Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jun 08, 2008 9:19 am

http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=49478&view=album

Knock yourself out :P

Soft Pr0n (striptease) nisem uploadal :EE

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne jun 08, 2008 9:45 am

Bli tam, pa tak poraznega tuning showa pa obnašanja redarjev, organizatorjev, še nismo doživeli, da o ocenjevanju sploh ne govorim.
Glede na to, da je to tekmovanje za državnega prvaka SLO se kaj takega kot se dogaja pri ocenjevanju ne bi smelo dojagat - pa to ni samo moje mnenje!

1. Ne morem verjet da toyota celica-rumena pride na drugo mesto, ko pa nima nič, pa še tisto kar ima je porazno, glede kakovosti- kot so razpoke na barvi, na felnah nima niti pokrova... nem raje več naštevala!!!To je bilo zelo nefer, pa glede na to, da nima nastavljivega podvozja, nevem kje je dobil pike, da jih ma!Očitno se je zgodilo prav naslednje, tako kot se je že zgodilo v ajdovščini - glede na to, da je bila toyota ocenjena tako kot ji gre (ker je ocenjeval mislim da edini sodnik, ki je še vedno nepristranski, tako kot bi morali biti vsi), je lastnik avtomobila in pa pero vzel drugi list za ocenjevanje in prepisal točke, vendar si je malo dodal, saj pravim, kot sem sama slišala...

2. Nevem, kako se lahko zgodi to, da za najboljši japonski stil odnese pokal glavni sodnik, s navadno toyoto celico (brez predelav) pri prevzemu, pa še doda, da se bo treba bolj potrudit in predelat avtomobile v tem stilu, medtem, ko je na showu bila oranžna honda crx, ki je za moje pojme čisti japan style in takše honde, kot je ta, še ni bilo in je še nebo nekaj časa v sloveniji!!!Glede na to se vidi, da se glavni ocenjevalec direktno norčuje iz vseh, saj kaj takega se ne bi smelo zgoditi. Glede na to, da je glavni, bi lahko ostalim ocenjevalcev, ki vrjetno tudi niso imeli pojma kaj je japan style povedal kak sploh japan style je in kak to zgleda!!- SRAMOTA

3. Nepravilnosti pa so seveda bile tudi pri po mojem mnenju najlepšem avtu na tuning showu - PIMPEDU, ki je bil ves čas v središču pozornosti in oblegan!Glede na to, kake stvari so se zgodile pri ocenjevanju tudi tega avta, se lahko vidi, da glavni sodnik res nima pojma o predelavi vozil in ne vem, zakaj suicide vrata niso vredna 3 dodatne pike, glede na to, da je bil pant narejen doma, in takega panta nima še nihče!!!Da o sedežih, za katere je dobil samo dve piki ne govorim, da je klima prestavljena na strop in da je strop v poliestru in alkatari je vredno tudi samo dve dodatni piki, edini ima v avtomobilu 8 televizij na katerih se je vrtela tudi predstavitev, pa je zato dobil le 2 piki, edini ima mašino v ledru za to je dobil 1 piko, aja tla pa so v krznu in mislim, da ima tudi to edini pa zgleda, da tudi to ni cenjeno, saj je dobil samo 1 piko ... pa še ostalo, še se da dosti naštet...Mislim, to je porazno. Pa treba je vedet, da je to kategorijo ocenjeval samo en - in še to Pero, pa tudi verjetno zato, ker je bilo spet kaj v ozadju tako kot pri toyoti. Mislim da vsi vemo, kdo bi naj bil pravi zmagovalec v pro-exstreme looku.

Iz vsega pa lahko sklepamo, da je to ocenjevanje postalo prav takšno, kot je že bilo, kolega-kolegu. In če še bo šlo tako naprej še ti, ki hodijo na showe in se trudijo, raje ne bodo več hodili. Za moje pojme bi moral seles, glede na to kaj se je vse dogaja pod njegovim vodstvom zamenjati glavnega sodnika perota in to funkcijo dati nekomu, ki se spozna in ve sploh kaj je predelan avto!!!!!! Za Perota pa nimam več besed, ker take gamati, kot je on mislim da, takega podna od podna, pa večjega pedra,ki dopusti, da se vse to dogaja - NI!!!!

Lp,

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jun 08, 2008 10:07 am

glede same klase pro extreme lahko povem da je bil pero cist nepristranski...za moje pojme je to najbol zajebana klasa za sodt, ker so vsi avti predelani na visokem nivoju...vrjemte men osebno, da je blo v tej klasi včeraj še najbol vse po "reglcih"...jst sm še vedno zato...prve 3 avte se postavi skupaj in se pri vsakem delu ocenjevanja avta oceni vse 3 naenkrat(tekmovalci takoj vejo za točke od tekmecev...)je bla pa štala že v ajdovščini...pa ne bo o tem...for now

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne jun 08, 2008 10:20 am

Glej ni bil nepristranski!
Kar je blo včeraj je bilo zelo nefer od njega!To kar se zadnje čase dogaja na teh showih je porazno!
Po mojem, bi tudi bilo fer tak kot si reko, če ne druga, vsaj, da bi vsak tekmovalec lahko videl tekmovalni list od sotekmovalca, pa da avte, ki so v najvišji ligi ne ocenjuje samo en in pa še to taki, ki nima pojma (glede na vse prej napisano) ampak vsaj dva, ki nista iz istega kluba in nista kolega od drug drugega in ne od tekmovalcev, če pa sta, pa naj to ne vpliva na ocenjevanje.
Glej priznaj, da za japan style ... ni blo fer!Če bi bil pero resen, bi napako predčasno popravo!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jun 08, 2008 10:27 am

ElGato je napisal/-a:Glej pri pimpedu ni bil nepristranski!Kar je blo včeraj je bilo zelo nefer od njega!Pa pravim za celotno ocenjevanje! Po mojem, bi tudi bilo fer, da bi vsak tekmovalec lahko videl tekmovalni list od sotekmovalca, pa da avte, ki so v najvišji ligi ne ocenjuje samo en in pa še to taki, ki nima pojma (glede na vse prej napisano) ampak vsaj dva, ki nista iz istega kluba in ]nista kolega od drug drugega in ne od tekmovalcev, če pa sta, pa naj to ne vpliva na ocenjevanje.
Glej priznaj, da za japan style ... ni blo fer!Če bi bil pero resen, bi napako predčasno popravo!

tole se je prej navezval na mojo prejsno fotko...absolutno se strinjam...
kot drugo bi mogu tekmovalc sam predstavt avto ne,da se tm dere se 5 ljudi....
za japan style ...za te kategorije je blo men res "useen" , pač sm pa mnenja,da je dobr da se ne izroči pokal vedno enim in istim...rs je težko to prek foruma povedat..kokr sm reku, jst sm se vedno da bi tud gledalci prispeval 2O%+ pri oceni...

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne jun 08, 2008 10:37 am

Ne trdim tega, da bi moral pokal dobit vedno en in isti, ampak sramota je to da ga dobi nepredelan avto, ki niti ne vem kaj je delal tam noter, da bi bil vsaj predstavljen in odprt pa tudi to ni bil. Potem takem, bi raje dali nagrado tistemu avtu, ki je bil najbolj ogledan, kar se da videt, sicer pa nevem, zakaj vam ta honda tak ni všeč, če pa je v nulo!
Glede predstavitve avtomobila, je res, da bi bilo najbolje, da ga predstavlja le ena oseba, vendar je razlika za amater, kjer bi po mojem mnenju morali tekmovalci sami predstavljat avto in med pro, kjer imajo pravico, da avto predstavi firma oziroma tisti, ki je avto predeloval ob prisotnosti lastnika.

Lp

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jun 08, 2008 10:45 am

glede predstavitve se ni navezval na audija...sj bo maček vedu o čem govorim(bonus pike press...) nism pa nikjer reku da mi ni honda všeč...sm ocenjaval lastniku avto in sm mu sam reku da je avto narejen v nulo(detajli)...nism pa pristas tega stila...

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne jun 08, 2008 10:59 am

Jaz tudi nisem pristašica tega stila, redkokdaj si sploh pogledam avto takšnega stila, ampak moram priznat, da takšne honde še zaenkrat v sloveniji nisem videla in to hondo, si z veseljem pogledam. Je trenutno edina honda v SLO, ki je nekaj posebnega in ima vse predelano v nulo!
Glede audija pa očitno tudi ti veš, kaj se je dogajalo;)!Za mene to ni blo fer!!!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jun 08, 2008 11:05 am

je zlo lepo narjena ja...glede na to da je prvic delu s poliestrom :shock:
glede "fair" ocenjevanje pa...nisi edina

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jun 08, 2008 12:00 pm

mah bzv je sploh tekmovat v stylingu. V Radencah je bila žurka kot se spodobi za show. Itaq pa so skor res ena in isti avti, ki tekmujejo v STR pravilniku in teh tekmah. ;) poznam dosti folka, ki ima res lepe avte, ampak niti pod točko razno nebojo šli na show.
Ste pa v radgoni in radencih vidli marsikaj več.

Pridite raje na dB drag tekmovat :twisted:
Zadnjič spremenil jay, dne Ne jun 08, 2008 12:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne jun 08, 2008 12:03 pm

Saj zaradi tega, so eni in isti avti, ker vsak kot pride na novo, ga zašinfajo, ga preslabo ocenijo ali pa celo ignorirajo, kot hondo, ki za ocenjevalce ni japan stil! Ker je tu ocenjevanje kolega - kolegu!

Lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jun 08, 2008 12:07 pm

in na koncu zgubijo voljo do vseh tekem.

Hondo pa sem si tudi sam ogledal in res je nareta v detajlih.
Bo že.. samo imam občutek, da bo počasi na showih samo še 30 avtov
Zadnjič spremenil jay, dne Ne jun 08, 2008 12:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jun 08, 2008 12:08 pm

elgato...kokr sm zvedu je maček sodu toyoto celico :?

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne jun 08, 2008 12:35 pm

B|ind je napisal/-a:Meni osebno najbolj zanimiv Courageov Audi ki je res špica :shock: :D
Pa bmw 6 na 22' ni bil slab :D
Poleg teh dveh pa mi je v oko pal še rumeno - črn Polo. Pravtako je BlackWindov Twingo super pa Krizijev mi je tud všeč - zanimiva tema.
Kaj je s tisto Hondo ki ima kolesa 10cm preko roba res nevem !? Bote vedli keri drug mogoče kaj več povedat o tem.. zakaj je to tako narejeno ?
Škoda ker je vreme nagajalo. Hvala bogu naši iznajdljivostji zaradi katere smo se rešili blatnega izvoza iz parkirišča 8) :D

na hondo so feltne tam sraufali ;) sm vprasal lastnika ce bo to naslednja predelava, vendar se je bilo to samo tako da je folk malo pobulil :shock: hehe
hvala za pohvale
bilo je fajn pa tudi plohce smo prezveli...bols ploha kot pa celodnevno dezevje....

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne jun 08, 2008 12:45 pm

Vem, da je Maček ocenjeval toyoto, zato tudi vem kake pike mu je dal, pa vem da mu je oni ko ma toyoto pune nabijal, pa mu je reko da mu ne da pike za kuferam, pune za zunanjost, ker ni strokovno dobro...!
V glavnem tolko točk ko je dobo na koncu, jih nikoli ni mogo dobit od Mačka!Zato pa je sam Maček reko, da so spreminjali!
Glede na to, da pol ko sem vidla list, nevem kje je dobo pike za gewinde, ki jih nima (maček je reko, da on nima gewind), isto za zunanjost....
Isto se je že zgodilo v ajdovščini, včeraj je zato, ker ga je Maček slabo oceno, vzel nov list in si sam napisal pike, tak kot on misli!In zato je prišlo do tega, da je bil na 2.mestu!G lede na to da ga je maček ocenjeval, vem da je bil na prvem listu vse realno, ker mu on ni bil in nikoli nebo kolega, da bi mu nabijal pike za nič, zato to ni možno!Pa tudi Maček ve kaj je predelano pa kaj ni, pa kaj je strokovno pa kaj ni, pa to je dokazal z svojim delom!

Lp
Zadnjič spremenil ElGato, dne Ne jun 08, 2008 12:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jun 08, 2008 12:52 pm

tle res nevem kaj je blo in se tud ne mislm spuscat v te vode, ker se nocm z nobenim kregat oz. grdo gledat...glede spreminjanje ocenjevanja sm pa tud jst zasledu, ker sm se na konc pogovarju z mačkom in so se razkrile kr velke "smetke"...je pa res da bi blo potrebno ponovno urgerijanje, kar se pa Petru ni dal...

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing Ne jun 08, 2008 1:03 pm

No vidm, da ste se kar resno oglasili tukaj na avtomobilizmu, se vam pa z komentarji pridružujem tudi jaz.
Vseeno pohvale Gašperju Oštirju, ker takega showa ni ravno enostavno izpeljati...
Kritika pa vsekakor pade na redarsko službo, saj so se obnašali kot, da so monopolisti...
Kar se pa ocenjevanja tiče pa... Jah ne vem kje naj začnem.
Prišlo je tako daleč, da sem prvič sicer zasedel tretje mesto vendar ko sem slišal, da me je prehitela Rumena Toyota celica sem hitro svoje veselje spremenil v totalno jezo.
Zato sem tudi takoj po razglasitvi od Perota (predsednika komisije) zahteval, da mi pokaže ocenjevalni list Rumene Toyote Celice.
In tukaj sem se takoj vprašal, da gre za obliko kolega - kolegu, kot jo je že napisala Elgato, saj se nikakor ne moram sprijazniti, da lahko dobi ta toyota taksne točke za notranjost kot jo je dobila....
-strgani usnjeni sedeži (ne obnovljeni)
-armaturna plošča brez predelav... (nek LCD sicer ima, ki ga nihče nikoli ni videl delati)
-brez kakeršnihkoli ekstra panelov...

Da ne govorim o strokovni montaži akustike in prtljažnega prostora...
-preoblečeno v flis brez šivov
-brez kakeršnih koli zaključkov
-kabli štrlijo iz flisa...
-počena dila ki naj bi predstavljala neko obliko...

Vse to so materiali, ki so nižjega cenovnega razreda in se ne morajo primerjati z izdelavo in materiali, ki zavzamejo ogromno časa in veliko denarja.
Če se ti Pero na to sklicuješ, da pač ma predelano pol je to zelo omejeno razmišlanje veš pa sam kaj si s tem naredu in da si s tem tudi pripomogu k temu, da določenih avtomobilov ne bo več na STR showe... Kriv si pa za to samo ti.

Zato se loti ene konkretne organizacije, da povrneš slab vtis trenutnim showom, ki jih ravno dela ocenjevanje STRa.

In še nekaj glede izrečenih besed na odru okoli Japan Styla...
rekel si:
-feltne na rob
-body kit d otal itd.

Feltne na rob so že od nekdaj znane za Nemški styling, body kita do tal pa žal ti nimaš...

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Ne jun 08, 2008 1:03 pm

Jaz se tudi nočem kregat z nobenim! Včeraj je blo tak kot je pač blo, vendar v prihodnje to ne sme več ponavljat! Edino kar je škoda, da se eni, kot je Seles trudijo, da bi to v SLO bolj zaživelo, da se bi odpravlo napake... drugi, ki pa bi mu pri tem naj pomagali, pa mu to zavirajo.
Moje menje je, da se skliče nov sestanek, na katerem bi vsi skupaj predlagali novega glavnega sodnika in Perota zamenjali! Ker kot se obnaša mu je za vse vseeno in nikoli nima časa!!!

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing Ne jun 08, 2008 1:13 pm

sem kar dodal za sestanek pod srečanja lokacijo in datum kdaj naj bi se dobili.

Če ne, ne bo nobenega sploh na show v Cerknico. ;)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jun 08, 2008 1:18 pm

Sing: mene od vsega najbol cud,da folk k zmaga(s pomočjo) nima niti mal slabe vesti...tega ne bom nikol razumu....
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov