jay je napisal/-a:ja podeljevalec je bil alkoholno prestrašen

ops:
svašta

Ja kaj ko je ta napovedovalec se glavni sodnik in ob enem poskusa biti se Šarac (serpentinsek)...in kaksni komentarji mu pol uhajajo...od psovk naprej...da mu pol se pivo prinesejo gor itd...
Mi jemljemo showe za zabavo, vendar da ga pa vzame se glavni sodnik za cisto zabavo...to pa ne gre!
Samo recte mi, kaj nas si misli en mlad fant ki je prvic pripeljal avto na show in potem skace po odru ena pijana opica ki kolne, se dere itd...
saj si kaj taksnega se na veselici ne prvoscijo...ena odgovornost do svojih nalog pa mora biti...no tistega fanta najbrz ne bi bilo vec...
Baje je bil jaka obvecen o vragolijah na odru...pa me zanima je bil sploh opozorjen ozitoma kot je baje jaka rekel da ga bo odstrani isti trenutek, ker pac ni spremljal podelitve STR...
sam sem raje hitro sel...ker se mi ni dalo gledati taksenga cirkusa...
Dragi gl.sodnik mislim da bi blo bolje ce bi sel nazaj tekmovat, ti gre bolje...tam se ga lahko vseeno napijes! pa se meni bo bolj zanimivo...kot ves mi nikol ni slo za pokale, da bi jokal za vsako tocko...tistih pokalov je hitro prevec, in se kot sem rekel, hodim za zabavo! ampak ce smo ze tam, da se ocenjuje pravicno (do vseh) in da je ena zdrava konkurenca!
Ker vcerajsni pokal nima nevem kaksne teze! Kot je rekel vinjeni napovedovalec (gl.sodnik): pa ga je le dobil
to je bila prva provukacija....pa se punco sem gor poslal ker vem da ce bi sel jaz bi bruhnil se kaksno pametno...ampak ti kljub temu ni uspelo biti tiho in pribijes da sem izgleda spremenil spol...ni panike sem za hece, jst osebno nisem zameru in tudi nisem zamerljiv ampak kaj naj si mislijo ljudje...uni ktm-ovci so si zih mislili tole imajo pa oni bolj tko narjen kot na veselicah...se napovedovalc se ga je nasekal...
Ce bi se mi dalo jokat za tocke dobro vec da bi bil lansko leto prvak

kot so vsi vedeli kako je z stvarjo, se po vezah lazje prijoka do tock...pa nisem en fousaritnez ali kar koli drugega...sem za pravico....avto je naceloma lepo predelan...zunanjost res 2 odbijaca in pragovi vec od mojega...ampak nima veze...detajli stejejo na koncu pri nama...ja no pogresam konkretno konkurenco...ceprav street look bo za mene vedno kategorija z serijskimi odbijaci in brez pragov...
Pa se eno vprasanje...kolega ima avto ki je predelan za extreme look....avto je pripeljal prvic na show...noter ima preobleceno armaturo, dodane panele ter menjane sedeze od avta visjega nivoja opreme! Glavni sodnik pravi da ne more biti vec zacetnik?!?
Da ste se sedaj dogovorili da ce ima noter ze kaj predelan ne more biti zacetnik...halo...po eni strani je tako prav, ampak ce je prvic na showu mislim da mora biti se vseeno zacetnik, ne bi pa rekel da ima extremno predelano notranjost...niso sedezi drugega avta in predelani ter preobleceni...ampak samo sedezi enakega modela z visjim nivojem opreme....
koliko naj ima clovek potem se veselja hodit na nase showe....
je pa res da je bilo vceraj tam kar nekaj vec ljudi kot ponavadi krepko vinjenih...in na koncu baje se en pretep...pijaca ni problem...problem je v obnasanju ljudi, kaksni postanejo po prekomernem zauzitju te substance...
lp