Napisal/-a ElGato Ne jun 08, 2008 9:45 am
Bli tam, pa tak poraznega tuning showa pa obnašanja redarjev, organizatorjev, še nismo doživeli, da o ocenjevanju sploh ne govorim.
Glede na to, da je to tekmovanje za državnega prvaka SLO se kaj takega kot se dogaja pri ocenjevanju ne bi smelo dojagat - pa to ni samo moje mnenje!
1. Ne morem verjet da toyota celica-rumena pride na drugo mesto, ko pa nima nič, pa še tisto kar ima je porazno, glede kakovosti- kot so razpoke na barvi, na felnah nima niti pokrova... nem raje več naštevala!!!To je bilo zelo nefer, pa glede na to, da nima nastavljivega podvozja, nevem kje je dobil pike, da jih ma!Očitno se je zgodilo prav naslednje, tako kot se je že zgodilo v ajdovščini - glede na to, da je bila toyota ocenjena tako kot ji gre (ker je ocenjeval mislim da edini sodnik, ki je še vedno nepristranski, tako kot bi morali biti vsi), je lastnik avtomobila in pa pero vzel drugi list za ocenjevanje in prepisal točke, vendar si je malo dodal, saj pravim, kot sem sama slišala...
2. Nevem, kako se lahko zgodi to, da za najboljši japonski stil odnese pokal glavni sodnik, s navadno toyoto celico (brez predelav) pri prevzemu, pa še doda, da se bo treba bolj potrudit in predelat avtomobile v tem stilu, medtem, ko je na showu bila oranžna honda crx, ki je za moje pojme čisti japan style in takše honde, kot je ta, še ni bilo in je še nebo nekaj časa v sloveniji!!!Glede na to se vidi, da se glavni ocenjevalec direktno norčuje iz vseh, saj kaj takega se ne bi smelo zgoditi. Glede na to, da je glavni, bi lahko ostalim ocenjevalcev, ki vrjetno tudi niso imeli pojma kaj je japan style povedal kak sploh japan style je in kak to zgleda!!- SRAMOTA
3. Nepravilnosti pa so seveda bile tudi pri po mojem mnenju najlepšem avtu na tuning showu - PIMPEDU, ki je bil ves čas v središču pozornosti in oblegan!Glede na to, kake stvari so se zgodile pri ocenjevanju tudi tega avta, se lahko vidi, da glavni sodnik res nima pojma o predelavi vozil in ne vem, zakaj suicide vrata niso vredna 3 dodatne pike, glede na to, da je bil pant narejen doma, in takega panta nima še nihče!!!Da o sedežih, za katere je dobil samo dve piki ne govorim, da je klima prestavljena na strop in da je strop v poliestru in alkatari je vredno tudi samo dve dodatni piki, edini ima v avtomobilu 8 televizij na katerih se je vrtela tudi predstavitev, pa je zato dobil le 2 piki, edini ima mašino v ledru za to je dobil 1 piko, aja tla pa so v krznu in mislim, da ima tudi to edini pa zgleda, da tudi to ni cenjeno, saj je dobil samo 1 piko ... pa še ostalo, še se da dosti naštet...Mislim, to je porazno. Pa treba je vedet, da je to kategorijo ocenjeval samo en - in še to Pero, pa tudi verjetno zato, ker je bilo spet kaj v ozadju tako kot pri toyoti. Mislim da vsi vemo, kdo bi naj bil pravi zmagovalec v pro-exstreme looku.
Iz vsega pa lahko sklepamo, da je to ocenjevanje postalo prav takšno, kot je že bilo, kolega-kolegu. In če še bo šlo tako naprej še ti, ki hodijo na showe in se trudijo, raje ne bodo več hodili. Za moje pojme bi moral seles, glede na to kaj se je vse dogaja pod njegovim vodstvom zamenjati glavnega sodnika perota in to funkcijo dati nekomu, ki se spozna in ve sploh kaj je predelan avto!!!!!! Za Perota pa nimam več besed, ker take gamati, kot je on mislim da, takega podna od podna, pa večjega pedra,ki dopusti, da se vse to dogaja - NI!!!!
Lp,