abbe je napisal/-a:a se da tm gor tud kj styling dodatkou kupt(luci,odbijaci...)pa ko je kj s cenam?k pa tuv se dobi zravn?
Vse je bolj pocen, se splača gor kupvat, če maš namen...
Tomo je napisal/-a:@Cash...dejansko ne vem čemu to "sovraštvo". Jaz osebno nimam nič proti oplu, se pa seveda včasih mal hecam na ta računRes pa je, da ni videt v radius-u 30km nobenega vozila znamke opel
@abbe: če imaš denarja nekaj s sabo je možno res ogromno stvari dobit![]()
Takole pa izgledajo tile "štanti" z lučmi, volani, ogledali, itd.
WhiteCell je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:se vidimo. der see ruft!
malo of topic....a ni bil en komad der see ruft (predelave der berg ruft) samo je nikjer ne najdem
MacTron je napisal/-a:WhiteCell je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:se vidimo. der see ruft!
malo of topic....a ni bil en komad der see ruft (predelave der berg ruft) samo je nikjer ne najdem
see - v tem primeru jezero (Wörthersee) Vrbsko jezero
ruft - klicati
der see ruft! torej ce vse skupaj damo v en stavek je to po nase jezero klice!![]()
off:
ta komad od skupine K2 si pa lahko ogledas tusosed (torej nic v zvezi z treffnom le nemscina)
http://www.youtube.com/watch?v=asUHI8X8shE
PRODRIVE je napisal/-a:Ej Wizz,kje si dobil tole sliko GTI-ja v avatarju je noro lep
WhiteCell je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:WhiteCell je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:se vidimo. der see ruft!
see - v tem primeru jezero (Wörthersee) Vrbsko jezero
ruft - klicati
der see ruft! torej ce vse skupaj damo v en stavek je to po nase jezero klice!![]()
off:
ta komad od skupine K2 si pa lahko ogledas tusosed (torej nic v zvezi z treffnom le nemscina)
http://www.youtube.com/watch?v=asUHI8X8shE
hehe mac...dobr vem kaj pomeni....pa tut ta komad poznam...samo sem mel nekaj časa ( x let ) nazaj priredbo na see ruft
saint_miha je napisal/-a:jkst sem biu ze 2krat in res noro za vse tuning sam najvec za vw frike.
zdej sem sel enkrat v soboto in po 2 uri ze zacnejo pospravljat drugic pa sm bil ze 10h sam sem sel zal kmal domou. letos pa grem poznej in ostanem na vecernih showih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost