Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage So sep 06, 2003 9:23 pm

Stari je napisal/-a:Ja dober je bilo. :)
Gas Tuning Team, kaj ste bili tako važni. :wink:
Drgače pa se mi je smili plavi Peugeut CC pri A3M-u. Kaj je delala tista nemna ženska, to res ni, prbijala in držala gas, da je skoraj vse ventile ven pometal. :)

Meni je bilo vse skupaj zelo všeč, me je pa zelo motilo pribijanje do blokade, kar je izvajalo nemalo 'frajerjev'. Pa kaj vam je res vseeno za avto? Očitno so se meni ti avtomobili bolj smilili kot lastnikom.

Najbolj impresioniral me je BMW 6, ki so mu šli plameni iz auspuhov. Lepo za videt, ni kaj.

Kako je tist tip v Mercedesu naredu Burn-out, da ga ni skoraj nic premaknilo? A ima toliko moci in tako tezo, al je kaksno 'pomagalo' prispevalo k temu?
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So sep 06, 2003 9:31 pm

Tisti tip je naredu že toliko Burnout-ov, da enostavno zna! :lol:
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule So sep 06, 2003 9:47 pm

Blo je zakon. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride So sep 06, 2003 9:53 pm

Jst sm glih prsu domov... blo je supr, ceprou sm se kr nadihu enga cudnga zraka :)
Tut folka sm neki nouga spoznou...
... in ostale so slike...

frza
Novinec

Napisal/-a frza So sep 06, 2003 10:10 pm

Men je blo tut zakon :D , pa tut jst sm se nadihu tistega dima tm pr power slide showu! Striptizeta itak da je bla zakon, sam kaj eni pravjo da sta ble dve? Sej tist je bla ena in ista dvakrat!
Hudo mi je tut to k sm par forumovcev spoznal, tko da res hudo dobr....

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So sep 06, 2003 10:17 pm

freak je napisal/-a:Striptizeta itak da je bla zakon, sam kaj eni pravjo da sta ble dve? Sej tist je bla ena in ista dvakrat!
Hudo mi je tut to k sm par forumovcev spoznal, tko da res hudo dobr....

Ne vem no. Po prizorišču sta hodili dve. Za ples pa (žal :mrgreen: ) ne vem.

Jaz pa nism nobenga novga spoznal :cry: . Sm kr s sošolcema okol hodu.

Aja zrak je bil pa čudovit :wink: .
Nahudobejš je blo, na burnout showu in sem stal za avtomobili v opankah. Koščki so mi začeli padat direkt med prste :? :shock: AUUČ :!:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

frza
Novinec

Napisal/-a frza So sep 06, 2003 10:25 pm

Ja takrat k je odplesala je blo mal pauze (full preveč) in pol je pršla spet gor sam v vojaško oblečena SlikaSlikaSlika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So sep 06, 2003 10:28 pm

Pa zakwa sem mogu dam pelat kolega s punco. Mar bi še mal tam ostal :evil: .
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

G-4S

Napisal/-a G-4S So sep 06, 2003 10:36 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

no ja....

Napisal/-a Mare9mm So sep 06, 2003 11:14 pm

Sej avte mate hude, sam se morm strinjat da ste Gasovci bli mal "vazni". Sem glih mislu vam kej rečt pa, da sem skoz tle na forumu, sem hotu Saletu prjavt, pol mu je pa glih en model reku "O, Sale, kako si?" pa je v zahvalo nazaj dubu " Ja,ja, Sale, kako si Sale, pa me sploh ne pozna ne..." al neki tazga... Jah če nočš, da te folk pozna, pol pa cool... in sem šel naprej. :?

Una 206 se men že smil, k jo po Lublani vidm, kaj ji je pa šele dons una delala... :cry:
A pol sta ble une dve, k sta pr ta črni 206cc neki pozrale kao striptizete? Upam, da niste moral gledat une bilderke, kako iz sebe cote trga... Sej una ta druga ni bla tok švoh, sam je preveč kadila, skor zadost za Burn Out... :P

Sej drgač je blo cool, sam se mi je zdel da ful Krančanov manka? Kje so ble Fazerjeve 206ice? Sam ta srebrno sem najdu na parkingu.... :cry:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder So sep 06, 2003 11:19 pm

Sej avte mate hude, sam se morm strinjat da ste Gasovci bli mal "vazni". Sem glih mislu vam kej rečt pa, da sem skoz tle na forumu, sem hotu Saletu prjavt, pol mu je pa glih en model reku "O, Sale, kako si?" pa je v zahvalo nazaj dubu " Ja,ja, Sale, kako si Sale, pa me sploh ne pozna ne..." al neki tazga... Jah če nočš, da te folk pozna, pol pa cool... in sem šel naprej.

Pridruzujem se tvojemu mnenju.
LP

Bullet
Nov uporabnik

Kraj: domzale

Napisal/-a Bullet So sep 06, 2003 11:20 pm

blo je dost kul .. pa še iz qwerty smo se spoznal :) drgac pa striptizeta je bla ena kukr jz vem, in je sla do konca :P .. edino mislu sm da boste ksn drag udarl .. pa pol nism nc ujel ..

Uporabniški avatar
Twingo
Nov uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a Twingo So sep 06, 2003 11:53 pm

blo je superca... in me veseli da je nas RENAULT KLUB pobral nagrado za najstevilcnejsi klub ...
drgac pa dosti folka , dosti avtov, malo(premalo) punc , ...

koncni sklep pa = GREAT DAY TODAY!
HVALA BOGI DA S'N STAJERC

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo Ne sep 07, 2003 12:14 am

Srečanje totalna katastrofa.

Avti so bli kr neki, razen par BMW-jev in še kaka malenkost je bla za videt uredu. Ostalo je blo kr neki, sploh nevem kaj so pršli delat na avto show neki z raznimi Clioti 1.2 in podobnimi "kariolami", skorej da se je več zanimivih avtov vidlo zunaj na parkirišču. Zrak, kot sem vidu da ga nekateri hvalijo, mi se je zdel dokaj kmečki, saj še na kmečkem turizmu se ne počutiš da si tko na kmetiji.

Mene v grosuplje več ne :lol:

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Ne sep 07, 2003 5:57 am

tut jst sm pršu kot ste opazil pol pa še slišal. Sprobol sem glasnost avspuha (prvič na tekmovanju) z belo katrco, mislm da sm imel 117 db pa še neki malga, pa zanimivo da sploh nism bil zadn. :lol: glede na to da imajo vsi opedenane mašine pa pol še avspuh, jst mam samo avspuh drug pa dobr seka. :lol:

če bom zbrav dovolj keša se mogoče naslednje leto prijavim na tuning tekmovanje z R4 :lol:

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne sep 07, 2003 7:31 am

Slik sem naredil za 256mb (2 kartici)... coming soon :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Ne sep 07, 2003 8:11 am

Bilo je spica, veliko dogajanja, veliko ljudi , veliko spidenanih avtomobilov (sicer sem jih vecino ze videl:) . Bravo A3M, sploh s tistim tetkam, ta crna rulla:)

Se odgovor na tehnoboya-provokatorja. Nic se ne boj od kar si sel se imamo enako dobro:) Tekmovali nismo, ker je nekaj folka delal do 14 ure. In tudi spidenanih avtov je bolj malo kot ze ves v klubu pa smo se odlocili da bomo tokrat samo kot obiskovalci sodelovali. Smo pa bili opazni, saj smo imeli vsi enake majice:) Aja, pajsar je parkiral na tekmovalni prostor:) Aja pa polotu (tisti rdeci), en dan prej mu je sla kuplunga:(

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne sep 07, 2003 8:52 am

Tuningcar: sem gledov kok ma Pasjar stevilko, da bi mu podaril kak glas, pa nisem nasel :( anyway, lepo da ste prletel!
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re: no ja....

Napisal/-a Sale Ne sep 07, 2003 9:02 am

Mare9mm je napisal/-a:Sej avte mate hude, sam se morm strinjat da ste Gasovci bli mal "vazni". Sem glih mislu vam kej rečt pa, da sem skoz tle na forumu, sem hotu Saletu prjavt, pol mu je pa glih en model reku "O, Sale, kako si?" pa je v zahvalo nazaj dubu " Ja,ja, Sale, kako si Sale, pa me sploh ne pozna ne..." al neki tazga... Jah če nočš, da te folk pozna, pol pa cool... in sem šel naprej. :?

Tole sploh ni res - potem to ni bil taprav Sale - 100% lahko trdim, da nobenga nisem odslovu, nikakor pa ne s takimi besedami. Matr čisto za vsakega, ki je do mene prišel sem si vzel čas in tudi sam sem stopil do nekaj ljudi in jih spoznal. Precej jih lahko tudi potrdi.

Drugič me pa raje prej po PM-ju vprašaj in preveri take "rekla kazala" informacije preden tukaj gor pišeš take da sem koga s takimi besedami odslovil.

Če me pa kaj v slabo voljo spravi so pa take neresnice. Lahko se pozanimaš s koliko forumci sem včeraj govoril in mislim, da ti bo vsak zagotovil da važnost ni ravno moja največja pomanjkljivost. Marsikdo se je tudi lahko vsedel v moj avto in lahko si predstavljaš, da bi take le odslovil če bi bil tako VAŽEN kot tu nekateri trdite. Mislim, kaj vse se na forumih piše, jao jao.

Če pa slučajno koga (ne po svoji krivdi) nisem uspel spoznat oz. mu nisem namenil več časa, se vam vsem iskreno opravičujem. Tudi jaz sem bil pač v žaru show-a. Še vedno pa trdim da NIKOGAR nisem odslovil z neprijaznimi, vzvišenimi besedami :!: :!:

Hvala lepa za vašo prijaznost :x .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne sep 07, 2003 9:26 am

Dobr je blo dobr! Sam je bla pa taka gužva da vas nisem uspel velik s foruma spoznat, ker vas takrat ni blo pri svojih avtih, ampak je blo pa ful zanimivo!
lp
Born to be wild !
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov