Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a uršolinko Po sep 12, 2005 5:16 pm

Oh ja kaj nej pa jest rečem razočaran na polni črti pa ne zarad organizacije, vremena ali kaj podobnega.... pozabli so me ocenit ha ha ha kr ni me blo..... ja fak no a se to lahko kje drgje k v sloveniji nardi. Z eno besedo SRAMOTA!!!! Pa ne gre za denar al pa kej takega sam mislm, da si tega nebi smel prvoščit.

lp :P

PS: drugače pa vtisi folka enkratni tako, zadovoljen na polni črti!!
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Po sep 12, 2005 5:35 pm

evo fantje še moje fotke sm biu pridn :P 8) sam 361

http://petelin.moj-album.com/album/1070100/?stran=1
>>ZIDEK<<
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po sep 12, 2005 5:38 pm

Parkplac: ne vem kaj se eni bunite jaz sem se z svojim (zaenkrat) terencem mal obrnil s pomočjo ročne ter šel domov. Niso oni krivi za dež.
Vstopnina: Bljak. Ampak itaq se vas/nas je cečina prešvercala. Nekateri clo z avtom ker smo v klubu. :lol: Varnostnik pa:"OK."
Prireditev:Še boljša kot lani. Dyno je bil super pogruntavščina. Burnout je po eni strani že burnOUT. Škoda, da ni bilo power slidea. Kot, da je dež res problem. :roll:
Muzika:Morda malo preglasna ampak je niti nisem opazil. Je pa bedno, da so bili Atomiki ravno po dežju, ko smo nekateri ravno odšli (in se prepozno vrnili).
Avtomobili:Kar nekaj lepih in novih je novih na sceni. 8) Zame je najbolj kul una turbo CRX. Ko se je pripeljal je naredil celo F&F sceno z uno paro. :shock: 8) Res svaka mu čast SUPER avto. Pravzaprav so bile vse CRXke lepe. Ina (nekdaj rdeča in sedaj oranžna) Honda Civic mi je pa sedaj že kičasta. Ta barva ji preprosto ne paše. A3M avtomobili so čist hudi pa rečte kar 'čte! Predvsem zaradi turbine. Aja pa un Saxo. 8) Res pa je, da mi gre nekdo že pošteno na jetra in tu smo že pri zadnji točki...
Nagrade: Mislm WTF spet un Bravo. Že od samega začetka je isti pa na vseh showih je. Očitno je bilo, da ga je imel že Kadunc poln falus. Nasplošno niso zmagali moji favoriti ampak vsako oko ima svoga malara. :P
Splošna ocena: 8.5 od 10
Še vedno največja slovenska tuning prireditev.[/b]

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po sep 12, 2005 5:42 pm

Slika

Uporabniški avatar
péso
Novinec

Napisal/-a péso Po sep 12, 2005 5:42 pm

moj splošen vtis: kr uredu.. sicer mi je blo lani bol kul, ampak so mi bli pa avti letos bol po volji...

motila me je sam muska pa pijani motoristi!! fotke še pridejo..

LP..péso ;)
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po sep 12, 2005 5:50 pm

MajstR je napisal/-a:pa unadva k sta mela rock otočec u grosuplju sta bla tud modela (gay show :twisted: :twisted: ).

Pijanci... Kultura določenih je rez v podnu... Ampak to še ni nič. Kaj pa uni pijanci z Land Roverjem? A niso nikogar motili. Ko bi nekateri vedeli kaj je ti delal. :evil: Poleg tega, da je vozil 8 pijancev na strehi in dva otroka v pritljažniku je potem, ko so šli dol DIVJAL mimo parkiranih avtomobilov z vsaj 50km/h! Ja tam na travniku med avtomobil. Po blatu in mokri travi ki itaq ful drsi .Ko bi sam nekdo zapeljal prednjega ali pa ga kaj zjebalo se ne bi več ustavil. Sam šlo bi pa zbil bi bohvekoliko avtov. Razumem, da je to legendaren 4x4 terenc ampak on je vseeno izival (očitno naklonjeno) srečo. Mimogrede najbrž ti je ta zapackal avto, če si ga imel tam za Renojevci. ;)
MajstR je napisal/-a:je blo kar hudo 12 ur letat okol.najbol je blo pol zvečer k so se neonke pa stroboti pržgal je blo bolš to gledat kokr pa uno Pio k se čist povsod uštuli.

Res kul. Ampak počasi se sprašujem, če je v SLO ona edina striptizeta? :roll: Saj je sploh nisem gledal ampak njene intimne predele je itaq vidlo že 3/4 Slovenije.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po sep 12, 2005 6:11 pm

Symon je napisal/-a:Res kul. Ampak počasi se sprašujem, če je v SLO ona edina striptizeta? :roll: Saj je sploh nisem gledal ampak njene intimne predele je itaq vidlo že 3/4 Slovenije.

Hvala bogu se vsaj nekatere ženske dosti cenijo, ne pa da nastopajo ko kurbe! Trebalo bi se prašat koliko kilometrov ima tale PIA narejenih!

Ženskam gre na falus slikanje rit, kar je edino prav, mislim da če neki ženski paše da se obleče v oprijete halče je pač njena stvar in sevede njej paše če se je tako obleče! Mah sej sploh ne vem kaj bi takim napisu, samo vem to če bio videl osebo ki je slikal rit moje punce, bi pojedel digiča!

No edino če se vprašamo, kaj bi on storil če bi se pojavil na netu? in da ga je videlo več kot 3000 ljudi v kikli al pa kar koli drugo oblečeno! Mah škoda besed glede takih pacientov.

Pa mislim da je bil boljši GAS TUNING-ov show al pa od TUNING FRIKOV kokr tale A3M-ov, spet narod normalen in ne taki specialci. Dejte mal graje si prebrat! Ne pluvam A3M ampak pluvam tiste osebe ki so storile toliko slabši šow!

Lahko samo to napišem da hvala bogu da me letos ni bilo!

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po sep 12, 2005 6:18 pm

Hmm...
Ja dež, blat, vstopnina, varnost bl kriza....

Mal več hudih lubic bi lahk blo, (razn Jenna, hvala za lep šov, pa sori ka sm te tok strašil :lol: )

Avti so bili povečini vsi že videni, vseen sm pogrešou DarkDoga pa unga passata....
A3M honda - sm pričakoval mal več...

Hvala tud Jakatu za merjenje pri sonornem efektu - 146.4 dB !!!!!!!!

Drgač pa pohvale Zupovcom...

Drug let upam da pridm z avtom:)
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Po sep 12, 2005 6:20 pm

men ni blo všeč :roll: je blo lani šenkrat bolš, pa nj reče kdor hoče kj. Res je da je tud vreme mal pokvarl splošni utis, sam vsen.
Najbolj mi grejo na živce vedno isti avti. na prste ene roke lahko preštejem kolk je blo novih. Mislm da bi blo treba nardit kašen korak naprej in povabit še kakšne goste iz tujine pa s tem ne mislim 5 avt od a3m-a iz hrvaške :lol:

Vglavnem na splošno bol razočaran kot ne, čeprav še vedno na ravni zadovoljivega.

Če drug let ne bo bolš pa ne bom pršu avt gledat pa bom raj mal več kozarčkov pogledu :pij:

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po sep 12, 2005 6:26 pm

Še par slikc od mene

http://krt206.moj-album.com/
Slika

LOVEGOLF
Nov uporabnik

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a LOVEGOLF Po sep 12, 2005 7:06 pm

Jap se tud js pridružujem tistim ki grajate letošnji show u Grosuplju :cry:
Lani in pa še prej je blo tabolje.Predvsem manjkajo novi avti honde so dobre,Maky tvoj audi sam tisti ta črni audi je bil tud hud drgač pa renaulti bi morali bit bol odspredaj bol vidni! :evil:
Treba bo predlagat nekaj novega!!! :idea:

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Po sep 12, 2005 7:51 pm

Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po sep 12, 2005 7:56 pm

Mene so pa komarji motil... :lol:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Po sep 12, 2005 7:59 pm

hmmm,mešani občutki.Za men je bil show 2 leti nazaj najbolš.
Jakatov Dls Beetle :bow :bow :bow res hudo,Maky-v živo je avto res čist u podnu...mislm pr tleh :D ,Pa Damjanova vectra je kul,Couragevega avdija tud ni za pozabt,Stealth,pa še kr neki lepih avtov.Čigava sta bla Ferrarija?
Slikce pa filmčki pa sledijo....

LP ;)

MajstR
Nov uporabnik

Kraj: Dob pri Šentvidu

Napisal/-a MajstR Po sep 12, 2005 8:11 pm

perko84 je napisal/-a:Če drug let ne bo bolš pa ne bom pršu avt gledat pa bom raj mal več kozarčkov pogledu :pij:

hehe pol boš pa tko k te dva Slika

dejan84 je napisal/-a:Mene so pa komarji motil...

to je barje morš razumt :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po sep 12, 2005 8:14 pm

dež(no za to niso krivi), blat, vstopnina, varnost bl kriza....znajo tud velik bol narest use skupi....pa tist program je kr neki sploh pa atomik hrmonik,klemn klemn,...sploh nespada zravn :x
prejsna leta mi je blo bol
no sej drugac se je dal prezivet :)

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

Napisal/-a uršolinko Po sep 12, 2005 8:26 pm

2. mesto v multimediji.

:twisted: lp
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po sep 12, 2005 8:37 pm

perko84 je napisal/-a:Najbolj mi grejo na živce vedno isti avti. na prste ene roke lahko preštejem kolk je blo novih. Mislm da bi blo treba nardit kašen korak naprej in povabit še kakšne goste iz tujine pa s tem ne mislim 5 avt od a3m-a iz hrvaške :lol:

v kolikor me kdo sponzorira (se kdo javi :D ) rade volje totalno spremenim avto... mam toliko idej v glavi da bi rabil par miljončkov da bi vse uresničil... po tamalem...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po sep 12, 2005 9:24 pm

MajstR je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:Mene so pa komarji motil...

to je barje morš razumt :lol: :lol: :lol:

Sej je vseen. Dejte zrihtat do druzga leta... :lol:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po sep 12, 2005 9:47 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:Ženskam gre na falus slikanje rit, kar je edino prav, mislim da če neki ženski paše da se obleče v oprijete halče je pač njena stvar in sevede njej paše če se je tako obleče! Mah sej sploh ne vem kaj bi takim napisu, samo vem to če bio videl osebo ki je slikal rit moje punce, bi pojedel digiča! No edino če se vprašamo, kaj bi on storil če bi se pojavil na netu? in da ga je videlo več kot 3000 ljudi v kikli al pa kar koli drugo oblečeno! Mah škoda besed glede takih pacientov.

Meni se zdi prav da se slika tiste prasice v oprijetih hlacah. Ce noce da se jo slika naj se oblece vec normalno.K***a. Prav jim bodi. Si hotela bit privlacna? Evoti, si dobila kar si zasluzis, tvoje slike so na serverju :evil:

lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost