Falco' je napisal/-a:zdaj se boste o vsakem srečanju kregali?
Ne .. dalec od tega.Moj namen ni kregarija, ampak so pač določene stvari ki so mogle bit dorečene, konec koncev se gre za mnenje o srečanju.
CockroaC je napisal/-a:Falco' je napisal/-a:zdaj se boste o vsakem srečanju kregali?
Ne .. dalec od tega.Moj namen ni kregarija, ampak so pač določene stvari ki so mogle bit dorečene, konec koncev se gre za mnenje o srečanju.
blindek je napisal/-a:Courage dobro napisano
upam da si vse lepo porihtal
samo ko si prišel za merjenje z jeepom se je oni ki je meril tak veselil da se nebo moral pripognit pa si ga tak fajn zaj**** :P
torstorm je napisal/-a:kaj opet nekaj bluzite tu gor, pa šinfate druge avte.Misliš da je od Courage-a avto cool,ko crkne air-ride ko to najbolj potrebuješ.Pa on si ziher ni zaslužil pokala za najnižje vozilo ,ker s takim avtom kot se meri se mora pripeljati na kraj merjenja, ne pa da ga tam spusti do konca ,potem pa sploh ne gre obračati volana ne premakniti ne meter naprej ne nazaj.
ČE je komu lep taki avto kot ga ma je mu pač lep pa se ne sekirajte vi za to .Avto mora biti všeč tistemu ki ga vozi, ne pa kaj si misli kdo drugi o avtu posebej ti Base.Meni se recimo VW,audiji sploh ne dopadejo pa se ne norčujem iz drugih avtov.
Najbojše da si zdaj vsi kupimo audije pa vsi iste spojlerje pa vse enako pa bomo vsi zadovoljni, potem pa gospod Base ki je uber pameten ne bo imel kaj povedati.
GSIpower je napisal/-a:nenormalni ste.Ja pa kaj če ma on da se avto spusti ali ne..ni prvi..ga je imel aleš na golfu 2ki v MS pa ni nikoli nišče nič reko proti njemu. Ampak ko se oni tak primitivno obnaša pa koda da je zdaj zvezda da ma to da se spusti pa je tudi zanimivo.Mene osebno BK za to..glede najnižjega avtomobila pa se to nebi smelo štet saj se ni z takim pripelal na merjenje pa z takim odpelalPotem neko staro škrto pripelaš pa fedre vun pa zmaga.Smisel?Da se bo spet na forumu kurcilo pa šinfalo...Kdo pa si kaki avto lahko privošči pa nebi o tem.Pa koliko je kdo star pa kaki avto ma.Glede clean look pa bi si pogledali golfa 3ko vr6 pa pol debatirali kak se avto porihta.Moj avto je tudi v bogem stanju še zdaj,samo imam avto za drag race ne pa za styling pa mi naj nešče kurca avto pa mu rečem ti se kurcaj pri tej plastiki na cesti pa se kurcaj ko bom ti maho iz okne(meni pa jih lahko še 100 drugih maha pa se nebom jokal ker nebom avta kurcal če vem da gre bolje makar je lahko da večji šrot)pa je avto vreden bogih 500k.Pa tudi od marsikaterega drugega ni kaj dost več vreden ,samo so raje pametni pa se pederišijo kot da boga za j***a držijo!Glede obnašanja pa je tak da kak se na forumih za druge avte govori so oni pač taki odnos meli do njega...Ne vem zakaj se je za kio tak pritoževal..saj nista za isti rang.Audi clean ,kia medium ali extream...Če pa gre audi v extream pa popuši saj je to normalno.Zdaj pa kurcite dalje pa si bote fauš,če brez tega ne gre!!!!Namesto da bi se spoznali spoprijateljili more bit nekdo glaven pa se pederišit pa so vsi zdaj buuu namesto da bi skupaj zažurali.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost