žal nobene, ker si prišel prepozno, ni blo prave svetlobe, ...
če pa boš imel željo se pa lahko kdaj zmenimo

dennis18 je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:sem ugotovil zakaj ni delalo in popravilsry ppl
Vidim da delas ful dobre slike.
Mas kaksno slikco od mene oz. od mojega avta ? Kadett fahrer
Show je bil kar zanimiv, najbolj me je edino zmotlo da sta si ena fant pa punca na moj avto odlagala pijaco![]()
Courage™ je napisal/-a:dennis18 je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:sem ugotovil zakaj ni delalo in popravilsry ppl
Show je bil kar zanimiv, najbolj me je edino zmotlo da sta si ena fant pa punca na moj avto odlagala pijaco![]()
Ti si bolan kaj si naredo s kadetaSem ga vido na 40 letnici v Radvanju v soboto
![]()
Nice job.
dennis18 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:dennis18 je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:sem ugotovil zakaj ni delalo in popravilsry ppl
Ti si bolan kaj si naredo s kadetaSem ga vido na 40 letnici v Radvanju v soboto
![]()
Nice job.
Hvala hvala.
Se ga treba izpilit do konca ko bos cas, denar ter volja.
Kaj ti si bil tudi tam na 40. letnici al si se mimo peljal ?
@pixi: Morava se dogovorit za kaki fotoshoting
andrej86 je napisal/-a:men se res ne zdi da bi tam kaj čez njega pisalon pa se nekaj toži pa govori stvari tu gor ki verjetno nikogar ne zanimajo
![]()
se sploh ne jezim
dans si bom nažgal 200 ledic na avto 300 v prtljažnik pa renojev znak v kuferan pa enga v kabino pa je to to ,kolko sem prejšen tuning fantasy show spremljal, je to recept za zmago,drugače pa imamo že dva pravilnika za ocenjevanje STR in SVS ne vem zakaj bi še enega potrebovali,- aja da bojo tisti ko so si pravilnik naštudirali dobili nagradice,točno ja![]()
itak pa mi gre na bruhanje ko vidim kaj se vozi po slovenskih cestah,sami renoji,pa vwji pa opli pa taka poceni prevozna sredstva,ni važno druga ko pa da maš neke felne gor,samo da so aluminijaste,pa da maš vsaj 250 diod na podvozju,ker je število važno,se grejo neki fast&furious z 100 KM pa ledika partiji ,vsak že ma nemško limuzino,se vozi kot b**** po cesti ,morebiti še "chip tuning" za katerega bi se najdel boljši izraz "cheap tuning" pol je važno da maš en kup a3m ove nepotrebne plastike na avtu,pa eno hudo bejbo ko zna samo noge držat dokler ne uleti tipson z boljšim avtom mimo![]()
pravi predelovalci kot so courage in podobni pa se zarad tega rižarstva umikajo s scene,in vedno več je nesnage od avtov na avtoshowih zrihtanih za par sto evrov,samo da so hostese pa da se bliska pa da ksenoni svetijo v navadnih lučeh s parabolo![]()
tak ko pravi taubek
led diode -ales inklusiv
vem da moj post sedaj tu neumno zgleda sem pač povedal svoje mnenje,če pa se bo keri spotaknil ob moj post,pa mu povem da mam veselja in časa za prepiranje prek dovolj
dgreso je napisal/-a:mater a lahko vidva čist na vsakem forumu je*eta en drugega u glavi. tečna sta že!!! dobita se neki pa se razbita do kraja pa bo mir pol
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov