FRANCIVW je napisal/-a:Gre kdo iz Kamnika gor
Uredu se bomo zmenil kdaj se dobimoacid je napisal/-a:FRANCIVW je napisal/-a:Gre kdo iz Kamnika gor
MB in okolica štartamo ob 14h izpred Rutarja, če bo kdo šel prej naj gre jaz prej nemorem ker še delam do 13h pol pa gremo čez Kamnik - Spodnji Brnik - Radovljica pa smo tamJaz upam da nam bo vreme naklonjeno
FRANCIVW lahko gremo skup, ko bomo tak čez kamnik šli pa se dobimo npr pri Mercatorju pa gremo pol kolonica skup naprej
FRANCIVW je napisal/-a:Uredu se bomo zmenil kdaj se dobimoacid je napisal/-a:FRANCIVW je napisal/-a:Gre kdo iz Kamnika gor
MB in okolica štartamo ob 14h izpred Rutarja, če bo kdo šel prej naj gre jaz prej nemorem ker še delam do 13h pol pa gremo čez Kamnik - Spodnji Brnik - Radovljica pa smo tamJaz upam da nam bo vreme naklonjeno
FRANCIVW lahko gremo skup, ko bomo tak čez kamnik šli pa se dobimo npr pri Mercatorju pa gremo pol kolonica skup naprejpo moje bi bilo bolje če se dobimo na Perovem(Kamniška obvoznica)pri petrolu ali omv-ju
Lumpy_ je napisal/-a:Kaj vela če se malo bolj zadaj pelam z mojo novo kolo,pa parkiram 1km stran?
Jaz bi tud šel tja bemti gateAl pa si bom bubo sposodo od kolega malo nazaj hehe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov