hmnja... moj vtis
dobro je blo, sicer smo se na začetku malo preveč fijakali, da sem mel občutek, da bom z dragi vred porabil več bencina, kot sem ga od mb do kr - in veste kaj? filing me ni varal
no, dirke so ble super, dirkal sem s technotom (1:1), qwerty (1:1) in pa koljo (2:0 zanj - goddamn fiesta 16v

) - to pomeni, da še s technotom in qwerty se moram še enkrat pomerit, da vidimo kdo je boljši (da vaju ni sram... avta zgledata k letali, pa neki čiptuning, pa mašine frizirane, pa športni filtri, pa kaj še vem vse, pol pa proti serijskemu hyundai-u zgubita :P lol)
v glavnem... fajn smo se meli
tuningcar... midva sva rekla, da bi še probala, pa smo prehitro končali pol... no, ja... mogoče pa kdaj... namreč govorim, da mogoče, ker bom kmalu, če ne bom našel kakega dela, verjetno v kakih finančnih težavicah se znašel, pa ne vem če bo keš za benz... spljoh
najlepše pa bi se zahvalil še enkrat gospodiču, ki me je sprejel pod streho, dal za jest in za pit, pa še za spat - kr3mn1 THNX! upam, da se bom lahko kdaj oddolžil
upam, da še bo keš za kak tak izlet, ali pa da se bodo dogajale take organizirane (beri: brez bežanja in strahu pred policijo) tekme, ker mene je kr malo trzalo notr... adrenalinček pač
ne bom se grebel za airbrush, lahko pa priznam, da sem na koncu že mel malo filing, da grem že folku na jetra, ko sem kr dost časa preživel na progi LOL (bmk - sam da je blo men ql hehe)