Sing je napisal/-a:Kar se pa tiče ostalih, kateri ste lansko leto konkretno navijali muziko iz svojih avtomobilov poleg showa pa letos do tega, upam, da ne bo prišlo.
Ker ste kljub opozorilom nadaljevali z svojo sceno...
Če vas organizator prosi k stišanju svoje akustike ga prosim upoštevajte.
Lep pozdrav in vabljeni!
Sing je napisal/-a:
Kar se tiče Slokarjevega Golfa je meni osebno zelo všeč. Pogledal sem si ga tudi v Ajdovščini vendar pa je mogoče od zunaj premalo ekstremen, zato tudi ni bil še nikoli povabljen na ta show.
dls1 je napisal/-a:Krizi OČITNO ne razumes ali nočes razumeti!
Gre se za izjavo 10 najboljših,.........v vsakem odgovoru pa odgovarjaš o konceptu prireditve.
Še enkrat te vprašam!
KAKO IZBERETE ALI KAKŠEN JE SISTEM DA DOBITE 10 NAJLEPŠIH AVTOV V SLO?
dls1 je napisal/-a:mislim da nobenga ta show ne zuli ampak se gre za zavajanje ljudi če niste dojeli.
To je npr enako kot bi jaz napisal da bo letos na automotorshowu v ljubljani gost schumacher potem bi bil pa joško iz avstrije.
Samo na to hočem opozorit.
Lp Jaka
dls1 je napisal/-a:mislim da nobenga ta show ne zuli ampak se gre za zavajanje ljudi če niste dojeli.
To je npr enako kot bi jaz napisal da bo letos na automotorshowu v ljubljani gost schumacher potem bi bil pa joško iz avstrije.
Lp Jaka
Sing je napisal/-a:dls1 je napisal/-a:mislim da nobenga ta show ne zuli ampak se gre za zavajanje ljudi če niste dojeli.
Lp Jaka
Bom naslednje leto napisal na flyer 10najbolj atraktivnih avtomobilov.
Seveda bo kakšen atraktiven tudi vmes manjkalZakaj, pa sam veš.
plavuša je napisal/-a:a če ti ni fajni organizator in če ti niso vvšeč avtomobili ki bodo tam je to tvoj problem...
dls1 je napisal/-a:Ej ti plavuša ali ne znaš brat mogoče?
Kdo odbija ljudi od šova?
Postavil sem samo vprašanje kako izberejo 10 NAJLEPŠIH avtov in še zdaj MI VSI SKUPAJ NISTE SPOSOBNI ODGOVORIT!!!!!!!!!!!!
Ostali ali sem jaz res čuden ali so tile asi mal v svojem svetu?
Geccko je napisal/-a:Hehe, samo njihova pravila te nagradne igre so bla pa tudi bedna....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov