Zivjo.Men net ni delov pa nism mogu,ne pogledat ne sporocit nc.Bil sm še parkrat na OMW-ju da ce bom kksnga srecal pa nc.Ucitno ta tedn zdej mislm za vikend an.Prepelte pa punce s seboj k jo bom jest tut da bomo kksno debato udarl.
Ta vikend nemormo k mam dirko..med tednm?
Punce pa ja samo če bojo z nm udarle debato o avtih in podobnih zadevah..ženske zadeve nej pustijo doma.. Moja je pa tko u naši "bandi" tko da ona bo zihr zravn..
Jah u 6h midva definitivno ne morva k greva na dirko jutr in mamo še pohn stvari za zrihtat an..tm okol 8h bi blo čist uredu..mi se itak ponavad u 10h al pa še poznej dobivamo k popone mamo bl mal cajta..tko da nevem an..
S ket Jesenic pa ste??Jest sm zdej lih avto pral ,dopoldne sm bil pa na Bledu.Am,jest grem že zdej na jesenice to pomen okol 17 ih gremo avto poslikat,mal vožna po Jesenicah,še po Adbe-ta iskt pa mal okol. drgac pa poklicte mojga kolega 040722723,ker iz različnih razlogov ne dajem moje telefonske,pa povejte kako pa kaj.
Ce ne bo šlo ob 6 ih ali mal kasnej pa poklicte pa se zmenmo,kero uro in kje.
evo neki slik.udelezba je bla maximalna (4) vsi tisti k so pisal da bojo prsli jh ni blo.no sj bo drugic bol slikano s telefonom in trzajoco roko
[/img]
pozdravljena.Am ja fjst mozn.Sm ponavad u Grajcu,mi je še tanajbolj tm.A ti zdej pišeš u imenu tvojega fanta,ker predvidevam,da je on štimal avto za na tekmo Se ga vidmo,drgac pa na cest pozdravte pa se bom spomnu.LD se naprej