GFors pravi:
Pismo fantje, kaj dajete dnar za nepotrebne stvari (nalepka na tanku, salotejp, ročka za heblat, LCD-ji,...), jst sm naštimu Viper GTS črte čez avto in sm že v osnovi nabildu avto na 450hp. Ne pa vi, neki 10 pa 12 pa 15 konjev...:D:D
Life4rave: kje si biu ti, da bi kšno debato usekala
Davko: tebe se jst spomnem, sam sm pozabu tvoj nick, pa tut Vladeka se spomnem, da je bil zravn tebe, sam takrat nism vedu, da je to on.
Hm, sam Perota se pa res ne spomnem.
4saletu morte pa oprostit, je bil poln bencinskih hlapov iz mazde, tko da še zase ne ve, da je bil tam. Me je lih učeri klicu kao: "Ej ful me glava boli, pa kje smo mi to bli učeri in kaj smo to delal? Pismo moram it hitr na dva deci 98 oktanskega...":D:D
dobek pravi:
zdaj sem se spomnil, zakaj ni bilo volana (tisto o 'dobi je bil hec, da ne bo kdo res mislil)
tiste tvoje tablete (ki si mi jah zadnjic pomotoma predlagal), so bile krive, da se nisem mogel v avto spravit, pa si mi sam sel volen umaknit
4Sale pravi:
Mah, tile japonski avto so brez vseh odlagalnih površin - sploh ne vem kako si to oni predstavljajo, al sem pa jst tacga s tovarniško napako dobu.
Glede teh "zračnikov" je pa tko kot pravi DavKo. Predstavljaj si še da moraš imet gor še čelado in kombinezon, rokavice,... Sej zdej vsaj vem kdo je izumil finsko savno - Tommi Makkinen.
life4rave pravi:
sej ves kako je vec dnarja k majo, bl so zdrgnjeni, tuki je pa isto, vec konjev k majo, bl so zdrgnjen, pa se tistih 10 konjcov nocjo senkat klimi, pa rajs vidjo da jim vetr piha v glavo... KWA PA VODA?! a to pol se voda pa sneg, pa toca, pa cebele, vse zivo notr leti
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov