Miha Gorišek je napisal/-a:vstopnina je baje 1.500 tolarjev na osebo!!!!tko mi je ena rekla ko bo tam delala
kr dost....
vuko87 je napisal/-a:Miha Gorišek je napisal/-a:vstopnina je baje 1.500 tolarjev na osebo!!!!tko mi je ena rekla ko bo tam delala
kr dost....
to pa so nabil cene(ce je res kar si reku) v grosuple sm se zapelu notr z avtom za jurja pa pol ....tuki pa mormo pustit-gledalci avte na zalah pa pol na bus do brn. pa da dam se 1500![]()
lp
[Weed]MAR je napisal/-a:hehe... jebiga... to pa dela mesto itd... v Črnomlju pa dobiš kavo za 150 flik... pa mogoče dost boljšo ko kje v lj ... jebiga... sm če je res vztopnina taka cena...je pa res če mene vprašate malo skor preveč ne... newem... ajde...
simke je napisal/-a:Zanima me a je kje tam v blizini kaka autopralnica ali pa samopostrezna pralnica??
Po autocesti se bom peljal to pomeni da bom mel mušic še in još
ops:
Upam da je kje v blizini.....
LP
Jasmy je napisal/-a:sam 1.500 je pa res mal prehuda, pa avto je tam kr nek!!!Je bela cesta bolš da daš 3k pa daš avto na styling, ga maš zraven sebe ko je bol ziher! Mislim tud nikjer ni napisan ali povedano da bo vstopnina. Zdj kdor pač bere forum zve, ampak še to tk ker drug objavi da je vstopnina ker mu je kolega povedu ko tam dela! GLUPOOOO in NE POHVALNO!!
Pugi je napisal/-a:Jes dam 1500 ko grem za 5 ur na faks.
Zanč sm šu v kino 4D sm dal 1600. 1.5h
Pranje avtomobila v avtopralnici je 2500 najmn. 15 min+5 ur predn je avto spet usran
Depeche mode 12K karta. 2h
Neisha 3500 karta. 2h
2000 benz KR-LJ-KR
Ne me basat da je 1500 neki kar si ne morte prvošt. Mogoče je pa ravno to filter za tiste ki bi tja pršli mal težit pa kej ukrast, drgač jih pa to sploh ne zanima.
Pugi je napisal/-a:Jes dam 1500 ko grem za 5 ur na faks.
Zanč sm šu v kino 4D sm dal 1600. 1.5h
Pranje avtomobila v avtopralnici je 2500 najmn. 15 min+5 ur predn je avto spet usran
Depeche mode 12K karta. 2h
Neisha 3500 karta. 2h
2000 benz KR-LJ-KR
Ne me basat da je 1500 neki kar si ne morte prvošt. Mogoče je pa ravno to filter za tiste ki bi tja pršli mal težit pa kej ukrast, drgač jih pa to sploh ne zanima.
jorgeus je napisal/-a:To je res, sam za koncert od depesov si vedel, da je tolk in tolk jurjev, ne pa, da ne bi nihce omenjal vstopnine, potem , ko bi prisel tja pa bi ti pa rekli: ajde, placaj. To pomeni, da si lohk na dan prireditve izmislijo ceno, pac glede na povprasevanje!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov