Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Po jun 25, 2007 12:29 pm

Nekaj slikc z srečanja

http://www.moj-album.com/uredi/lantra/8278046/

Men osebno je bilo fulll fajn, pohvale organizatorjem ter glazbenim gostom 8)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 25, 2007 1:11 pm

Vrz je napisal/-a:Bok bok,

Badmike zakaj ne objaviš datuma prireditve, ki jo ti organiziraš.Verjetno bi prišlo kar nekaj članov našega kluba na tvojo prireditev, da bi imel več obiskovalcev in bi se lahko pohvalil glede obiska.

Glede organiziranja srečanj pa samo to, datum smo določili nekje januarja če se ne motim in ga objavili na forumih.

Osebno sem zelo zadovolen z obiskom tekmovalcev in tekmovalcev in bi se jim tudi zahvalil za udeležbo.
Pravtako pa čestitke vsem zmagovalcem.

Badmike pa eno vprašanje za tebe.

Ti imaš verjetno mini srečanja vsako soboto oz. ob dnevih ko greš po nakupih pred Špar, Tuš, Merkator,,,. Tam je pa vedno več kot 100 avtov brez plastike, ki te tako jezi. Aja še to, verjetno prodajaš kake štunfe, metle na parkingu in potem misliš da so vsi prišli samo zaradi tebe oz tvoje prireditve.
Tako da imaš prav po eni strani!!!

Znas ti kaki pogovor nardit brez primitivnih pripomb in zaljenja ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Vrz
Nov uporabnik

Napisal/-a Vrz Po jun 25, 2007 2:17 pm

Ne gre za primitivne. Na forumi ti vsaki lahko sere gor keko mu paše. Če se pa ena oseba registrira vsaki teden pod drugo ime, pa sem tudi jaz lahko tak kot sem -direkten.

Pa naj še kdo od tekmovalcev da ka kak komentar, pa naj bo dobronameren ali ne.

Vtikanje tistih, ki se srečanja niso udeležili, serejo vse povprek pa mi pride prek.

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Po jun 25, 2007 2:41 pm

URŠA je napisal/-a:Nevem če je 55 gostov tako malo za en Ljutomer.

pohvalno! tok nas ni blo včeri na festivalu avtomobilizma na stylingu, dB-cupu in dragih skupaj

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Po jun 25, 2007 3:00 pm

pa kaj larmaš z nekim slabim srečanjem pa da ni blo ljudi..bilo je 55 avtomobilov..za tako srečanje čist dovolj..raje bodite tiho z LJ ker je tam blo še očitno manj..po tem ko so nekateri iz LJ prišli na našo pa povedal da je tak bogo da sramota!!PA kaj te motijo neke felne in ne vem kaj..Samo bi kritiziral pa neko faušijo gnal..5let maš ali kaj ti gre toliko v nos???Kje piše da je potrebo da pride ljudi iz ne vem kod...sicer pa audi če bi prišel ali ne zmaga za najnižje vozilo nebi bilo njegovo.Dokler se ne pripelje na meritev in odpelje ga nemoreš smatrat za najnižje 8) ...to da smo imeli na isti dan ko v LJ pa je naš problem in če se strinjao da je tak pač je.Zdaj pa ne fauširajte tolko pa se malo zresnite.Najlažje je šinfat! :P
OPEL je AVTO

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Po jun 25, 2007 3:03 pm

no evo..je povedal zdaj tudi en udeleženec tistega drugega festivala..kako je bilo!Ne vem zakaj vedno eni in isti kuhate neko sranje..pol pa vidite da nimate prav :!:
OPEL je AVTO

Uporabniški avatar
HondaBoy
Nov uporabnik

Kraj: japan vs. EU

Napisal/-a HondaBoy Po jun 25, 2007 3:18 pm

Nevem zakaj so zdaj tisti najbolj glasni, ki jih na srečanju sploh ni blo? Saj pa če so bli v LJ pol naj tisti meet komentirajo, ne pa da serjejo po klubih, največkrat pomurskih klubih. Še enkrat povem: Vsi tisti ki smo bili v Ljutomeru smo se imeli fajn in nobeden ne komentira kako je blo v LJ, ker nas ni bilo tam. Smo se pač odločili, da gremo podpret pomurski klub in smo ga tudi šli in ga bomo tudi v prihodnje.

Avto klub Vrz je priredil kvalitetno srečanje, zato še enkrat prosim, da si ne brusite jezikov tisti, ki vas ni bilo tam. Lahko vam je samo žal.
///HSC/// - ///Honda Sports Concept///

>>>ČRTA - PIKA - MEGLA<<<

"če bi bila Honda brez Vtec-a in bi bila človek, bi bil to prvi primer ponesrečenega splava"

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Po jun 25, 2007 4:13 pm

:pop: zmeraj isti filmi se vrtijo ko je govora o pomurcih.....

Nevem zakaj se eni tako bunite, kolk jih je blo pa kaj so poceli.
Stavim da so se oni imeli na VRZ zboru 100X boljse kot marsikdo ki je sel na JAP meet ali na festival avtomobilizma.
Vsak naj gre kamor hoce in naj tam tudi uziva, saj cilj je v tem, da se imamo fajn, kjerkoli ze smo.

LP 8)
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po jun 25, 2007 4:51 pm

SENATOR je napisal/-a::pop: zmeraj isti filmi se vrtijo ko je govora o pomurcih.....

Nevem zakaj se eni tako bunite, kolk jih je blo pa kaj so poceli.
Stavim da so se oni imeli na VRZ zboru 100X boljse kot marsikdo ki je sel na JAP meet ali na festival avtomobilizma.
Vsak naj gre kamor hoce in naj tam tudi uziva, saj cilj je v tem, da se imamo fajn, kjerkoli ze smo.

LP 8)

Točno tako.

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a vwmiki Po jun 25, 2007 7:37 pm

Tud jaz moram pohvalit, da je bil show dobro izpeljan, še posebej pa to, da so se tekmovalci lahko prijavili do 14. ure in se ni show vlekel čez celi dan.
Kwasheni pa so tud ble face, smo se kr smejali.

LP
db Drag S-B 2005 državni prvak
db Drag S-B 2006 državni prvak
Street Battle klasa L 2006 državni prvak
EMMA SPL 4 woofer amater 2006 državni prvak
EMMA SQ amater unlimited 2006 državni prvak

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Po jun 25, 2007 7:43 pm

kwasheni so bli face ja, :D :D :D ,posebej ko so oponašali fredi millera.Smo se kar nasmejali vsi tam.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 25, 2007 7:45 pm

@GSIpower pa kaj morete RES vedno omenjat audija v vsaki temi, sej vsi vemo, da je merilo okusa in kvalitete :lol: 8) :lol: 8) 8) samo ne rabite pa se v vsaki temi naslanjat na njega, kaj bi blo če bi blo.. ni blo pa konec, mogoče res nebi dobil 1 mesta, tisto med nogami pa lastnik avta zaradi tega nebi mel nič majnše, ker ne hodi na lokalne stylinge po pokale.

Zdi pa se mi zelo bedno, da obiskovalec poda svoje mnenja pa ga organi kluba zatolčejo z prodajo pred špraom pa nevem kaj.. saj vi ste tudi naredli group buy sprednih odbijačev v šparu.. pa vam noben nič ne more. Vsak ima svoje videnje in hobi. get it. Vsem pač nemore bit vse po godu, ali?

VRZ spimo raje kako pivo skupaj, pa konec.. pridite pred rutara.. bomo meli mi hajnikene polek pa raje rečimo kako ob pivo, bomo koga druga zašimfali ne samo vedno audija.

lep večer,

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Po jun 25, 2007 7:52 pm

DaDek je napisal/-a:@GSIpower pa kaj morete RES vedno omenjat audija v vsaki temi, sej vsi vemo, da je merilo okusa in kvalitete :lol: 8) :lol: 8) 8) samo ne rabite pa se v vsaki temi naslanjat na njega, kaj bi blo če bi blo.. ni blo pa konec, mogoče res nebi dobil 1 mesta, tisto med nogami pa lastnik avta zaradi tega nebi mel nič majnše, ker ne hodi na lokalne stylinge po pokale.

Zdi pa se mi zelo bedno, da obiskovalec poda svoje mnenja pa ga organi kluba zatolčejo z prodajo pred špraom pa nevem kaj.. saj vi ste tudi naredli group buy sprednih odbijačev v šparu.. pa vam noben nič ne more. Vsak ima svoje videnje in hobi. get it. Vsem pač nemore bit vse po godu, ali?

VRZ spimo raje kako pivo skupaj, pa konec.. pridite pred rutara.. bomo meli mi hajnikene polek pa raje rečimo kako ob pivo, bomo koga druga zašimfali ne samo vedno audija.

lep večer,

kaj bluziš kaki group buy, ki si videl da ima še kdo taki odbijač kot jaz, pa ni doma narejen lahko ti pokažem od katere firme je kupljen če te že tako zanima, da ne boš potem napačnih informacij okrog dajal.Jej ,da imate se voljo kregati.Škoda besed....

Lp

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 25, 2007 7:55 pm

nočem bit nesramen... samo dobro veš o katerih 3 avtih govoriva.. nisem pa nobenga po nicku poimenoval, ker drugega kot URŠKE al kak že ma nick ne poznam prek foruma.

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Po jun 25, 2007 8:12 pm

aha.ok.

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Po jun 25, 2007 8:21 pm

Ne se kregat fantje, rajš pokažte še kakšne slikce ;)

GSIpower
Nov uporabnik

Napisal/-a GSIpower Po jun 25, 2007 9:31 pm

dadek..v katerem postu kreganja sem jaz kajkoli reko čez audi-ja?Vse kaj sem rekel je to da mi gre na K ko avto spusti dokonca natla pa zmaga..zmeri se tako kot se vozi,ker drugače res vzamem jaz fedre ven pa bo to po podnu glajzo..pa ga na vsak meet pripelam vrzem dol pa zmagam..Glede drugega pa bi se strinjal..raje se dobimo kako rečemo spijemo hajniča :P 8) šinfat pa ni treba nobenga(ampak slovenci pač smo taki narod da brez tega ne gre) :?: :!: glede tega kako je bilo srečanje pa bodo povedal tisti ki so bili udeleženci(že govorijo svoje).Glede odbijačev pa nimam komentarja..kak kje zakaj..jaz mam serijskega pa mi lahko reče kdo kaj koli..pa se sm :D :D :D :D em.Lp Jure
OPEL je AVTO

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 25, 2007 9:33 pm

manj je itaq več fnt. :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 26, 2007 10:29 am

GSIpower je napisal/-a:dadek..v katerem postu kreganja sem jaz kajkoli reko čez audi-ja?Vse kaj sem rekel je to da mi gre na K ko avto spusti dokonca natla pa zmaga..zmeri se tako kot se vozi,ker drugače res vzamem jaz fedre ven pa bo to po podnu glajzo..pa ga na vsak meet pripelam vrzem dol pa zmagam..Glede drugega pa bi se strinjal..raje se dobimo kako rečemo spijemo hajniča :P 8) šinfat pa ni treba nobenga(ampak slovenci pač smo taki narod da brez tega ne gre) :?: :!: glede tega kako je bilo srečanje pa bodo povedal tisti ki so bili udeleženci(že govorijo svoje).Glede odbijačev pa nimam komentarja..kak kje zakaj..jaz mam serijskega pa mi lahko reče kdo kaj koli..pa se sm :D :D :D :D em.Lp Jure

Ne vem kaj se spet omenja moj avto v temi, ko me sploh na srecanju ni blo pa sploh komentiral nisem nicesar razen napada Vrzja (uporabnika) na forumase ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To jun 26, 2007 11:09 am

Lepa barva. Katere firme je?
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov