Srečanja avtomobilskih navdušencev...

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po jun 16, 2008 9:53 am

Krizi OČITNO ne razumes ali nočes razumeti!

Gre se za izjavo 10 najboljših,.........v vsakem odgovoru pa odgovarjaš o konceptu prireditve.

Še enkrat te vprašam!

KAKO IZBERETE ALI KAKŠEN JE SISTEM DA DOBITE 10 NAJLEPŠIH AVTOV V SLO?
Slika

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Po jun 16, 2008 10:20 am

Sing je napisal/-a:Kar se pa tiče ostalih, kateri ste lansko leto konkretno navijali muziko iz svojih avtomobilov poleg showa pa letos do tega, upam, da ne bo prišlo.
Ker ste kljub opozorilom nadaljevali z svojo sceno...
Če vas organizator prosi k stišanju svoje akustike ga prosim upoštevajte.

Lep pozdrav in vabljeni!

:lol:

Če bo dovolj prostora to niti nebo vplivalo na predstavitev samo, če bi bili 30m stran bi bilo okey in sem siguren da nebi motilo organizatorja ;)

Ponavadi to privabi še več gledalcev, če bodo taki že vnaprej odslovljeni potem raje ne pridemo.
Drugače pa nevem v čem bi bil čar teh zborov.

Lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 16, 2008 3:13 pm

stari brez muzike ni showa, ki ste te to vidli :shock:

Sing je napisal/-a:

Kar se tiče Slokarjevega Golfa je meni osebno zelo všeč. Pogledal sem si ga tudi v Ajdovščini vendar pa je mogoče od zunaj premalo ekstremen, zato tudi ni bil še nikoli povabljen na ta show.

Sorry, samo pol dodaj v prvem postu, da vabiš extremne predelane avte na show...
Pa neka povabila itd.. :?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing Po jun 16, 2008 4:21 pm

dls1 je napisal/-a:Krizi OČITNO ne razumes ali nočes razumeti!

Gre se za izjavo 10 najboljših,.........v vsakem odgovoru pa odgovarjaš o konceptu prireditve.

Še enkrat te vprašam!

KAKO IZBERETE ALI KAKŠEN JE SISTEM DA DOBITE 10 NAJLEPŠIH AVTOV V SLO?

Deset najlepše predelanih vozil sem letos izbral s pomočjo nekaterih fantov, ki že nekaj čas sodelujejo v avtomobilizmu.
Kateri so letos povabljeni pa mislim, da smo se kar dobro odločili ;)

No zdej pa naprej delat in pripravljat za show ;)

LP

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po jun 16, 2008 5:15 pm

:lol:
Slika

Plavuša
Nov uporabnik

Napisal/-a Plavuša Po jun 16, 2008 5:57 pm

Ja tole zgleda da bo zelo zanimo in če bo mi čas dopuščal se bom tega udeležila z velikim veseljem saj vem da bo organizator izbral le najboljše in najlepše predelane avte... zram tega bo pa veliko bolj zanimivo kot na navadnem avtoshowu kjer je vse monotono in že zdolgočaseno saj se zmeraj eno in isto ponavlanje... koga pa tle ta tema oz night tunning show žuli pa njegov problem....

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To jun 17, 2008 9:38 am

mislim da nobenga ta show ne zuli ampak se gre za zavajanje ljudi če niste dojeli.

To je npr enako kot bi jaz napisal da bo letos na automotorshowu v ljubljani gost schumacher potem bi bil pa joško iz avstrije.

Samo na to hočem opozorit.

Lp Jaka
Slika

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing To jun 17, 2008 11:17 am

dls1 je napisal/-a:mislim da nobenga ta show ne zuli ampak se gre za zavajanje ljudi če niste dojeli.

To je npr enako kot bi jaz napisal da bo letos na automotorshowu v ljubljani gost schumacher potem bi bil pa joško iz avstrije.

Lp Jaka

Bom naslednje leto napisal na flyer 10najbolj atraktivnih avtomobilov.
Seveda bo kakšen atraktiven tudi vmes manjkal ;) Zakaj, pa sam veš.

Plavuša
Nov uporabnik

Napisal/-a Plavuša To jun 17, 2008 11:23 am

dls1 je napisal/-a:mislim da nobenga ta show ne zuli ampak se gre za zavajanje ljudi če niste dojeli.

Lp Jaka

Lej.. ok če hočeš opozoriti.. ampak ti ni treba odbijat ljudi od tega showa... pa če ti ni fajni organizator in če ti niso vvšeč avtomobili ki bodo tam je to tvoj problem... dober pa veš da 100 ljudi 100 čudi in da ima vsak svoj okus kaj je najlepše.....

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To jun 17, 2008 12:33 pm

Sing je napisal/-a:

Lp Jaka

Bom naslednje leto napisal na flyer 10najbolj atraktivnih avtomobilov.
Seveda bo kakšen atraktiven tudi vmes manjkal ;) Zakaj, pa sam veš.

pa sej "10najbolj atraktivnih" je isto, kaj si s tem popravil? :D Gre se za to da ta stavek predstavlja neko dejstvo, dejstva pa ne moreš postavit ti (ali kdo drug) na podlagi osebnega mnenja.
plavuša je napisal/-a:a če ti ni fajni organizator in če ti niso vvšeč avtomobili ki bodo tam je to tvoj problem...

Kdo je rekel da mu niso všeč avtomobili? Vsaj kolikor jaz razumem gre za popolnoma drugo zadevo. In za to kar gre, sploh ni njegov problem, drugač se z zavajanjem in podobnimi stvarmi ne bi ukvarjale razne institucije, ne?

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To jun 17, 2008 12:35 pm

Ej ti plavuša ali ne znaš brat mogoče?

Kdo odbija ljudi od šova?

Postavil sem samo vprašanje kako izberejo 10 NAJLEPŠIH avtov in še zdaj MI VSI SKUPAJ NISTE SPOSOBNI ODGOVORIT!!!!!!!!!!!!

Ostali ali sem jaz res čuden ali so tile asi mal v svojem svetu?
Slika

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P To jun 17, 2008 12:40 pm

dls1 je napisal/-a:MI VSI SKUPAJ NISTE SPOSOBNI ODGOVORIT!!!!!!!!!!!!

Pa sej je sing povedal da to izberejo on pa kolegi, kakor se jim pač zdi ane :)

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To jun 17, 2008 1:18 pm

OK Hvala!

Lp Jaka :bonk

p.s. zaključujem debato
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To jun 17, 2008 2:01 pm

dls1 je napisal/-a:Ej ti plavuša ali ne znaš brat mogoče?

Kdo odbija ljudi od šova?

Postavil sem samo vprašanje kako izberejo 10 NAJLEPŠIH avtov in še zdaj MI VSI SKUPAJ NISTE SPOSOBNI ODGOVORIT!!!!!!!!!!!!

Ostali ali sem jaz res čuden ali so tile asi mal v svojem svetu?

lepota je relativna... ti si lahko za svojo punco lepo za mojo si pa grd .. a ni res..

pa o lepoti avtomobila je teško govort.. jest bi lepoto opisu tako .. da avto ki bi ga vidu ( pa isto je pr puncah :lol: ) bi hotu o njem /njej kej več vedt..

torej da te nekaj pritegne na avtu ;)

Uporabniški avatar
IceB0Y
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a IceB0Y To jun 17, 2008 9:14 pm

LoL kake mate ej :) res je da pač bl po hribovsk izbirajo avtomobile, pa naj če jim paše ,važn da se kej dogaja :) drgac pa upam da bom lohk prsu mal prbijat musko (sej nebote jezni ane,bom probu nežno prbijat:)) k mi je dolgčas doma ob petkih zvečer :) hhh ... aya pa še neki B3NZ0 zate pa sam en "ROFL".. Jst newem kje so tebe pobral, pa oprosti nic nemislim slabga,sam učas pa kako mim udarš :) sej nerečm da kdo nima glasnega avtomobila .. vsak ima glasnega po svoje in v svoji klasi .. občudujem vsak avto k mu vsaj tok prbija da se tablica zatrese :) to je dost da žensko prpelješ do orgazma :D hehe mal heca more bit .. uglavnm se vidmo ane , če lahk seweda ? ...
.: Digital Designs :.
------------------------------------------------
db DRAG - DRŽAVNI PRVAK SS-NW 2006
db CUP - DRŽAVNI PRVAK PRO 2006
db CUP - DRŽAVNI PRVAK PRO 2007

Geccko
Nov uporabnik

Napisal/-a Geccko So jun 21, 2008 11:14 pm

Tole hribovsko zbiranje 10 najbolsih je res po HRIBOVSKO....raztavljenih je bilo cca 12 avtomobilov in to je to...mogoce sem imel samo jaz prevelika pricakovanja, samo je bilo res veliko razocaranje. Sem sel se predno se je zakljucilo ker se mi enostavno ni dalo tam cakat...
Pa fantje ne me napadat ker je to cisto moje subjektivno mnenje.
Da pa ne popljuvam vsega, dobili smo neke revije zastonj pa vstopnine ni bilo :)
slike bi pa dal zraven pa ne vem kako, tako da jih bo kaki drugi objavil...

Lp

Geccko
Nissan Sunny najbolsi studentski avto :)

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Ne jun 22, 2008 12:21 am

Mi smo mel dečka k je odnesel glavno nagrado, 700 euro vreden woofer je drzal v roki pravokotno iztegnen od sebe 10s, sub ima pa okoli 32kg, tko da se nebomo pritoževali :lol: :lol: :lol:

Geccko
Nov uporabnik

Napisal/-a Geccko Ne jun 22, 2008 10:45 am

Hehe, samo njihova pravila te nagradne igre so bla pa tudi bedna....

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Ne jun 22, 2008 12:14 pm

Geccko je napisal/-a:Hehe, samo njihova pravila te nagradne igre so bla pa tudi bedna....

po vsej verjetnosti zato ker nisi bil sposoben drzat 10sek sub z stegnjenimi rokami, :D hec hec

SHOW in ne tekmovanje kot nekateri mislijo da je bilo, je bil res na nivoju, cel čas od 8ih do 12tih je blo kej za delat, voditelj res car, predstavitve u nulo, množica ni tavala okol ko na standardnih showih tekmovanjih, ampak so bli skos animirani z strani voditelja, po takih šovih bi se mogli slovenci zgledovat, ne pa ko nekdo neki nardi, in organizira, takoj potem samo popluvat in prekritizirat, vsi imate sanso nardit sov, pozivam sploh tiste ko najbolj pluvajo, da nardijo kaj podobnega, pa da vidim kaj bo njim ratalo, se enkrat poudarjam to je bil SHOW in to je tudi bil.
Slika

Geccko
Nov uporabnik

Napisal/-a Geccko Ne jun 22, 2008 12:28 pm

Hehe, priznam da ne bi bil mozen drzat ga 10 sekund...tudi probal nisem, samo je treba priznati da so se pravila igre sproti dopolnjevala....

Lp

Geccko
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov