Srečanja avtomobilskih navdušencev...

taxi3
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a taxi3 Ne jul 30, 2006 12:16 pm

Vrz je napisal/-a:Kritiziranje enih, pač enih,.... Vedno se najde nekdo, ki ni po njegovem. (Jaz sem isto šel enkrat na konjske dirke, pa sploh nimam konja, pa še gravža se mi). Enako je pri srečanjih kritike dajejo taki, ki nimajo pojma, pride tja da bi pičil frajerja, pecnil kako bejbo itd., samo je žalostno, da ga nobena sploh noče pogledati.

Srečanje je bilo zelo vredu, samo mesto dagajanja je bilo čisto cool. (šanki, senca, hitra postrežba, igre,...)

Moje mnenje pač.

Pa naj kdo kake slike gor vrže.

Pazi mal na jezik!!!!!
Amm sam osebno mam golfeka 5tko in se spoznam na avte zelo dobro...pa prosim vrz še enkrat..pazi na gobec!!!! :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne jul 30, 2006 12:50 pm

blindek je napisal/-a:kaka mašina je bila v tistem coupeju ki je bil drugi v merjenju izpuha in filtra?

meni se je zdelo zelo vredu, prišel sem nekje ob 15h tja in bil do 21h dokler ni začelo lit

V coupeju od damjana je 2.0 139 konjev :P o auspuho pa rajsi nebi zaceli ma saj je mel ze vec zmerjeno tudi 131 db tak da neem kak je blo vceri samo 118, ampak je blo dovol za drugo mesto pa se hladnega je stisko ker ni mislo it na merjenje ( moral bi ga cut ko ga pohodis---bozanski zvok) se vidi da je original remus :P

Vrz
Nov uporabnik

Napisal/-a Vrz Ne jul 30, 2006 12:56 pm

Taxi3, ti lahko voziš Golfa 10ko, pa še stalno neboš k pameti priša.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Ne jul 30, 2006 12:58 pm

Vrz je napisal/-a:Taxi3, ti lahko voziš Golfa 10ko, pa še stalno neboš k pameti priša.

daj smiri se je cist vredi pubec saj je mel prav do 3 se glih ni nekaj dogajalo pol pa je blo vredi :-P

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne jul 30, 2006 1:43 pm

meni pa je bilo zelo všeč,. pa avtov tudi ni bilo tako malo, samo nekega velike showa na tako malem prostoru niti ni bilo za pričakovat.

čestitke organizatorjem. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne jul 30, 2006 1:50 pm

taxi3 je napisal/-a:
Vrz je napisal/-a:Kritiziranje enih, pač enih,.... Vedno se najde nekdo, ki ni po njegovem. (Jaz sem isto šel enkrat na konjske dirke, pa sploh nimam konja, pa še gravža se mi). Enako je pri srečanjih kritike dajejo taki, ki nimajo pojma, pride tja da bi pičil frajerja, pecnil kako bejbo itd., samo je žalostno, da ga nobena sploh noče pogledati.

Srečanje je bilo zelo vredu, samo mesto dagajanja je bilo čisto cool. (šanki, senca, hitra postrežba, igre,...)

Moje mnenje pač.

Pa naj kdo kake slike gor vrže.

Pazi mal na jezik!!!!!
Amm sam osebno mam golfeka 5tko in se spoznam na avte zelo dobro...pa prosim vrz še enkrat..pazi na gobec!!!! :evil: :evil: :evil:

kaj ti je ata avto kupo da tak gobec vrtiš

taxi3
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a taxi3 Ne jul 30, 2006 2:07 pm

do 3 se ni nič dogaialo tako ie..in mi ni bilo všeč..
Vrz!!! ti se nauč prav pisat pa boš zmago!!!!!
seicento!!!! ni mi foter kupo avtov ne..peit spat!!!!
Marko01 tnx!!!! itak ne vem ka se vrz pa seicento razburjata...jst vama pravim da dok sm jst biu..to pomeni do 3eh..ni nič dogajalo..in res je bilo!!!! ostalo nevem kako je bilo!!! ammm..kulk sm pa jst organizatorja klico in mi je reko da pride okrog 100 avtomobilov..je pa čista laž organizatorjev..kar pa nimam rad tega!!! v glavnem umirta se mal..predvsem ti vrz..da ne boš noseč rato!!!! :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne jul 30, 2006 2:39 pm

taxi3, koga od organizatorjev si pa klical? :?
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne jul 30, 2006 3:51 pm

marko01 mi je žal da se nisem kaj z njim tam slišal, da bi mi mogoče lahko kake nasvete malo dal ;)

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Ne jul 30, 2006 3:54 pm

SPET IN SPET IN SPET IN SPET....... :clapclap :clapclap :clapclap

VEDNO se najde nekdo ki ima toliko za povedati čez organizacijo , avtomobile, tuning, showe, folk ....itd......

(najbolje bi bilo če bi se oglašali tisti ki so kadarkoli organizirali oz. sami pripeljali avto na show 8) )

LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR!!!!

LP! pa brez zamer!

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Ne jul 30, 2006 4:09 pm

blindek je napisal/-a:marko01 mi je žal da se nisem kaj z njim tam slišal, da bi mi mogoče lahko kake nasvete malo dal ;)

ti bi mu dal nasvete hihi prej on tebi :roll:

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago Ne jul 30, 2006 4:13 pm

no ko se boste nakregal pa dajte celo kaksne slike gor :roll:
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne jul 30, 2006 4:40 pm

marko01 nisem rekel jaz njemu, ampak on meni!!! :)

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Ne jul 30, 2006 5:16 pm

moja napaka kaj ti si bil z avtom tam ker te je on reko naj ti vizitko nesem od servisa njegovega haha :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 30, 2006 6:03 pm

dej nej raj kdo kako sliko prlep :)

lp
Slika

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Ne jul 30, 2006 6:18 pm

taxi 3 jih ma :P

Štraus
Novinec

Napisal/-a Štraus Ne jul 30, 2006 7:54 pm

Fantje kaj se res ne znate druga kot kregat in zmerjat organizatorje ti avto šovi bi naj bili bolj kot druzenje ljubiteljev predelanih avtomobilov vidim pa da tega se dolgo ne bo če boste en drugega zmerjali malo si vzgled vzemite po drugih državah in njihovih prireditvah tam se ljudje zabavajo pri nas pa je prevelik tekmovalni duh.Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Ne jul 30, 2006 8:33 pm

Evo vam nekaj slik: http://asprex.moj-album.com/album/4237942/

Eni fantje imajo res prav, organizacija ni bla takšna kot so bile organizacije nekdaj, pa prav grebejo se za dnar. Kar se pa tiče razporeda pa je bil totalno mimo vsekan, ni je blo stvari ki bi res štimala kot je blo napisano. Aja, kako vem vse tole? Vem, sem imel avto noter! ;)

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Ne jul 30, 2006 8:35 pm

Štraus je napisal/-a:Fantje kaj se res ne znate druga kot kregat in zmerjat organizatorje ti avto šovi bi naj bili bolj kot druzenje ljubiteljev predelanih avtomobilov vidim pa da tega se dolgo ne bo če boste en drugega zmerjali malo si vzgled vzemite po drugih državah in njihovih prireditvah tam se ljudje zabavajo pri nas pa je prevelik tekmovalni duh.Lep pozdrav

:clapclap :tomidelej: :clapclap
Al pa je tukaj vmes faušija oz. zavist :?:

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Ne jul 30, 2006 11:25 pm

1. Mi smo pričakovali do 50 avtov
2. Bil je res samo 1 Hrvat, Avstrijcev pa je bilo več kot 10 (BMWji in Mitsubishiji)
3. Urnik je potekal dokaj po načrtu, vendar ker ni bilo prijav za miss smo to točko premestili v nočni čas.
4. Ker je večer začelo deževati, je bilo potrebno spremeniti spet program zaradi selitve glavnega odra v notranjost lokala.
5. Nočni styling smo pripeljali tudi uspešno do konca, čeprav ni nehalo deževati.
6. Pravtako smo uspeli izpeljati v samem baru izbor miss in miss mokre majčke.
7. Nočni del in podeljevanje priznanj se je končalo po programu.

Mi smo bili zadovoljni z samo udeležbo in tudi nad samo izvedbo - organizacijo prireditve. Na vreme pa ne moremo vplivati.

Vse skupaj je bilo okrog 65 avtov (40 tekmovalnih, 12 domačih in ostalo reklamnih ter sponzorskih vozil). Hvala za obisk in sodelovanje razstavljalcem.

Prvo smo hoteli narediti samo nočni styling in tam do 20 vozil, potem smo vseeno razširili program tudi na dnevni styling in ostalo.
Res je bila škoda, da vreme ni zdržalo, ker bi nočni program na tej lokaciji imel pravi čar. (v ozkem prostoru med steklenima stavbama parkirani avti z različnimi svetlobnimi napravami s pravo glasbo, nočnim carwashom in laser showom ter video projekcijo bi bilo res nekaj enkratnega.)

Na splošno o SLO showih:
Eni govorijo, da je bilo malo avtov, (tukaj nam ni bila niti želja po večjem številu) da je bilo vse zanič,.. in to so po večini takšni, ki sploh sami ne sodelujejo.
Sami svoj avto nikoli ne peljejo na samo dogajanje in koliko je še takšnih, ki imajo lepo urejena vozila in so parkirana izven srečanja. In kako lahko pričakuješ, da bodo SLO showi bolj št. obiskani in boljši! To se pa takšni ne vprašajo, glavno da oni kritizirajo in po možnosti sploh niso bili tam.
A jim je mogoče vstopnina predraga? Vozi pa npr. novejšega Avdija, VWja, Opela,... mislim, da ne.

V Avstriji je ta panoga čisto drugačna. Njihovi showi so polni, skoraj vsak pelje avto not na prizorišče, neglede če je avto kaj zriktan ali ne. Zakaj? Ker oni se DRUŽIJO, UŽIVAJO, SPOZNAVAJO in to je to kaj jih drži skupaj in zato jim showi uspevajo, in potem pride za njih komaj tekmovanje.
Predsednik AK Street race team MS
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov