HaMzO je napisal/-a:a ker član hod na Lj-rudnik na 'drage' poleg mene
Seveda. Zakaj?
HaMzO je napisal/-a:sm slišu da je blo nekaj avtov pred rutarjem? je bil kdo?
sezona je pred vrati bi blo fajn da se najde en plac
adis je napisal/-a:meni se zdi ok lokacija pred tuš cash&carry v btc-ju za zbiranje... dolga in široka cesta in tam zvečer ni nikakršnega prometa ker je cesta na koncu zaprta edino parking bi bil malo pod vprašajem, ker se na pločnik glih nebi mogli parkirat
so pa zraven parkingi od firm za katere mislim, da ne bi bilo težav za parkiranje
RejmiK je napisal/-a:adis je napisal/-a:to je zravne opevanega kmag-a
se pa tam parkirajo na pločnik "kamionarji - šleperji" med tednom in jim plavci ne naredijo čisto nič
..če sm prou zastopu je to tam k toyota servis in salon,pa se par avtohis je tam okoli??...
HaMzO je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:adis je napisal/-a:to je zravne opevanega kmag-a
se pa tam parkirajo na pločnik "kamionarji - šleperji" med tednom in jim plavci ne naredijo čisto nič
..če sm prou zastopu je to tam k toyota servis in salon,pa se par avtohis je tam okoli??...
da to je tam ko je toyota -lexus in Jeep
ravina je res dobra, grob asfalt,... men je supr.
dobrodošli so še kaki predlogi
za moje pojme tut na brnčičevo se lohk vrnemo?
RejmiK je napisal/-a:@adis :
a na prvi sliki mislis na Črno pot??
na drugi pa una cesta k je biu ucasih drag(z zadne strani super nove)??
S-line- je napisal/-a:vglavnem ko se boste zmenili javite!! se mi pridemo da nas bo cim vec!
ce pa gdo misli organizirat v stajerskem koncu pa naj javi!
da kup organiziramo
tut jas vem za neki idealnih mest!
javite.
adis je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:@adis :
supernova je pri krožnem ta moja lokacija je pa zraven bivše lokacije kjer se je prej zbiralo ( sedaj so tam naredili neke bloke itd....)
me pa zanima tista lokacija okoli črne vasi... enkrat sem iskal eno podjetje v lavrici tam kjer imajo oni "industr. cono" in lahko vam povem, da daljše ravnine še nisem videl kot je bila tam
RejmiK je napisal/-a:adis je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:@adis :
supernova je pri krožnem ta moja lokacija je pa zraven bivše lokacije kjer se je prej zbiralo ( sedaj so tam naredili neke bloke itd....)
me pa zanima tista lokacija okoli črne vasi... enkrat sem iskal eno podjetje v lavrici tam kjer imajo oni "industr. cono" in lahko vam povem, da daljše ravnine še nisem videl kot je bila tam
...bliz Črne Vasi in Rudnika zivim jaz...samo se mi nekako ne sanja kje bi lahko bilo...a mislis na koncu črne vasi pa desno proti brezovici??...upam da sva na isti lokaciji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov