Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne maj 20, 2007 11:06 pm

lahko vidm sliko od best german? pa kdo je biu nižji od couraga? al ni tekmoval?

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

Napisal/-a red_devil Po maj 21, 2007 9:18 am

courage-a ni bilo v ajdovščini (žal). najnižji pa je bil uporabnik Style`R na a.com.
(tema clio clean by Style`R pod galerijo.) :lol:
Slika

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Po maj 21, 2007 9:33 am

Blo je super! Dosti dogajanja, odličen moderator in band, ter lepo vreme. Pohvala organizatorjem!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po maj 21, 2007 9:47 am

Jaz samo rečem odlično je bilo svaka čast moderatorju ki je bil revež na koncu že čisto brez glasa... Bravo vse je bilo kot mora bit. Edino tista skupima U2 je malo bluzila oz. ne paše na tako prireditev... :clapclap

Meni samo ni jasno, da v MB ne moremo enega pokakanega srečanja oz. prireditev naredit za STR pa EMMA... Ne vem. Mi je jasno, da je dela ogromno pa vsega ampak... Kaj vem.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po maj 21, 2007 10:16 am

xandrej je napisal/-a:Jaz samo rečem odlično je bilo svaka čast moderatorju ki je bil revež na koncu že čisto brez glasa... Bravo vse je bilo kot mora bit. Edino tista skupima U2 je malo bluzila oz. ne paše na tako prireditev... :clapclap

Meni samo ni jasno, da v MB ne moremo enega pokakanega srečanja oz. prireditev naredit za STR pa EMMA... Ne vem. Mi je jasno, da je dela ogromno pa vsega ampak... Kaj vem.

bilo je odlicno, moderator fenomenalen, na koncu je imel ze glas mirana alešiča :D
sodniki so bili tudi vredu, edino kar me je motilo, ko sem jih poslusal pri ocenjevanju vozil ki so imeli predelane odbijace dolocenega proizvajalca, da so imeli toliko cez njih...mislim da sodnik ne sme ocenjevati objektivno in simfati predelovalca za katerega se je pac tekmovalec odlocil :!: no saj jaz teh problemov nimam :P
vsec mi je bila tudi jakova ideja da se vsi tekmovalci pri podelitvi zvrstijo na odru! res da s tem se vedno ne vemo katero vozilo ima dolocen tekmovalec pa vendar....
in seena kritika za sodnike: vprasal sem ju ce lahko podelim se glasove za japan european in german styling, na kar sta mi odgovorila da nista dobila nobenih navodil da bi se to na tem showu tudi ocenjeval (saj kot sam vem da ta kategorija ni nujna)
tako da sploh nisem glasoval, na podelitvi pa slisim podeljevanje pokalov tudi za to kategorijo, kolegi ki so bili v zacetniskih kategorijah pa so mi povedali da so glasovali :!: ....torej fanta za amater kategorijo nista bila ravno obvescena...drugic bi bilo potrebno sodnike bolje obvestiti kaj vse morajo izpolniti na ocenjevalnem listu....
drugace pa res bomba avtoshow ;)
lp

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po maj 21, 2007 10:22 am

Jap, priznam... kljub temu, da sem se res probal potrudit s sodniki, mi v eni klasi neki ni lih ratalo. No, sem se na koncu še malo potrudil in opravil revizijo, tako da v končni razvrstitvi ne bi smelo biti napak.

LP!

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
stomic
Novinec

Kraj: H-town

Napisal/-a stomic Po maj 21, 2007 3:17 pm

had je napisal/-a:Slika

To naj bi bile LEPE joške? P***a ma ja tako brazgotino pod vimeni ko da bi jo kdo z mačeto poseku. Mater jst kot študent bi ji lepše skupaj zašil :?

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po maj 21, 2007 3:57 pm

Tudi sam see trudim da bi bili sodniki cim bolj korekrni in profesionalni, kot upazam je tudi vsako tekmo to zelo bolje in Peter zelo dobro opazuje kako se zadeve odvijajo.
Na naslednji tekmi bom imel vec casa in ga bom z veseljem posvetil sodnikom in jim probal pomagati, tako njim kot tekmovalcem.

Hvala da ste se udelezili na prireditvi ki sem jo organiziral in da smo se vsi imeli super, vsec mi je bilo da se spet pokazal duh prijatelstva in druzenja.

Lep pozdrav!
Jaka
Slika

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Po maj 21, 2007 5:38 pm

Pohvale za organizacijo, res je blo fajn vse zrihtano.
Samo tko naprej. 8)

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

G-4S

Napisal/-a G-4S Po maj 21, 2007 9:34 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po maj 21, 2007 10:39 pm

BlackWind je napisal/-a:vprasal sem ju ce lahko podelim se glasove za japan european in german styling, na kar sta mi odgovorila da nista dobila nobenih navodil da bi se to na tem showu tudi ocenjeval (saj kot sam vem da ta kategorija ni nujna)
tako da sploh nisem glasoval, na podelitvi pa slisim podeljevanje pokalov tudi za to kategorijo, kolegi ki so bili v zacetniskih kategorijah pa so mi povedali da so glasovali :!: ....torej fanta za amater kategorijo nista bila ravno obvescena...drugic bi bilo potrebno sodnike bolje obvestiti kaj vse morajo izpolniti na ocenjevalnem listu....

OK, eden od teh dveh sem sodnikov sem bil jaz in bi samo tole razjasnil. :oops:
Fora je bila v tem, da ti nisi bil prvi, katerega sva ocenjevala in ko sva tekmovalca pred tabo vprašala, za koga bi glasoval, je rekel, da kako pa naj on na pamet ve vse avte na prireditvi? Ker smo se vsi samo belo spogledali, ker je dejansko imel prav, :shock: smo pustili prazno. Kasneje smo izvedeli, da pač vsak tekmovalec, ko se podpiše, še tukaj vpiše za koga glasuje in smo leteli nazaj do že ocenjenih avtov, še po to informacijo. Res je, da za vsak glas nismo pol ure čakali zraven avta in klicali folka na mobitel (tega je bilo dovolj že med ocenjevanjem... :D ) tako, da smo se verjetno zgrešili. Jaz vem, da ko sem šel spet mimo, te ni bilo pri avtu. ;)

Se ti pa vseeno opravičujem, da ti nisem že v štartu pustil glasovati. Konec koncev bi lahko napisal pač "roza Honda", "rdeč Golf", "modra 206". Pa bi že razvozlali za kateri avto gre. Opravičilo iz moje strani tudi drugim tekmovalcem, glavnemu sodniku in organizatorju eventa, ker je ta del v amater klasi tokrat zaštekal. Bomo drugič bolj iznajdljivi. ;)

Tekmovalcem bi podal tudi nekaj kratkih nasvetov, ker ste me eni resno živcirali:

- V pravilniku piše,
vsi detajli se dobro ujemajo, z lahkoto ugotoviti temo (rdečo nit)
.To pomeni, da ko se sodnik postavi pred vaš avto takoj dobi idejo "Aha, JDM." ali pa "Aha, Suki iz 2Fast2Furious." ali pa "Aha, German style." ali pa "Aha, pajkci so povsod po avtu plezali..." in podobno. To ne pomeni, da ves čas nabijaš o tem, kaj je rdeča nit (takih je bilo več kandidatov).

- Ocenjuje se tvoj avto in ne primerjava med tvojim in nekim drugim. Nekateri ste vztrajno naštevali kaj vi imate ta ali oni pa ne. Lepo, da poznate konkurenco, vendar sodnik rabi info o tvojem avtu.

- Avto je ali čist ali pa ni. Vse ostalo je samo utrujanje sodniku in nepotreben bla-bla.

- Za dodatne točke se je treba potruditi. To pa ne pomeni, da na koncu sodnika še 10 minut sprašuješ, zakaj pa za to ali ono nisi dobil dodatnik točk, ker jih drugače vedno dobiš. Ne vem, če sem videl eno originalno idejo, en poseben material ali tehnologijo ali če mi je kdorkoli omenil, da je svoj avto kako zaščitil. Mislim, da ne. Ko ste na koncu začeli še enkrat naštevati, kaj vse imate (pa čeprav so to banalne stvari, za katere ste že dobili točke, kot na primer lexus ali xenon luči), sem ene dva moral ustavit in jima pokazati, za kaj lahko dejansko dobita dodatno piko.

- Na splošno pa sem pri nekaterih tekmovalcih v vseh kategorijah opazil, da ste že začeli nekatere stvari delati namenoma za pike po pravilniku. To se mi ne zdi prav, ker mislim, da bi vsak moral avto predelovati zase in po svojem okusu, ne pa po nekem splošnem pravilniku. Upam, da se to ne bo razpaslo, čez kake meje dobrega okusa. :?

Čestitke vsem nagrajencem. Čestitke organizatorjem in sodnikom (ker vem, da je bilo soditi po tisti vročini ubijalsko, čeprav sem imel najmanj dela). Čestitke tudi vsem ostalim sodelujočim in pa obiskovalcem, da so se udeležili v tako lepem številu in preživeli zelo vroč dan v Ajdovščini z nami. Meni je bilo odlično. :lol:
Zadnjič spremenil Mare9mm, dne Po maj 21, 2007 10:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po maj 21, 2007 10:46 pm

Mare9mm je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:vprasal sem ju ce lahko podelim se glasove za japan european in german styling, na kar sta mi odgovorila da nista dobila nobenih navodil da bi se to na tem showu tudi ocenjeval (saj kot sam vem da ta kategorija ni nujna)

OK, eden od teh dveh sem sodnikov sem bil jaz in bi samo tole razjasnil. :oops:
Fora je bila v tem, da ti nisi bil prvi, katerega sva ocenjevala in ko sva tekmovalca pred tabo vprašala, za koga bi glasoval, je rekel, da kako pa naj on na pamet ve vse avte na prireditvi? Ker smo se vsi samo belo spogledali, ker je dejansko imel prav, :shock: smo pustili prazno. Kasneje smo izvedeli, da pač vsak tekmovalec, ko se podpiše še tukaj vpiše za koga glasuje in smo leteli nazaj do že ocenjenih avtov, še po to informacijo. Res je, da za vsak glas nismo pol ure čakali zraven avta in klicali folka na mobitel (tega je bilo dovolj že med ocenjevanjem... :D ) tako, da smo se verjetno zgrešili. Jaz vem, da ko sem šel spet mimo, te ni bilo pri avtu. ;)
Se ti pa vseeno opravičujem, da ti nisem že v štartu pustil glasovati. Konec koncev bi lahko napisal pač "roza Honda", "rdeč Golf", "modra 206". Pa bi že razvozlali za kateri avto gre. Opravičilo iz moje strani tudi drugim tekmovalcem, glavnemu sodniku in organizatorju eventa, ker je ta del v amater klasi tokrat zaštekal. Bomo drugič bolj iznajdljivi. ;)

Tekmovalcem bi podal tudi nasvet, ker ste me eni resno živcirali.

V pravilniku piše,
vsi detajli se dobro ujemajo, z lahkoto ugotoviti temo (rdečo nit)
.To pomeni, da ko se sodnik postavi pred vaš avto takoj dobi idejo "Aha, JDM." ali pa "Aha, Suki iz 2Fast2Furious." ali pa "Aha, German style." ali pa "Aha, pajkci so povsod po avtu plezali..." in podobno. To ne pomeni, da ves čas nabijaš o tem, kaj je rdeča nit (takih je bilo več kandidatov).

Ocenjuje se tvoj avto in ne primerjava med tvojim in nekim drugim. Nekateri ste vztrajno naštevali kaj vi imate ta ali oni pa ne. Lepo, da poznate konkurenco, vendar sodnik rabi info o tvojem avtu.

Avto je ali čist ali pa ni. Vse ostalo je samo utrujanje sodniku in nepotreben bla-bla.

Za dodatne točke se je treba potruditi. To pa ne pomeni, da na koncu sodnika še 10 minut sprašuješ, zakaj pa za to ali ono nisi dobil dodatnik točk, ker jih drugače vedno dobiš. Ne vem, če sem videl eno originalno idejo, en poseben material ali tehnologijo ali če mi je kdorkoli omenil, da je svoj avto kako zaščitil. Mislim, da ne. Ko ste na koncu začeli še enkrat naštevati, kaj vse imate (pa čeprav so to banalne stvari, za katere ste že dobili točke, kot na primer lexus ali xenon luči), sem ene dva moral ustavit in jima pokazati, za kaj lahko dejansko dobita dodatno piko.

Na splošno pa sem pri nekaterih tekmovalcih v vseh kategorijah opazil, da ste že začeli nekatere stvari delati namenoma za pike po pravilniku. To se mi ne zdi prav, ker mislim, da bi vsak moral avto predelovati zase in po svojem okusu, ne pa po nekam splošnem pravilniku. Upam, da se to ne bo razpaslo, čez kake meje okusa. :?

Čestitke vsem nagrajencem. Čestitke organizatorjem in sodnikom (ker vem, da je bilo soditi po tisti vročini ubijalsko, čeprav sem imel najmanj dela). Čestitke tudi vsem ostalim sodelujočim in pa obiskovalcem, da so se udeležili v tako lepem številu in preživeli zelo vroč dan v Ajdovščini z nami. Meni je bilo odlično. :lol:

podpis

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po maj 21, 2007 11:09 pm

Naj ne bo nihče užaljen zaradi moje objave.

To so moje splošne opazke. Predvsem, sem razmišljal o tem, če bi ble vloge obrnjene in bi jaz tekmoval, nekdo drug pa bi bil sodnik. Jaz bi na svojem avtu hotel izpostaviti stvari, na katere sem ponosen, posebnosti pokazati sodiku in mu ponudiit čim več informacij. Ne bi pa mu najedal zaradi ene pobarvane plastike ali pa ga prepričeval v nekaj, kar ga sploh ne zanima.

Mejte se, jest grem spat. :D
Slika

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi To maj 22, 2007 5:55 am

Jah res je blo tezko sojenje sploh ce mors sodit 28 avtomobilov sem imel komaj cas kerga spit.Mislim da bomo sodniki od sedaj naprej ocenjevali sami .Lastnik avtomobila ma za predstavitev avtomobila navoljo svojih 5 minut ostalo ocenjevanje pa bo baziralo na tem kar boste povedali v teh 5 minutah in tem kar bomo sodniki se sami opazili na avtu.
Ker se mi ne da poslusat da je dal kromirat zracnike in da je ta detail vreden 3 pike vse ostalo pa je original.Bodo pac sodniki sami podali oceno.
Kot ste verjetno opazili smo bili sodniki tudi malo bolj strogi,in nismo vec tako radodarni pri pikah,se bo zanje treba malo potruditi.
Black Wind se nekaj tam je bilo malo zajebancije ker ce nebi bilo malo tega bi ze omagala nekje na sredi,mors nas zastopit da sva s G-4S sodila od 12 pa do 18,kar ni malo casa prez premora za malico,to pomeni nekje 12 minut za avto.

lp alesi
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

malena_18
Nov uporabnik

Ocenjevanje- prijatelj prijatelju?

Napisal/-a malena_18 To maj 22, 2007 3:12 pm

Sem Andrej Maček z zlatim polotom. Zanima me kakšna je razlika med mojim avtom in Perotovo toyoto, glede na to, da je bila razlika med ocenjevanjem le 3 pike? Če je bilo ocenjevanje pravično me zanima, kako je lahko razlike samo za tri pike?
Prosim ocenjevalca za odgovor!

M-silver
Novinec

Kraj: kranj

jo

Napisal/-a M-silver To maj 22, 2007 3:47 pm

A se je treba kregat po vsakem shovu.
Jest sem se mel pa cel dan prov fajn, družba dobra, punce dobre, avti hudi, vreme lepo...
Sj na koncu je dobr občutek če neseš pokal domov in si ponosn na svoj avto ampak če ne gre ne gre.

U Sloveniji bi se pobili med sabo če bi bile še denarne nagrade tako kot u tujini, k mate že s pokali takle!!!!!!!

Evo še nekaj utrinkov z mojega avta

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

ostalo pa na

http://www.moj-album.com/uredi/m-silver ... os=7827659

Uglavnem potrudite se in si naredite dan na naslednem shovu zanimiv. Jest sem si zutraj u ajdovščini reku da bom mal punce slikal in sem jih, pa mi ni blo dolgčas, vmes pa sem šel na dva pirčka pa je blo!

Uživajte v trenutku ki vam je dan! :D :D
Če fičko ne kople z 2 prestavo ni nc

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To maj 22, 2007 5:29 pm

Ma, sej jest mislm, da je blo kukr tok za vse O.K. in da ni bilo (in ga še vedno ni) nobenega pretiranega kreganja. Par stvari se ni čist poklopl, ampak vse skupaj gledano, zelo dober dogodek. Se mi zdi, da je tole velik bolj normalna debata, kot ponavadi. :D

M-silver, kar se mene tiče, je itak na vsak show treba s takim odnosom in poskrbet, da si boš sam zorganiziral dan, da se ti bo dogajalo. Verjetno bi res vsazga zamoril, če bi se tm na soncu pražu in čaku na svoj pokal, na konc ga pa ne bi dobil. Si si omislu dobr plan, pa družbo si itak mel, to je taprav pristop. :lol: Za moje pojme. ;)
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To maj 22, 2007 5:54 pm

men je blo sam to smešn, daje nekdo zame izpolnu best german, europian, japan car.. 8) (politika:press)

malena_18
Nov uporabnik

Napisal/-a malena_18 To maj 22, 2007 6:05 pm

Nočem se prepirat in se ne prepiram. Kar sem prej vprašal me resno zanima. Meni niso pomembni pokali ampak mi je bolj pomembno, da je pohvaljen moj trud in delo, ki je bilo vloženo, ker tega kar imam jaz na svojem avtu še zaenkrat nima vsak.
Vem da v SLO ta old school german look (za nekatere) ni in nebo očitno nikoli cenjen.

Andrej Maček ( vw polo )
Priponke
goldi.jpg

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To maj 22, 2007 6:23 pm

Old Sql rox! 8) Ful ga je spremenil - na boljše. Imaš morda malena še kakšno slikco več?

Res je poštena predelava
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov