http://www.moj-album.com/uredi/lantra/8278046/
Men osebno je bilo fulll fajn, pohvale organizatorjem ter glazbenim gostom

Vrz je napisal/-a:Bok bok,
Badmike zakaj ne objaviš datuma prireditve, ki jo ti organiziraš.Verjetno bi prišlo kar nekaj članov našega kluba na tvojo prireditev, da bi imel več obiskovalcev in bi se lahko pohvalil glede obiska.
Glede organiziranja srečanj pa samo to, datum smo določili nekje januarja če se ne motim in ga objavili na forumih.
Osebno sem zelo zadovolen z obiskom tekmovalcev in tekmovalcev in bi se jim tudi zahvalil za udeležbo.
Pravtako pa čestitke vsem zmagovalcem.
Badmike pa eno vprašanje za tebe.
Ti imaš verjetno mini srečanja vsako soboto oz. ob dnevih ko greš po nakupih pred Špar, Tuš, Merkator,,,. Tam je pa vedno več kot 100 avtov brez plastike, ki te tako jezi. Aja še to, verjetno prodajaš kake štunfe, metle na parkingu in potem misliš da so vsi prišli samo zaradi tebe oz tvoje prireditve.
Tako da imaš prav po eni strani!!!
SENATOR je napisal/-a::pop: zmeraj isti filmi se vrtijo ko je govora o pomurcih.....
Nevem zakaj se eni tako bunite, kolk jih je blo pa kaj so poceli.
Stavim da so se oni imeli na VRZ zboru 100X boljse kot marsikdo ki je sel na JAP meet ali na festival avtomobilizma.
Vsak naj gre kamor hoce in naj tam tudi uziva, saj cilj je v tem, da se imamo fajn, kjerkoli ze smo.
LP
DaDek je napisal/-a:@GSIpower pa kaj morete RES vedno omenjat audija v vsaki temi, sej vsi vemo, da je merilo okusa in kvalitete![]()
![]()
![]()
![]()
samo ne rabite pa se v vsaki temi naslanjat na njega, kaj bi blo če bi blo.. ni blo pa konec, mogoče res nebi dobil 1 mesta, tisto med nogami pa lastnik avta zaradi tega nebi mel nič majnše, ker ne hodi na lokalne stylinge po pokale.
Zdi pa se mi zelo bedno, da obiskovalec poda svoje mnenja pa ga organi kluba zatolčejo z prodajo pred špraom pa nevem kaj.. saj vi ste tudi naredli group buy sprednih odbijačev v šparu.. pa vam noben nič ne more. Vsak ima svoje videnje in hobi. get it. Vsem pač nemore bit vse po godu, ali?
VRZ spimo raje kako pivo skupaj, pa konec.. pridite pred rutara.. bomo meli mi hajnikene polek pa raje rečimo kako ob pivo, bomo koga druga zašimfali ne samo vedno audija.
lep večer,
GSIpower je napisal/-a:dadek..v katerem postu kreganja sem jaz kajkoli reko čez audi-ja?Vse kaj sem rekel je to da mi gre na K ko avto spusti dokonca natla pa zmaga..zmeri se tako kot se vozi,ker drugače res vzamem jaz fedre ven pa bo to po podnu glajzo..pa ga na vsak meet pripelam vrzem dol pa zmagam..Glede drugega pa bi se strinjal..raje se dobimo kako rečemo spijemo hajniča :Pšinfat pa ni treba nobenga(ampak slovenci pač smo taki narod da brez tega ne gre)
![]()
glede tega kako je bilo srečanje pa bodo povedal tisti ki so bili udeleženci(že govorijo svoje).Glede odbijačev pa nimam komentarja..kak kje zakaj..jaz mam serijskega pa mi lahko reče kdo kaj koli..pa se sm
![]()
![]()
![]()
em.Lp Jure
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov