Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Prošnja

Napisal/-a Sale Če sep 19, 2002 10:32 am

life4rave pravi:
hehe admin a mi u zele hods?! :D :D hehehe, kaj ko bi se forumovci itak enkrat skupi dobil na kaksni kavici, al pa percku?! bomo mogl en show skupi organizirat!...

Sej neki takega sem že jst hotu dosežt: http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... 590&page=0

Kar se pa "zmenkarij" tiče pa le pazte da ne boste vsi naenkrat prišli (na kavico), ker ne vem kako bo zgledal ko bo v lokalu 40 tipov (avto-fanatikov povrhu)in eno dekle - naša Susi ;) :D za isto mizo po možnosti, hehe.

Drgač pa če je kdo za to, se dobimo ta vikend (v Kamniku npr.) na pijački. Pride kdor pride. Any comments?
Slika Slika

Susi13
Nov uporabnik

Re: Prošnja

Napisal/-a Susi13 Če sep 19, 2002 10:46 am

Ta vikend meni ne pride v poštev... V soboto pozno popoldan grem kampirat h Kolpi... :( + :)

Kaj pa naslednji vikend? :)

Pa eno prošnjo: glede na to, da sem se jaz ustavila pri TT-ju... Pojma nimam o avtomobilih! Prosila bi za strpnost... ;)

;)

Suzana

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Pe sep 20, 2002 7:15 am

hehe sej sploh ni problema, pridemo pa se mi kampirat h kolpi, pa ti recimo pomagamo klincke pri sotoru zabijat :D hehe bomo pa vsi kampiral :D, samo da nas ne bo 40 tipov v sotoru oz. prikolci, pa ena Suzy :D :D hehe ne sej se hecam, ce zaprav bi se tud jest vidu pri kolpi :) bi mi kr pasal...

Jah sam zment se je treba, dej 4sale, ti se mi zdis bolj organizator, dejmo enkrat to speljat
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe sep 20, 2002 7:17 am

ufff...uboga deklica :D

edina na forumu, pa jovsi zasipavate z "ljubeznijo" :D;):D
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Susi13
Nov uporabnik

Napisal/-a Susi13 Pe sep 20, 2002 7:40 am

Life4rave:
Kampiranje ta vikend je povezano z enim drugim forumom - če te res zanima, mi pošlji mail, ti pošljem link. Pa ta forum ni povezan z avtomobilizmom...

4Sale:
Izgleda, da bo srečanje naslednjo soboto uspelo! :) Full dobro! :) Z malo sreče pridem s prijateljico... ;)

Dobek:
Se mi zdi, da sem videla ta nick (med drugim mi je tudi tvoj znan) na avtoakustiki... Kdaj pa kdaj me zanese na tisti ali ta forum... ;)

:) :) :) PETEK JE! :) :) :)

Suzana ;)

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Re: Re: Re: Prošnja

Napisal/-a jakaracman Pe sep 20, 2002 7:41 am

4Sale pravi:
life4rave pravi:
hehe admin a mi u zele hods?! :D :D hehehe, kaj ko bi se forumovci itak enkrat skupi dobil na kaksni kavici, al pa percku?! bomo mogl en show skupi organizirat!...

Sej neki takega sem že jst hotu dosežt: http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... 590&page=0

Kar se pa "zmenkarij" tiče pa le pazte da ne boste vsi naenkrat prišli (na kavico), ker ne vem kako bo zgledal ko bo v lokalu 40 tipov (avto-fanatikov povrhu)in eno dekle - naša Susi ;) :D za isto mizo po možnosti, hehe.

Drgač pa če je kdo za to, se dobimo ta vikend (v Kamniku npr.) na pijački. Pride kdor pride. Any comments?

Recimo sobota zvečer?
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe sep 20, 2002 8:21 am

Ja proti večeru sem mislu (tam okrog 19h al pa mal kasnej) - čist en tak neformalen meeting. Tko kot sem reku kdor pride pride; čeprav bi blo dobr če napišejo tisti ki bi prišli. Sej v Kamniku bi blo v redu a ne?

Pol se pa ostali itak še v MB na dragu vidmo.Če ste za idejo bom jst mal razposlal maile pa se jutri dobimo.

BTW..Life4rave, čaki a ti bi rad da jst organiziram 40 tipov pa ena ženskica v prikolci oz. šotoru al si mislu na "meeting" :D :D ;)?

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 20.09.2002 ob 08:25 GMT]
Slika Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Pe sep 20, 2002 8:35 am

4Sale :D;) hehehe meeting je kr uredu, tisto drugo bi si pa kr sam organiziral, samo da bi bilo kontra, 40 zenskic, pa en boji jaz :D ;) hehe

Potem pravis v Kamniku? v Soboto po 7h hja pa bi res prsu, samo se je treba bol natancno zment, aja pa kje?

Suzy dobis mail! :)
Natakar Taxi Prosim!

Susi13
Nov uporabnik

Napisal/-a Susi13 Pe sep 20, 2002 8:36 am

:) Imejte se full full full full ... lepo! :)

Suzana

Susi13
Nov uporabnik

Napisal/-a Susi13 Pe sep 20, 2002 8:42 am

Hvala, Life4rave! :)

Cmoka,

Suzana

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe sep 20, 2002 8:45 am

Ja sej bi se mal bolj podrobno zmenil. Sem mislu uno klasika pa to - se dobimo na petrolovi benz pumpi (uni nasprot omv) tam na kamniški "obvoznici" (tisti ki ste bli na The Kamnik F&F že veste). Pa mal popričamo tam in pol šibnemo lohk v kakšen bližnji lokalček. Tko nekak.

Susi, upam da nisi razočarana al pa užaljena, ker se menimo kljub temu, da si že rekla da ne moreš priti; sej se itak v MB vidmo - bomo navijal za kolegico ;). Pa sej se bomo upam še dostkrat dobil.

Life je pa oblubu, da bo za vsakega zrihtu 40 deklet pa en šotor :D, za ženske članice foruma pa 40 tipčkov. Moja me bo pa ubila Slika. k ziher tole na skrivaj bere
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe sep 20, 2002 8:57 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe sep 20, 2002 9:02 am

Prov bom odprl nov topic (z velikimi tiskanimi črkami :D ), pa mal bom maile razposlal. Če ma še kdo kakšno posebno željo nej hitr pove, ker ob 12:00 grejo maili naprej in pol se ne bo dal več zmišlevat ;). Če nas bo ene 10 bo že kar uspeh po moje. Drgač pa je tam dol pri garažah kot pravi Gfors kr dobr plac.
Slika Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Pe sep 20, 2002 9:07 am

jah men je cool! al pa res en nov topic odprite tko da bojo vsi vidl! ;)

ajd pol grem se mal delat,da ne bojo rekl da mi tistih 620/h senkajo :D pridem pogledat cez cca 40 min, da vidm kaj ste se zmenil
Natakar Taxi Prosim!

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Pe sep 20, 2002 9:27 am

Hi

dobek: kjer so deklice se takoj oglasis :) :)

Kaj ce bi malo povedali se kako se pride do teh garaz. Pac na zacetku Kamnika ko je prvi semafor, pa pol al levo v center al naravnost po obvoznici naprej. Recimo da od tam :)

LP
David
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe sep 20, 2002 9:36 am

DavKo pravi:
Hi

dobek: kjer so deklice se takoj oglasis :) :)

:D

susi: jap...res sem "tisti" ;)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe sep 20, 2002 9:57 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe sep 20, 2002 10:02 am

Se pravi, da ne greš za center, ampak kar naravnost tko kot pravi Gforster. Jst grem zdej odpret nov topic pod Splošno - tam bo najbolj viden.
Slika Slika

Susi13
Nov uporabnik

Napisal/-a Susi13 Pe sep 20, 2002 11:42 am

Meni so taka srečanja full všečna... Spoznaš kup ljudi, ki si jih navajen prebirati (malodane) vsak dan in nadaljuješ debato tam, kjer se je na forumu nehala. Full podpiram take ideje!!!

V soboto me ne bo, sem kar malček žalostna, a po drugi strani vesela, ker grem tudi sama na srečanje... ;)

Vem, da se boste imeli krasno!!!

Cmoka,

Suzana
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov