Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne nov 09, 2008 1:58 pm

zalostno da nekateri niso niti avtov spucal :x
Slika

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy Ne nov 09, 2008 2:02 pm

W|zz je napisal/-a:Golf?? Ajaa, pa ress, sem mislil najprej da je Reventon :)

to je lamborgini ... aja sej spada zdej itaq pa itaq pod vw group tako da so lahko naredili od lambota odbijače za golf 5-ke.. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne nov 09, 2008 2:04 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:zalostno da nekateri niso niti avtov spucal :x

ja žalostno je tudi, da je še 20min pred šovom deževalo :roll:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne nov 09, 2008 2:06 pm

jay je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:zalostno da nekateri niso niti avtov spucal :x

ja žalostno je tudi, da je še 20min pred šovom deževalo :roll:

neglede na to bi morali biti avti sucani! kot so nekateri lahko bili ....
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay Ne nov 09, 2008 2:08 pm

daj idi se igrat. Drugič ti dam 10eur pa mi twingota malo speri pimper...
kaj naj wap tam ven potegnem pa pučem sredi parkinga?
Sicer pa je bila kr tema veš, se ni preveč vidlo :lol:
pa brez zamere ;)
Zadnjič spremenil jay, dne Ne nov 09, 2008 2:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Ne nov 09, 2008 2:09 pm

Jaz bom samo to reko ne, Kam si se obrno je bla plastika, če sem vido 3 dokaj z okusom zrihtane avte jih je blo dosti. Najlepši je bil tak seriski Mitchubishi, polek njega tisti modri WV polo. Žalosno je to da majo eni denar za take predelave zunanjosti, ima pa avtu air intake iz interšpara :lol: ostalo pa vse tak da ti slabo rata. mrceds sl pa ona bMW trojka carbrio za bruhat nevem kaj ludi študirajo ob takih odbijačih, da o seriskem cliotu z rdečimi pozicijami pa smešnem basu ne govorim. Vse kar se je dogajalo je blo da so United teamovci muziko šopali. to pa je blo tudi vse kar je blo zanimivo, polek šarvodke :P

l.p
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay Ne nov 09, 2008 2:10 pm

hondek!!!

kaj pa moj twingo! :twisted: clean look, brez pokrova za kesl :twisted: zadi malo spuščen, spredaj še vedno visok... :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Ne nov 09, 2008 2:16 pm

Twingo raztura 8) sploh v kuferamu. Da pa niaš pokrovčka pa niti opazo nisem :lol:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Ne nov 09, 2008 3:29 pm

HONDEK je napisal/-a:Jaz bom samo to reko ne, Kam si se obrno je bla plastika, če sem vido 3 dokaj z okusom zrihtane avte jih je blo dosti. Najlepši je bil tak seriski Mitchubishi, polek njega tisti modri WV polo. Žalosno je to da majo eni denar za take predelave zunanjosti, ima pa avtu air intake iz interšpara :lol: ostalo pa vse tak da ti slabo rata. mrceds sl pa ona bMW trojka carbrio za bruhat nevem kaj ludi študirajo ob takih odbijačih, da o seriskem cliotu z rdečimi pozicijami pa smešnem basu ne govorim. Vse kar se je dogajalo je blo da so United teamovci muziko šopali. to pa je blo tudi vse kar je blo zanimivo, polek šarvodke :P

l.p

no pol pa jaz tem z rižastim bmwjem povem da men osebno avto ni všeč,pa onemu z meganom cabrio da naj ne fopa ludi kolko je za avto dal in da zaradi take plastike in rižekov svoje dobre stare renojeve zverine nebom noter postavlal pa je že par mulcov na mene prletelo ko sem mel čez plastiko nekaj za povedat :twisted:
poleg tega si mogo prjavlen bit če si htel noter prit med to plastiko :roll: in 2 toni diod
jakejova astra pa pimpedov golf sta še bla najlepša tam za moje pojme,pa oni polo temn

hondek tebe pa sem videl veni,malo si zafiltriral predn si šel 8) lep zvok-pohvala
jaz sem tut pol,pretiravat nisem htel ker niso bli včeraj lih blokada friki tam :P
glede showov pa,... vedno slabše je vsepovsod,ljudi vedno manj,policije vedno več na cestah ki gnjavijo "predelane" avte okrog prizorišč.kriza

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Ne nov 09, 2008 4:11 pm

andrej86 hvala za pohvale,..... 8)

Glede policije se strinjam, vedno so prisotni, sem v bistvu kar presenečen, da jih včeraj ni blo :P

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Ne nov 09, 2008 4:32 pm

jaz bom samo tak reko ne. Najbolši cajti so bli nekdaj ob nedeljah na letališču, pa pod mostom na teznem kjer se je trlo obiskovalcev dregov in kasneje policije :lol: :lol:

za neokusne Rižeke pa lahko samo rečem da 2 Fast 2Fourious cajti so mimo. ----> JDM way go 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Ne nov 09, 2008 5:00 pm

HONDEK je napisal/-a:jaz bom samo tak reko ne. Najbolši cajti so bli nekdaj ob nedeljah na letališču, pa pod mostom na teznem kjer se je trlo obiskovalcev dregov in kasneje policije :lol: :lol:

za neokusne Rižeke pa lahko samo rečem da 2 Fast 2Fourious cajti so mimo. ----> JDM way go 8) 8) 8)

jdm pa clean & wide pa deutsche

pa legendarni stock avti ki so jih firme delale v malem številu,razni gti-ji itd.

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Ne nov 09, 2008 7:49 pm

Slike iz mojega telefona:

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika SlikaSlika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika SlikaSlika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne nov 09, 2008 8:46 pm

kaj so bli samo VRZ-ovci tam? 4je avti kolktok za pogledat, drugi pa bi lahko vsi se v VRZ klub včlanli. glavno pa da je uspelo tko ko je blo mišljeno.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po nov 10, 2008 1:14 am

Ok, ob pogledu na nekatere predelave na slikah mi ni žal, da sem raje v Račah degustiral vino od štanta do štanta na martinovanju :twisted: :lol:

Boga BMW 3-ka :roll: pa tisti Golf 5 srebrni al kake barve je....saj je Golf ne? Nevem več niti kaj je za en avto. :?
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Po nov 10, 2008 1:47 am

glede na to da je blo tako vreme, po slikah sodeč je blo kr dosti folka, samo "avti" če sploh lahko tak rečem so pa katastrofa res... ma niti predstavljam si ne kako je moglo to v živo zgledat, mislim kaj folku dela ta to nardi z avta??????????

tako kot so nekateri napisali 2 avta sta za pogledat, ostala rižota pa ... brez komentarja.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Sasoh
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a Sasoh Po nov 10, 2008 9:23 am

LP!!!

Zelo dobro izpeljano srečanje :!:, presenetljivo veliko avtomobilov za ta čas :idea: . Hvala za povabilo in pokal, pridemo še spet :D
Calibra 2.0 turbo

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Po nov 10, 2008 10:29 am

Da še povem moj vtis, če ste se že tak razpisali.

Lokacija je bila dobra, redbull vodke tudi. Folka je prišlo dosti, glede na letni čas kar tudi dosti avtov. Kak ima kdo avto zrihtan ne bom komentiral, ker je to stvar posameznika, kaj si bo gor zašraufal. Lahko bi rekel, de vse skup šlo bolj za druženje kot pa za avto show, kar pa tut ni tak slabo. Se pa strinjam z Hondekom, ko pogreša stare cajte, ko se je šlo druženja ne pa za nabijanje s pokali na havbah.

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po nov 10, 2008 1:27 pm

sicer pa je šlo za styling show in nevem kaj ste pričakovali pod tem :)

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Po nov 10, 2008 1:56 pm

baSix je napisal/-a:sicer pa je šlo za styling show in nevem kaj ste pričakovali pod tem :)

jaz mam tut stock avto - beri : wintervagen pa tut mam pozicije menjane samo nimam pa bassa v kuferanu iz hišnega zvočnika pa raje nisem noter hodo
:twisted: :lol:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost