dgreso je napisal/-a:žal se tut toake scene dohajajo. men ni blo slabo, pač edin kar se mi pa res ni dopadlo in ne morem mimo da nebi omeno je blo pa to:
mi tam jemo čevapčiče 7 metrov stran pa model kuti gume s skuterjam. pol se mi pa totalno kadi u glavo.
tam bi lahk mal drugač naredli postavitev drugač pa nimam pripomb.
nasvet za drugo leto: več varnistnikov bi blo treba dobit in to unih taptavih![]()
LP
dgreso je napisal/-a:žal se tut toake scene dohajajo. men ni blo slabo, pač edin kar se mi pa res ni dopadlo in ne morem mimo da nebi omeno je blo pa to:
mi tam jemo čevapčiče 7 metrov stran pa model kuti gume s skuterjam. pol se mi pa totalno kadi u glavo.
tam bi lahk mal drugač naredli postavitev drugač pa nimam pripomb.
nasvet za drugo leto: več varnistnikov bi blo treba dobit in to unih taptavih![]()
LP
Senad je napisal/-a:mattey je napisal/-a:hehemi je zdaj žal, da sem šel tak hitro domov...
drugače pa je bilo dobro izpeljano vse skupaj!
Pohvalno!
Lp
danes sem vido tvoj avtek (z pimpedom sem bil).
zelo lep polo.
mattey je napisal/-a:Senad je napisal/-a:mattey je napisal/-a:hehemi je zdaj žal, da sem šel tak hitro domov...
drugače pa je bilo dobro izpeljano vse skupaj!
Pohvalno!
Lp
danes sem vido tvoj avtek (z pimpedom sem bil).
zelo lep polo.
hvala možZdaj nisem ziher keri si bil ti...si bil ti v rdečem, malo višji in pogovarjali smo se z pimpedom o teh felnah kaj so na polotu gor?... nevem stari samo sklepam da si bil ti :P
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov