Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne avg 28, 2005 9:37 pm

mam jz ubistvu ene 3 filmčke od tega fičaka. sm posneu vse drage od štarta pa do tam do kjer se je vidl. neki pa tut mene zanima glede kalosa. kok ma ta stvar konjskih moči. pa zakaj ni šou na drag pa bi tiste 3 flaše nosa ven spustu pa bi pršu pred audijem :roll: aja, kuk ma pa tist tardeč audi? drgač pa mislim da je neupravičeno pobral pokale. couragov audi pa golf gti :shock: vse drugo je blo zame izven konkurence. mogoče še unidve hondici pa leon cupra r.

da se malo razpišem o prireditvi sami.
- prvo kot prvo začelo se je skor eno uro prepozno. kot bi čakali na dež :roll: tisti ki smo prišli malo prej smo se vsedli na prve tibune ki so imele sedeže. bile so kao WIP tribune. blo nas je gor ene 50kom, vsi smo si lepo obrisali stolčke nakar pride čez 5 min varnostnik in reče da je to WIP tribuna. ma jebemti a nis mogu prej povedat majmune jedno. ok sj to bi še prenesu. najhujš je blo to, k je blo po gor največ 10 folka, vsi brez WIP kartic okol vratu. kr neki.
- premalo prostora okol dbdraga. blo je okol tolk folka, da se še dj čudm kako je model fiesto nazaj porinu. absolutno premal prostora.
- premalo avtomobilov v stylingu. še tisti k so bli so bli večina grdo skup spacani. da ne govorim o tistem modrem oplu al kaj je bil, k je mau zadni odbijač poštrihan kot bi ga v vrtcu s čopičem štrihali.
- predolgo čakanje zamudnikov na štart draga
- blesava napovedovalka, zgleda obsedena s fernandom alonsom in nickom heidfeldom. vsaki 2 min ponavljaja sponzorje brez katerih prireditve nebi blo :roll: kot da nebi blo dost če bi povedala na začetku pa na koncu
- največja graja pa gre štantu od BFGoodrich. In sicer grem jz kje ves vesel da vidm kakšno majo kj ponudbo... pridm do štanta in najprej vidm ene hude aez feltne. uno byondo zmešano prašam če ma cene teh gum. pa me čudno pogleda, začne nekj prekladat flajerje pa prav ja žau mam sam cenik za gume. ok pol. jo vprašam kok bi pa pršle te pa te gume v tej pa tej dimenziji. in ona mi tkole reče: lejte gospod. jz nč ne vem, tuki mate letak pa vizitko pa boste vse zvedu. ma g*** se u pičku mater a te plačujejo zato da kupcem svetuješ pa jim kj razložiš al zato da svoje slabo pobarvane blond lase razkazuješ?!

Nažalost pa nism meu časa da si pogledam carwash :sadd . Sicer če mene prašaš organizacija bl tko tko, ampak dobr, na napakah se učimo. Na splošno pa je bil kr lep izlet :-P

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne avg 28, 2005 9:45 pm

Jah kolikor je bilo govora o temlem Kalosu, se mi zdi, da ima motor stock, v plastenkah zadaj baje sploh ni nos itd...men avto ni všeč, je pa zanimiv

Glede draga: pohvale Ediju v audiju (580+KM - za tiste ki še ne veste) in pa beli hondi type-r. Mislim da sta dosedaj to najboljša avtomobila na slovenksi drag sceni

Uglavnem...vredu sem preživel drugače dolgočasno nedeljo

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne avg 28, 2005 9:49 pm

ampak mormo priznat da je fant napredoval. s trikrakih je šou na neke spodobne feltne. in kako stock mašina premakne pou tone plastike in drugih nepotrebnarij na tem avtu? mislm da precej počasi in z naporom.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne avg 28, 2005 10:00 pm

slicker, kolk so pa kej vlke datoteke?bi se ti dal poslat meni na mail, ko boš dal na računalnik?

zelo bi bil hvaležen

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne avg 28, 2005 10:02 pm

a niso tiste "nos flaše" wooferji? kalosa še nism vidu v živo, sam vem pa da so te tube zlo prlublene..

lp
Slika

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Ne avg 28, 2005 10:02 pm

TITan je napisal/-a:Jz predlagam da vsak ki hvali kalosa dobi prvo opozorilo na forumu :twisted:

Če kdo ve koliko je imel cajt na 1/4 milje (vsaj približno ta srebrn golf1 ( link iz prejšne strani http://www.shrani.si/pics/golf192859.jpg ) naj prosim pove :)

V kvalifikacijah je mel okl 14,6 sam ne me za besedo držat

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Ne avg 28, 2005 10:11 pm

evo dela dam pršou :D
blo mi je res dobr, no na začetku glih ne pol na koncu je pa res postalo zanimivo.
najprej bi pohvalu Edija ki je rec car, sm sam :shock: k sm vidu kok se to izstreli iz mesta pa kok to leti.
Najlepši avto k je bil rastavln je bil pa seveda honda crx del sol, od člana tuning freaksov :DDD
Aja motil me je pa kr neki stvari sam najbol pa tiste gume ki so bile postavljene za varnost, čeprav se mi ne zdi da bi tis kaj pomagal (no mogoče res mal). Aja pa napovedovalca :jao: :jao: :jao:

No za konec: ni mi žal da sem šol :D
lp

PS: slike in filmčki še pridejo
Slika

Uporabniški avatar
Xsara vts
Novinec

Kraj: ob Savinji

Napisal/-a Xsara vts Ne avg 28, 2005 10:14 pm

S|icKeR je napisal/-a:Nažalost pa nism meu časa da si pogledam carwash :sadd .

... nič nisi zamudil. Poglej si slike.
Priponke
Car wash 1.JPG
Car wash 2.JPG
Car  wash 3.JPG
JVC = Jaz Vozim Citroen-a

GodOfAll
Novinec

Kraj: Fračji dol

Napisal/-a GodOfAll Ne avg 28, 2005 10:27 pm

Haha.. un mrgoid pa tako grdo gleda...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne avg 28, 2005 10:28 pm

Motor v Kalosu je al 1.2 al pa 1.4 prostornine.Na zadnjih sedežih niso flaše NOS-a ampak wooferji.
Ta avto nima turbopomnilnika čeprav ima števce za to, niti nima diskov na zadnjih gumah, čeprav ima imitacijo diskov gor.

Nevem če ste opazli ampak šp. zračni filter, ki ga ima zunaj pred odbijačem je imitacija intercoolerja in je zaprt s plexi steklom.Nezastopim kako je lahko filter zaprt spredaj, če pa mora luft dobivat da avto vleče.Verjetn je še ena od fejk stvari.

aja pa zakaj courrage ni dobil več pokalov?Zato ker je nezanimiv za publiko.Avto ni nč nakičen, zato pač nemore bit med zmagovalci.Ko bo dal v notranjost 23 neuporabnih stikal in 13 števcev, potem se bo morda lahko kosal.

Čestitam fantom iz SRTC Velenje.Bravo!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Ne avg 28, 2005 10:34 pm

hudo je blo, skoda k je vreme mal moril.
cestitke pa ediju v audiju RS2 in postavitvi novega SLO rekorda na 402m in sicer: 11,636 s 8)
Pa hondica s preko 500konji je bla tud huda!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne avg 28, 2005 10:34 pm

darkdog24 je napisal/-a:Motor v Kalosu je al 1.2 al pa 1.4 prostornine.Na zadnjih sedežih niso flaše NOS-a ampak wooferji.
Ta avto nima turbopomnilnika čeprav ima števce za to, niti nima diskov na zadnjih gumah, čeprav ima imitacijo diskov gor.

Nevem če ste opazli ampak šp. zračni filter, ki ga ima zunaj pred odbijačem je imitacija intercoolerja in je zaprt s plexi steklom.Nezastopim kako je lahko filter zaprt spredaj, če pa mora luft dobivat da avto vleče.Verjetn je še ena od fejk stvari.

aja pa zakaj courrage ni dobil več pokalov?Zato ker je nezanimiv za publiko.Avto ni nč nakičen, zato pač nemore bit med zmagovalci.Ko bo dal v notranjost 23 neuporabnih stikal in 13 števcev, potem se bo morda lahko kosal.

Čestitam fantom iz SRTC Velenje.Bravo!

jp.. jst sm se tut že sprašvou zakaj da fak je s pleksijom zaprt.. evo pa sm vedu da so wooferji :D ne more člouk vrjet, da lohk tak avto tok zmaguje.. ne vem, a ocenjevalci ne vejo, da je use fejk, al sam štejejo dodatke na avtih pol pa na konc zmaga tistk jih ma največ?

lp
Slika

Uporabniški avatar
Xsara vts
Novinec

Napisal/-a Xsara vts Ne avg 28, 2005 10:52 pm

ga-ma je napisal/-a:hudo je blo, skoda k je vreme mal moril.
cestitke pa ediju v audiju RS2 in postavitvi novega SLO rekorda na 402m in sicer: 11,636 s 8)
Pa hondica s preko 500konji je bla tud huda!

Slika pove več kot 100 besed...
Priponke
Audi.JPG
Audi motor.JPG
Honda 2.mesto.JPG

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Ne avg 28, 2005 10:55 pm

sam a niso (nismo) gledalci glasovali za avtomobile??? a pol so ocenjevalci zbral al kaj??? :evil:

lp
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne avg 28, 2005 11:19 pm

darkdog24 je napisal/-a:Daewoo Kalos je raztrgu vso konkurenco v stylingu, odnesu je 4 pokale! pomoje bi še lahk kakega vzel.

Torej fantje če želite v prihodnje biti zanimivi za SLO javnost in zmagovat na vsakem showu, se bo potrebno vržt v EXTREM ampak res EXTREM, vse kar vidiš v styling trgovinah pokupiš in verjemte rezultati bodo tu ;)

da bi bilo vsaj nekaj od teh reči ki jih ima kalos gor za to za kaj so namenjene in ne samo za styling. :D :D :D :D

Uporabniški avatar
Xsara vts
Novinec

Napisal/-a Xsara vts Ne avg 28, 2005 11:31 pm

darkdog24 je napisal/-a:... se bo potrebno vržt v EXTREM ampak res EXTREM...

Lahko bi pa tale zmagal...
Priponke
Niva.JPG

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne avg 28, 2005 11:35 pm

kaki čas je imela tista honda z preko 500 konji ki je eden napisal gori na 402m.Kaj pa iz opel kluba ni nihče tekmoval ali kaj.

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Ne avg 28, 2005 11:41 pm

Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Ne avg 28, 2005 11:48 pm

Naroben link si dal. Dej poprav. :!:

Uporabniški avatar
eclipse_R