Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Kakšna se vam je zdela organizacija prireditve v Grosuplju?

Zelo dobra
23
29%
Dobra
29
37%
Povprečna
16
21%
Slaba
10
13%

Skupaj glasov : 78

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr sep 10, 2003 1:24 pm

Ti Zorankočija se morš pa zmeri neki bunit. Iz Renaultkluba smo te pač ven vrgl, ker si slab pa obnašaš se ko en otrok. Če pa maš ful za povedat se pa naslednjič pri nas oglasi, ne pa da tuki na forumu neki kokodakaš!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr sep 10, 2003 8:13 pm

HaBBkE je napisal/-a:Ti Zorankočija se morš pa zmeri neki bunit. Iz Renaultkluba smo te pač ven vrgl, ker si slab pa obnašaš se ko en otrok. Če pa maš ful za povedat se pa naslednjič pri nas oglasi, ne pa da tuki na forumu neki kokodakaš!

...hehehe....

Če se prav spomnim si bil proti temu, da se me bana. Pa to sploh nima veze z stvarjo!

Topic pač govori o tem kaj bi se naj naredilo drugače-boljše. Ne kapiram kaj ti je do te mere dvignilo tlak to je pač blo moje mišlenje! A ga lahko mam???

btw: Čestitke za osvojen pokal!
...ne smem kar želim...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr sep 10, 2003 8:28 pm

HaBBkE je napisal/-a:Ti Zorankočija se morš pa zmeri neki bunit. Iz Renaultkluba smo te pač ven vrgl, ker si slab pa obnašaš se ko en otrok. Če pa maš ful za povedat se pa naslednjič pri nas oglasi, ne pa da tuki na forumu neki kokodakaš!

Tega ne upa. Baje smo ga banali zato, ker sem ga jaz hotla nategnt (spolno obcevat z njim, ce kdo njegove terminologije ne razume) in ker mi to ni uspelo, sem se zavzela da smo ga vrgli iz kluba. Ampak to govori okoli... Mislis da meni to upa rečt? Sem se v Grosupljem ustavla pri enih znancih (mobisux forumasi) in se nehote poleg njega postavla, pa je revez tako odskocil, sem misla da bo kar po tleh padel.

Sicer pa, Habbke in ostali iz reno kluba to zgodbo najbrz poznate, saj ste med glasovanjem "banati ali ne" dobivali PMe s tovrstno vsebino...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr sep 10, 2003 8:32 pm

zoranwagen je napisal/-a:Mene pa je ena stvar zmotla v Grosuplju!
Reno klub je dobil nagrado za najštevilnejši klub! Pa niso niti uradno registrirani. To pomeni, da se jest z parimi frendi zmenim smo "sobota popoldne klub" gremo na šov in to je to!

No na to bi morali organizatorji tud bit v bodoče pozorni!

Registriran Renault Klub Slovenija res še ni (registracija je v postopku), kljub temu deluje v večini pogledov enako kot bo deloval kot registriran klub. Enako kot bi bila nesmiselna omejitev, da na autoshowu sodelujejo le avtomobili, ki imajo homologirano popolnoma vso neserijsko opremo, se mi zdi nesmiselna tudi omejitev sodelovanja klubov, ki še niso formalno pravno obstoječi, neformalno pa normalno delujejo in uresničujejo zastavljene cilje.

Tako da: s prijatelji iz "sobota popoldne klub" ste toplo vabljeni na naslednje srecanje - ce se le boste videli v vsebini prireditve.

LP Qwerty, za RenaultKlubSlovenija.
Zadnjič spremenil Qwerty, dne Sr sep 10, 2003 8:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Sr sep 10, 2003 8:37 pm

jaka-s je napisal/-a:NAJPREJ VAS VSE LEPO POZDRAVLJAM IN SE VAM ZAHVALJUJEM DA STE SE TUDI LETOS UDELEZILI AVTO SHOWA V TAKO VELIKEM STEVILU.

SEDAJ DVA DNI SPREMLJAM NEKE OSEBE KI PISEJO PRAV KAR SE JIM ZAZDI. TI TEHNOBOY ALI KAR K....C ZE SI TVOJE IZJAVE MI GREDO ZE NEPOPISNO NA ZIVCE LANSKO LETO SI JAMRAL DA SI ZLOMU SPOJLER LETOS NE VEM KAJ... MA KAJ SPLOH HODIS V GROSUPLJE BODI DOMA IN SE IGRAJ V PESKU Z BAGRI IN AVTKI.
KAKO LAHKO GOVORIS PLAC V QRCU IN PODOBNE RECI ALI IMAS TI ZA NAS KAKSEN PROSTOR NA RAZPOLAGO ?

NEKATERI MED NAMI RES NE VESTE KOLIKO TRUDA JE BILO VLOZENO V TA AVTO SHOW IJN NA KONCU TUDI DENARJA. NAJLAZJE JE RECI JA JE PREMALO VARNOSTNIKOV IN PODOBNE RECI NIHCE PA NE POMISLI DA JE TREBA PRAV SE TO POSTENO PLACATI. CE BI BILI LJUDJE KULTURNI SPLOH NA SVETU NEBILO VARNOSTNIKOV. NAREDILI SMO SHOW KI JE BIL POPOLNOMA BREZ VSTOPNINE ZA GLEDALCE.

POTEM NEKATERI PISEJO KAKI AVTI DA SO SAMA j***a. ALI SE TI LJUDJE SPLOH ZAVEDAJO DA SO TO TUNING AVTOMOBILI KI SO PAC V SLOVENIJI, PAC IMAMO TAKE AVTE.

FANTJE RES BI BILO FINO CE BI SI VSAJ NEKATERI BRIHTNEZI SLI OGLEDAT SE KAK PODOBEN SHOW IN VIDELI KAKO JE DRUGJE NE PA DA ZIVITE V NEKIH OBLAKIH.

LP JAKA
ORGANIZATOR AVTO SHOWA GROSUPLJE

Jaz sem bil zelo zadovoljen z avtoshowom. Ni kej rečt. Če komu uspe več ljudi skup spravit in boljše stvari zrihtat, vsaka mu čast. Vem kako je to težko vse porihtat in vem tudi da ste se mogli hudičevo pomatrat. Res the best ste!

Aja pa da ne boš mislu da ti v rit lezem al pa kej tazga:

TVOJ AVTO JE BOG IN BATINA kar se ICE tiče! Res kar usta sem mel do tal ko sem si ga ogledoval. Ni kej rečt. Simply the best! Res si se potrudu in vse v detajle porihtal.

Matej Kadunc
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matej Kadunc Če sep 11, 2003 10:33 am

Sprva lep pozdrav!

Ker nisem ravno pogost uporabnik tega foruma, upam da nisem česa spregledal. Ampak od Autoshowa pa malo spremljam tele debate in mislim, da smo kot organizator dela prireditve dolžni dati nekaj pojasnil.

1. A3M je na Autoshowu organiziral kompletno sceno, ki se tiče tuninga (razstavo, burn out, powerslide, striptiz,...) in seveda tudi samo ocenjevanje avtomobilov, ki je bilo letos zasnovano na način, da so vsi, ki so se razstave udeležili tudi ocenjevali avtomobile. To pomeni, da so tri punce (so ble za našim štantom) od 16h pridno zapisovale rezultate, ki ste jih vi izbrali. PONAVLJAM, DA NI BILO NOBENIH GOLJUFIJ ITD, saj nimamo razloga, da bi goljufali. Meni osebno je popolnoma vseeno, komu damo nagrade in pokal. Res je, da je zmagal moder CC, ki smo ga opremili mi, toda avto STE IZBRALI VI. (vsaj delno smo opremili tudi večino drugih avtomobilov).
Če bi hotel dati sam sebi nagrado, bi jo dal kvečjemu za svoj avto (črn CC), ki pa ni bil v tekmovanju. Zato prosim, vse tiste, ki širijo neke neresnice, naj pridejo k nam, saj imamo vse glasovnice skrbno spravljene.

2. Kar se pa tiče boljšega prostora... Tudi jaz si želim organizirati večji show na večjem placu itd, vendar je to trenutno nemogoče, saj ljudje niso pripravljeni plačevati vstopnin (že 1500 sit za avto je bilo nekaterim preveč), zato žal ne morete pričakovati urejenih tribun, 100 varnostnikov itd, saj stroški izredno narastejo. Npr. v Avstriji je vstopnina za avto 35eur + 2 eur za osebo, pa še powerslida ni, samo razstava in štanti.

3. Obžalujem, da je bilo nekaj avtov poškodovanih na parkirišču, vendar je nemogoče doseči, da bi varnostniki varovali avtomobile, saj je bilo avtomobilov enostavno preveč (tudi v garažni hiši avtomobili niso zavarovani proti kraji, pa je parkirnina 1000 sit za en dan). Vsi, ki ste na travniku parkirali s predelanimi in znižanimi avtomobili, za vas je bilo pripravljeno parkirišče znotraj prireditve.

4. Glede na odzive udeležencev autoshowa še vedno mislim, da je prireditev uspela, vse kritike in pohvale pa bomo vzeli pod drobnogled in drugo leto poskušali zadevo izpeljati še boljše.

Naj se na koncu še zahvalim vsem, ki ste se showa udeležili, saj ste tudi sami naredili izredno vzdušje (predvsem pri striptizu :):):)).

Lep pozdrav!

Matej Kadunc, A3M

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Če sep 11, 2003 11:04 am

Matej Kadunc je napisal/-a:Sprva lep pozdrav!

Ker nisem ravno pogost uporabnik tega foruma, upam da nisem česa spregledal. Ampak od Autoshowa pa malo spremljam tele debate in mislim, da smo kot organizator dela prireditve dolžni dati nekaj pojasnil.

1. A3M je na Autoshowu organiziral kompletno sceno, ki se tiče tuninga (razstavo, burn out, powerslide, striptiz,...) in seveda tudi samo ocenjevanje avtomobilov, ki je bilo letos zasnovano na način, da so vsi, ki so se razstave udeležili tudi ocenjevali avtomobile. To pomeni, da so tri punce (so ble za našim štantom) od 16h pridno zapisovale rezultate, ki ste jih vi izbrali. PONAVLJAM, DA NI BILO NOBENIH GOLJUFIJ ITD, saj nimamo razloga, da bi goljufali. Meni osebno je popolnoma vseeno, komu damo nagrade in pokal. Res je, da je zmagal moder CC, ki smo ga opremili mi, toda avto STE IZBRALI VI. (vsaj delno smo opremili tudi večino drugih avtomobilov).
Če bi hotel dati sam sebi nagrado, bi jo dal kvečjemu za svoj avto (črn CC), ki pa ni bil v tekmovanju. Zato prosim, vse tiste, ki širijo neke neresnice, naj pridejo k nam, saj imamo vse glasovnice skrbno spravljene.

2. Kar se pa tiče boljšega prostora... Tudi jaz si želim organizirati večji show na večjem placu itd, vendar je to trenutno nemogoče, saj ljudje niso pripravljeni plačevati vstopnin (že 1500 sit za avto je bilo nekaterim preveč), zato žal ne morete pričakovati urejenih tribun, 100 varnostnikov itd, saj stroški izredno narastejo. Npr. v Avstriji je vstopnina za avto 35eur + 2 eur za osebo, pa še powerslida ni, samo razstava in štanti.

3. Obžalujem, da je bilo nekaj avtov poškodovanih na parkirišču, vendar je nemogoče doseči, da bi varnostniki varovali avtomobile, saj je bilo avtomobilov enostavno preveč (tudi v garažni hiši avtomobili niso zavarovani proti kraji, pa je parkirnina 1000 sit za en dan). Vsi, ki ste na travniku parkirali s predelanimi in znižanimi avtomobili, za vas je bilo pripravljeno parkirišče znotraj prireditve.

4. Glede na odzive udeležencev autoshowa še vedno mislim, da je prireditev uspela, vse kritike in pohvale pa bomo vzeli pod drobnogled in drugo leto poskušali zadevo izpeljati še boljše.

Naj se na koncu še zahvalim vsem, ki ste se showa udeležili, saj ste tudi sami naredili izredno vzdušje (predvsem pri striptizu :):):)).

Lep pozdrav!

Matej Kadunc, A3M

Aha naslednje leto pa še slačifanta a ne :wink:
Sarcy :8

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če sep 11, 2003 11:07 am

kaj pa če bi probali več sponzorjev dobit,.....
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če sep 11, 2003 1:23 pm

Lep pozdrav!

Matej Kadunc, A3M

URADNI REZULTATI SHOWA:

http://www.a3m.si/auto_show_opis.htm
no jaz sem mislu da je glasovanje potekalo malo drugače... po sistemu: 1 mesto 3 pike,2 mesto 2pike in 3 mesto 1 pika...

pol bi bli tud rezultati mal bol drugačni...
zmagal bi še vedno 206cc (št 15. 72 pik),
drugi bi bil pol 206 od klub speciala (št.83 39 pik),
tretji pa megane s št. 41 (34 pik)
četrta pa rumena celica (št.85. 33 pik),
medtem ko bi bil golf gti (št 55.) šele 6 (23 pik),
pred njim tudi št 4 (se mi zdi da je to clio)z 24-imi pikami

tako je moje mnenje glede glasovanja (nimam pa nič proti nobenemu od zgoraj naštetih avtov... so mi bili vsi všeč in sem za nekatere tudi glasoval...)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če sep 11, 2003 7:09 pm

Sarcy je napisal/-a:

Lep pozdrav!

Matej Kadunc, A3M

Aha naslednje leto pa še slačifanta a ne :wink:

Če bi mene dost napile bi pa plesal. Evo dokaz:

Slika

Un skrajno levi z tattoojem.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če sep 11, 2003 8:46 pm

hehehe... ;) verjetno je tole le zacetek striptiza, mas se kaksen slike od bolj proti koncu? ;)

lohk pa da je fake_striptease, da vam je blo sam vroce, pa fantje majce dol... :(

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če sep 11, 2003 8:50 pm

he he to je pomoje bl un ROBOT dance... :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če sep 11, 2003 8:55 pm

@maky: glede na to (no, vsaj men se zdi) da je pomankanje slacifrajerjev, bi bil tut robot dance OK. sej ples niti ni vazen... pa ne da smo punce hit zadovoljne... ;)

ampak, vazn da se je fant prostovoljno javil za naslednje srecanje avtomobilizem.com

se kaksen volunter?

punce: pomagite nabirat prostovoljce za slacifante!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če sep 11, 2003 8:56 pm

Qwerty je napisal/-a:hehehe... ;) verjetno je tole le zacetek striptiza, mas se kaksen slike od bolj proti koncu? ;)

lohk pa da je fake_striptease, da vam je blo sam vroce, pa fantje majce dol... :(

Baje da o tem obstaja celo video kaseta. Do konca pa res nismo šli priznam. Zakaj pa misliš da je tista štanga tam zraven. Še 2 tedna sem mel črna kolena od nje.

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če sep 11, 2003 9:00 pm

AIRbrush je napisal/-a:
Baje da o tem obstaja celo video kaseta.

vemo vemo, smo ze vidle, je blo na netu... nc bat. sklenile smo, da bos vredu za naslednje srecanje, avtoakusticarji bodo poskrbel za muziko v stilu "U can leave Ur hat on!", ti in kompanija boste mal pođuskal pa bo!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če sep 11, 2003 9:05 pm

Qwerty je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
Baje da o tem obstaja celo video kaseta.

vemo vemo, smo ze vidle, je blo na netu... nc bat. sklenile smo, da bos vredu za naslednje srecanje, avtoakusticarji bodo poskrbel za muziko v stilu "U can leave Ur hat on!", ti in kompanija boste mal pođuskal pa bo!

mi ga bomo rajš napil pa pol mižal ko bo on "opravljal" svoje! :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če sep 11, 2003 9:07 pm

vidim da si navdusen nad nasim stripperjem. ti si pa drugi. OK?

(enmal se hecam, da ne bo kake pomote, nc ne bo s striptizom)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če sep 11, 2003 9:09 pm

:lol: :lol: :lol:

Ta show se je odvijal lansko leto na Zverinskem Šinklmojster dualu v kamniški bistrici. Se je pol še dolgo o tem govorilo po kamniku. Pa mi ni nič žal. Je pač spet moja ta utrgana stran ven skočila.

Na Joa Cookerja bi se dal pa fajn plesat verjetno ja! :lol: :lol: :lol: :P

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če sep 11, 2003 9:13 pm

Qwerty je napisal/-a:vidim da si navdusen nad nasim stripperjem. ti si pa drugi. OK?

(enmal se hecam, da ne bo kake pomote, nc ne bo s striptizom)

če najdeš še 3 smo lahko vilage people :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če sep 11, 2003 9:18 pm

če najdem še 3?

maky: pr tej zadeve punce postavljamo pogoje, tko da: hvala za ponujeno pomoc in sodelovanje, ampak bomo ze same dolocle, a bosta dost vidva, a vama bomo dale se kaksno okrepitev. na tebi je le, da sestavis plesno tocko, za ostalo bomo me poskrbele.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov