Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jun 03, 2007 10:19 am

Falco' je napisal/-a:zdaj se boste o vsakem srečanju kregali? :lol:

Ne .. dalec od tega.Moj namen ni kregarija, ampak so pač določene stvari ki so mogle bit dorečene, konec koncev se gre za mnenje o srečanju.
Slika

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Ne jun 03, 2007 10:23 am

V glavnem blo fajn.
Tuning is Art....I`m the Artist!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne jun 03, 2007 10:49 am

CockroaC je napisal/-a:
Falco' je napisal/-a:zdaj se boste o vsakem srečanju kregali? :lol:

Ne .. dalec od tega.Moj namen ni kregarija, ampak so pač določene stvari ki so mogle bit dorečene, konec koncev se gre za mnenje o srečanju.

nisem imel tvoje objave v mislih, ker se delno strinjam z njo. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne jun 03, 2007 10:57 am

meni je blo super, bli smo dokonca in pohvale organizatorjem. Po vlečenju tovornjaka sem tak rabil eno malo pavzo :P

kako je pa courage rešil potem? Jaz sem celi show preiskal za ene klešče...

Uporabniški avatar
Thalia_sedan
Nov uporabnik

Napisal/-a Thalia_sedan Ne jun 03, 2007 11:11 am

vse je blo fajn, razen vrz-jevcev. se popolnoma strinjam s coxom, pa mislim, da nas je vecina taka.

Lp

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne jun 03, 2007 11:21 am

kje se dobijo tiste slike ko se vsak slikal z hosteso ??? pa kdaj bodo objavljeni rezultati za SV prvenstvo slo.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Ne jun 03, 2007 12:10 pm

jaz tut takega audija za 10k eur. :( :(

oni trojčki pa se mi ful dopadejo, zaj čez poletje si samo morejo pridobit koncesijo pri komunalnem podjetju pa lahko grejo plužit pozimi.

sicer nisem bil tam, ampak mi gre na bruhanje ko samo slišim za tak kretenivizem, da žalite človeka, ki je mogoče malo več časa in denarja vložil v predelavo od vas vseh skupaj in se za to marsičemu odrekel. saj res klasična slovensaka zavist, ki pa še je v vašem delu slovenije bolj prisotna.. le zakaj?

saj res vaše plastik fantasik kije ekstrem so edine kaj vredne.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jun 03, 2007 12:25 pm

Ahhh, koncno sem se naspal.

Sej ne vem al naj kaj napisem al ne.

Morem priznat, prvo ko sem se pripeljal na prizorisce sem razmisljal ali bi dal avto not ali ne, namrec ni se mi zdelo na nivoju vse skupaj, pol pa sem vido kake face ste Radencani, pa sem reko eh kaj te zdaj, in sparkiral avto. Okoli avta me ni blo vse do takrat ko so ble meritve za najnizje vozilo, kjer pa je nazalost odpovedala tehnika pri airrideu in mi je vtrgalo cevko kar je povzroclo da kompresorja vec ni bilo mogoce filat in s tem nemogoc premik avta nazaj do svojega mesta. Najprej hvala vsem ki so priskocli na pomoc, tudi ljudje katerih nisem poznal, morem pa povedat da sem najbolj razocaran nad obnasanjem kolegov iz VRZ kluba. Namesto da pomagate, da ponudite kake klesce al pa sraufnciger, ste zaceli primitivno zmerjat mene in ostale kolege, ki so pomagali, da bi avto cimprej spravli dol iz ceste, da bi se program lahko nadaljeval.

S takim obnasasnjem verjemite ne pridete nikamor, cudi pa me da so te besede prihajale iz ust ljudi, s katerimi smo vcasih meli dobre odnose in smo kdaj pa kdaj kako tudi rekli. To leti predvsem na tebe Marko, ce beres, nisem pricakoval tega, sploh pa ne od tebe. Avto smo nekak sporihtali ter ga umaknili iz prizorisca.

Na podelitvi je pa blo spet tak tak. Ko sem sel po pokal za najnizje vozilo se je seveda spet skupina VRZjevcev drla buuuu, pa mislim kaj smo mi na kaki fuzbal tekmi al kaj ? Je lahko kdo sploh se bolj primitiven ? Za druge komentare sploh ne mislim zgubljat besed, lahko samo naredim povzetek showa, organizatorjem svaka cast, show je bil za razmere dobro izpeljan, hvala se enkrat za vso pomoc vsem ki ste jo nudli, pa upam da se vidimo spet na kakem showu v vasem kraju.

torstorm zalostno je prebirat poste, ko smo pa samo leto dni nazaj bli vsi mi cisto drugacnega mnenja. Kaj res ne morete preko tega da lahko 23 letni smrkavec vozi eno kanto za 10k € v katero je vlozo skoraj dve leti svojega casa in skoraj dve leti vecino svojih prihodkov ? Je tezko pokazat vsaj spostovanje ce ne drugega ? Boris je avto naredil takega kot sem ga kupil pred 2 letoma. Ce bi spremljal predelave vozil bi vedel da od tistega avta ni ostalo cisto nic, niti vzglavniki za glavo.

Zalostno je tudi da mi naprej mecete vi VRZjevci, ne organizator in ne kdo drug, ampak vi, da ne morem tekmovat za najnizje vozilo, zakaj ze ne ? Prijatelj, vsak ma moznost kupit isti sistem (malo bolsega priporocam) in se pomerit. Eni smo pac to naredli med prvimi in se zdaj lahko "kurcimo" po sovih, al kak si reko. Ce je zate kurcenje to da ko prides na show avto zabrises na tla :)

Tak jaz sem koncal, se vidimo v SG.
Zadnjič spremenil Courage™, dne Ne jun 03, 2007 12:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne jun 03, 2007 12:35 pm

Courage dobro napisano

upam da si vse lepo porihtal

samo ko si prišel za merjenje z jeepom se je oni ki je meril tak veselil da se nebo moral pripognit pa si ga tak fajn zaj**** :P

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Ne jun 03, 2007 12:40 pm

meni je blo kar usec, zal pa nisem mogu tekmovat kr mi je zatajila elektronika luck 1 dan prej :( (ze popravljeno)

tko da se vidmo na drugem show-u ko bo night styling tudi :)

glede tistih komentarjev se pa strinjam da to ne spada zravn.
Extreme N

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne jun 03, 2007 12:42 pm

blindek je napisal/-a:Courage dobro napisano

upam da si vse lepo porihtal

samo ko si prišel za merjenje z jeepom se je oni ki je meril tak veselil da se nebo moral pripognit pa si ga tak fajn zaj**** :P

malo zabave ne skodi, ceprav enim kot vidim gre to na falus...
Slika

Uporabniški avatar
Beastek
Novinec

Kraj: Lenart - Mb

Napisal/-a Beastek Ne jun 03, 2007 12:47 pm

Courage ne sekiraj se glavno da smo porihtali tvojo zadevo da je bla zmožna premikat se heheh :) Nažalost pa se je pol tak dolgo zavleklo da nisn pol več biu zmožn videt Maribora, malo mi je biu bad ker smo se zmenli, pa dobro nič zato bomo zaj ob prvo priliki šli skup pa nadoknadli ;)

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče Ne jun 03, 2007 1:32 pm

REZULTATI TEKMOVANJA

Najštevilčnejši klub:
Extrem car team - 20 vozil

Klubske igre:
Extrem car team

Najnižje vozilo:
Matjaž Mladenovič - Audi A4

Najlepši oldtimer:
Tomaž Budja - VW Golf I

Burn out:
Oliver Sagadin - VW Polo
Extrem car team

Street sound:
1. mesto
Dejan Pušenjak - Opel Corsa
VRZ Ljutomer

2. mesto
Denis Kolarič - Renault Clio

3. mesto
Gorazd Sedminek - Opel GSI 16V
Extrem car team

Nočni styling:
1. mesto
Sašo Flisar - Opel Calibra
Street race team MS

2. mesto
Jernej Vračko - VW Golf IV

3. mesto
Danijel Vehab - BMW 850i
Street race team MS

Clean look:
1. mesto
Matjaž Mladenovič - Audi A4

2. mesto
Marko Cvetko - Seat Leon
Extrem car team

3. mesto
Sandi Kozar - Mercedes Benz

Medium look:
1. mesto
Kovačič Igor - Opel Calibra
Street race team MS

2. mesto
Marko Puconja - Kia Sephia
VRZ Ljutomer

3. mesto
Sašo Flisar - Opel Calibra
Street race team MS

Extrem look:
1. mesto
Jaka Seles - VW Beatle
Seles team

2. mesto
Jernej Vračko - VW Golf IV

3.mesto
Uroš Predikaka - Peugeot 206

Iskrene čestitke vsem tekmovalcem!

Uporabniški avatar
overman2
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a overman2 Ne jun 03, 2007 1:37 pm

Malo pisem na tem forumu, ceprav ga redno spremljam.... ampak tu se ne morem zadrzat. Na show smo prispeli priblizno bo pol cetrti uri in prvi vtis je bil zlo dober napram lani... veliko vec avtomobilov, boljsi prostor in na prvi pogled boljsa organizacija.
Po kaksne pol ure smo si ogledali ze vse avtomobile in takrat je pocasi postal dolgcas... zakaj? Dogajalo se ni nic, potem pa ta neverjeten obcutek napetosti.... ne da bi se hotel kaj mesat, ampak vse povprek se je govorilo kako je onemu audijo crknil airride in se se domov nebo mogel peljat... seveda to vsak pove z velikim uzitkom. Potem pa se tam ena druzba nekih prepitih, prepotenih in glasno rigajocih "moskih"... verjetno po nakljucju vsi v rdeco belih majckah z nekim ficekom na zadnji strani (se opraavicujem ce je obstajal akaksna izjema). Pa hvalabogu ignoriram taksne ljudi...je pa malo motece ko se z pivom zibajo med avtomobili in si ga nti ogledat ne mores... verjetno je tezko skapirat ko ga prosis ce se malo umakne... da se clovek pac umakne (nisem nasilen, sem prijazen in bil tudi eden redkih, ki ni bil pijan).
Jasno je, da smo se malo pokramljali s kaksnimi kolegi in se po dobri uri ze odpravili domov...

To je samo moje mnenje in prosim da se tisto primitivno obnasanje nebi nadaljevalo se tukaj....

lp

PS: glede avtov pa lahko povem, da je bil audi eden izmed redkih z okusom poslihtan, drugo pa res kdo ma vecji spojler.... po radensko pac (zaj bodo pa vsi na mene sli :D )

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče Ne jun 03, 2007 2:00 pm

Še enkrat hvala lepa vsem udeležencem Avto styling showa Orkas.

Z starni organizatorjev je bil styling show več kot uspešen. Na prizorišču je bilo okrog 90 avtomobilov.

Zmes so nastali majhni problemčki, ki pa smo jih hitro in uspešno reševali.
Zato se vi tudi med sabo ne kregajte, saj vsak dela po svojem okusu in zmožnostmi!

Se vidimo! :D

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Ne jun 03, 2007 2:17 pm

Na srečanje nisem uspel prit, čestitke vsem sodelujočim za uvrstitve. Matjaž, napredek je že to da nisi bil uvrščen v medium look :lol:

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Ne jun 03, 2007 2:55 pm

torstorm je napisal/-a:kaj opet nekaj bluzite tu gor, pa šinfate druge avte.Misliš da je od Courage-a avto cool,ko crkne air-ride ko to najbolj potrebuješ.Pa on si ziher ni zaslužil pokala za najnižje vozilo ,ker s takim avtom kot se meri se mora pripeljati na kraj merjenja, ne pa da ga tam spusti do konca ,potem pa sploh ne gre obračati volana ne premakniti ne meter naprej ne nazaj.
ČE je komu lep taki avto kot ga ma je mu pač lep pa se ne sekirajte vi za to .Avto mora biti všeč tistemu ki ga vozi, ne pa kaj si misli kdo drugi o avtu posebej ti Base.Meni se recimo VW,audiji sploh ne dopadejo pa se ne norčujem iz drugih avtov.
Najbojše da si zdaj vsi kupimo audije pa vsi iste spojlerje pa vse enako pa bomo vsi zadovoljni, potem pa gospod Base ki je uber pameten ne bo imel kaj povedati.

:cry :cry :cry :rofl :rofl :har :har kaj te z tabo dela?? :lol:

Če stitam VSEM za dobljene pokale!!!

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Ne jun 03, 2007 4:17 pm

nenormalni ste.Ja pa kaj če ma on da se avto spusti ali ne..ni prvi..ga je imel aleš na golfu 2ki v MS pa ni nikoli nišče nič reko proti njemu. Ampak ko se oni tak primitivno obnaša pa koda da je zdaj zvezda da ma to da se spusti pa je tudi zanimivo.Mene osebno BK za to..glede najnižjega avtomobila pa se to nebi smelo štet saj se ni z takim pripelal na merjenje pa z takim odpelal :!: Potem neko staro škrto pripelaš pa fedre vun pa zmaga.Smisel?Da se bo spet na forumu kurcilo pa šinfalo...Kdo pa si kaki avto lahko privošči pa nebi o tem.Pa koliko je kdo star pa kaki avto ma.Glede clean look pa bi si pogledali golfa 3ko vr6 pa pol debatirali kak se avto porihta.Moj avto je tudi v bogem stanju še zdaj,samo imam avto za drag race ne pa za styling pa mi naj nešče kurca avto pa mu rečem ti se kurcaj pri tej plastiki na cesti pa se kurcaj ko bom ti maho iz okne(meni pa jih lahko še 100 drugih maha pa se nebom jokal ker nebom avta kurcal če vem da gre bolje makar je lahko da večji šrot)pa je avto vreden bogih 500k.Pa tudi od marsikaterega drugega ni kaj dost več vreden ,samo so raje pametni pa se pederišijo kot da boga za j***a držijo!Glede obnašanja pa je tak da kak se na forumih za druge avte govori so oni pač taki odnos meli do njega...Ne vem zakaj se je za kio tak pritoževal..saj nista za isti rang.Audi clean ,kia medium ali extream...Če pa gre audi v extream pa popuši saj je to normalno.Zdaj pa kurcite dalje pa si bote fauš,če brez tega ne gre!!!!Namesto da bi se spoznali spoprijateljili more bit nekdo glaven pa se pederišit pa so vsi zdaj buuu namesto da bi skupaj zažurali.
OPEL je AVTO

Uporabniški avatar
Nicc0
Novinec

Napisal/-a Nicc0 Ne jun 03, 2007 4:31 pm

jah.... tut mi bli na showu, za VRZjovce nimam besed, pohvale organizatorjem, za tekmovanja pa je tako, vsak naj tekmuje tam, kjer ve da ima konkurenco. courage sem te klical pol pa se nisi oglaso v MBju, taq da nismo sli dalje pol :P

torej se 1x pohvale vsem :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne jun 03, 2007 5:27 pm

GSIpower je napisal/-a:nenormalni ste.Ja pa kaj če ma on da se avto spusti ali ne..ni prvi..ga je imel aleš na golfu 2ki v MS pa ni nikoli nišče nič reko proti njemu. Ampak ko se oni tak primitivno obnaša pa koda da je zdaj zvezda da ma to da se spusti pa je tudi zanimivo.Mene osebno BK za to..glede najnižjega avtomobila pa se to nebi smelo štet saj se ni z takim pripelal na merjenje pa z takim odpelal :!: Potem neko staro škrto pripelaš pa fedre vun pa zmaga.Smisel?Da se bo spet na forumu kurcilo pa šinfalo...Kdo pa si kaki avto lahko privošči pa nebi o tem.Pa koliko je kdo star pa kaki avto ma.Glede clean look pa bi si pogledali golfa 3ko vr6 pa pol debatirali kak se avto porihta.Moj avto je tudi v bogem stanju še zdaj,samo imam avto za drag race ne pa za styling pa mi naj nešče kurca avto pa mu rečem ti se kurcaj pri tej plastiki na cesti pa se kurcaj ko bom ti maho iz okne(meni pa jih lahko še 100 drugih maha pa se nebom jokal ker nebom avta kurcal če vem da gre bolje makar je lahko da večji šrot)pa je avto vreden bogih 500k.Pa tudi od marsikaterega drugega ni kaj dost več vreden ,samo so raje pametni pa se pederišijo kot da boga za j***a držijo!Glede obnašanja pa je tak da kak se na forumih za druge avte govori so oni pač taki odnos meli do njega...Ne vem zakaj se je za kio tak pritoževal..saj nista za isti rang.Audi clean ,kia medium ali extream...Če pa gre audi v extream pa popuši saj je to normalno.Zdaj pa kurcite dalje pa si bote fauš,če brez tega ne gre!!!!Namesto da bi se spoznali spoprijateljili more bit nekdo glaven pa se pederišit pa so vsi zdaj buuu namesto da bi skupaj zažurali.

Kaj si zdaj ti tu napisal ? Nekaj o pederisenju pa kurcenju pa o bogu pa o dragu pa vse skupaj v enem stavku ? Ce mam kaj za cez kio povedat se ne pomeni da ste VRZjevci upraviceni do zaljenja pa primitivizma na eventih kamor to ne spada. Ce ti je avto grd, skurcaj avto, mene pusti pri miru, pa ce se ze grete neki avtoshow potem vsaj avto v pravilno kategorijo uvrscajte ;) Itak pa nima smisla, prekmurci (pa ne vsi, da ne bo kgo uzaljen) ste meni oziroma vsem prisotnim na showu dokazali da niste sposobni komuniciranja, razen redkih izjem, ki pa itak sami vejo kere so ( s temi namrec lahko normalno kontaktiram brez da so rdeci od fausije pa od zamer). Eni ste legende, eni pa ste pac primitivci na rangu 15 letnih otrok.

Brez zamere, pa itak brezveze da se kaj komentira se tu dalje, ker zgleda niste sposobni enega pogovora na nivoju izvest.

LP!

smrkavec
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost