesto kr ni nehu nabijat gasa...komu se res da non-stop poslušat tisto nabijanje iz avspuha.

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Timex So jun 25, 2005 6:53 pm

lani je blo bol!premal folka pa k ni blo prijavnine je blo na parkingu več predelanih avtov k not!
mogoče bo vsaj striptiz popravu vtis! :lol:
SlikaNi le avto, ampak Hyundai. Več kot avto!

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter So jun 25, 2005 6:59 pm

Tus jst sm čist razočaran nad dogajanjem... :cry:
Čeprov zdele se pele par hudih vagnov ke(grem pogledat),drgač pa suša na celi črti...
Edin kr je dobr je to, da bom v času striptiza najbrž sam še jst tm... :P

@Bistri: matr, si zahinavu, ne? Jst mam še zmeri celo šteko pira v hladilniku!!! :pivo

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ So jun 25, 2005 7:13 pm

Speedfighter je napisal/-a:Tus jst sm čist razočaran nad dogajanjem... :cry:
Čeprov zdele se pele par hudih vagnov ke(grem pogledat),drgač pa suša na celi črti...
Edin kr je dobr je to, da bom v času striptiza najbrž sam še jst tm... :P

@Bistri: matr, si zahinavu, ne? Jst mam še zmeri celo šteko pira v hladilniku!!! :pivo

Stari mi je prov žal, ampak se ne sekiri, ga bomo pa drugič popil...sam ne na tuning showu :D

A veš da sm čist pozabu in sploh nism gledu kje je proton parkiran :oops: :oops: :oops:

Boš nas enkrat povabu, pa ga bomo spil ;) :D :D :D

L.p. Bistri...
555

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek So jun 25, 2005 7:32 pm

Tud jst bil tud jst razočaran......ste že vse povedal.....razn da je bil cawash brez ozvočenja....radiovili kombi.......avti tud niso bli bohve kaj, je bil bl zbor motoristov tole k pa tuning show....na žalost kj pohvalt ne morm preveč....

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So jun 25, 2005 8:05 pm

Hja žal premal placa. Nočem kritizirat organizatorjev ampak plac je bil res v kurcu in s tem tudi marskaj ostalega (folk je sproti pucal avtomobile, parkplac predaleč). Pohvalna pa je tista ravnina 8) samo kaj ko je preozka. Pa kr en ata se je z biciklom peljal nasproti motorjem. :? Cepec. Nasplošno j8e folk kar preveč rinil na cesto. Sam sem bil ob njej ampak sem prvo pogledal kam lahko odskočim. V koprive. :P
Avtomobili so bli kar hudi (Clio, ki ga ne more registrirat :shock: Honda CRX Turbo 8) ...) Sam ena rumena stock Ibiza je malo kazila.
Splošna ocena: Motorji so bili nori, Carwasha nisem mogel vidt, merjenje dB je vedno zanimivo, avtov je bilo premalo čeprav so bili večinoma všečni. Motorji so bili kar solidni (nisem (še) motorist tako, da se nisem preveč obremenjeval) edina graja je pač na veselica style organizacija na tako malem placu.
Od 1-10 dam oceno 6.5 torej solidno ampak nič posebnega.

Kje so slike?!?

Uporabniški avatar
206freak
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a 206freak So jun 25, 2005 9:24 pm

No jst sm tud dobr dam pršu, pa mi tud ni blo prav preveč všečno vse skupaj :P
Mam pa za vas nekaj slikc, sam niso bogvekaj, ker so slikane s telefonom pa še zoom je uporabljen.
LP

Slika
Slika
Slika
Slika

Fotoaparat je bil pa trenutno odsoten od doma, tko da bo drugič kaj več z moje strani :hi
lp
Life is fun!

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway So jun 25, 2005 9:24 pm

krt206 je napisal/-a:Pa to me je motil, da tist s tisto fiesto kr ni nehu nabijat gasa...komu se res da non-stop poslušat tisto nabijanje iz avspuha.

Prsou bi pa kej reku ce te je kaj motilo gospod obcutljivez.... 8)
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So jun 25, 2005 10:11 pm

Hehe dobr da nism šel :twisted: :roll: :roll: ...sm glih enga kolega klicu,pa je reku da je dol taka beda da je kaj..
je djau da je to bl kao en moto zbor ker stunanih avtov je vidu preklet mal :bonk :roll:

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So jun 25, 2005 11:14 pm

dejan84 je napisal/-a:Prišel, videl, odšel...

10x10m plac pa 10 avtov in še od tega 3 stock :?

a mi lahko prosim kdo razloži, kaj pomeni STOCK???

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] So jun 25, 2005 11:17 pm

Alonso je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:Prišel, videl, odšel...

10x10m plac pa 10 avtov in še od tega 3 stock :?

a mi lahko prosim kdo razloži, kaj pomeni STOCK???

klasični avto brez kakršne koli predelave sepravi serijski
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO So jun 25, 2005 11:17 pm

kdo je kaj dobil pokale?

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter So jun 25, 2005 11:27 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Stari mi je prov žal, ampak se ne sekiri, ga bomo pa drugič popil...sam ne na tuning showu :D

A veš da sm čist pozabu in sploh nism gledu kje je proton parkiran :oops: :oops: :oops:

Boš nas enkrat povabu, pa ga bomo spil ;) :D :D :D

L.p. Bistri...

Škoda...sm še avto parkiral čist ob cesti, da bi bla ja bolj vidna nalepka iz podpisa... :D

No,sej za pivo bo pa še dost cajta... :P
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost