Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon So maj 16, 2009 4:23 pm

Za vse tiste ki niste bili, nekaj slik.

lp

http://www.moj-album.com/album/15775598/

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx So maj 16, 2009 4:25 pm

Jaka, današnji show je bil čist mimo res, prvič: komentator je imel non stop nekaj za povedat ( ni bil tiho niti 5 sekund v celem dnevu), da ne govorimo o prostoru, zarad motocrossa so ostali zunaj številčni avti, kar se avtoakustike tiče ste postavili merilno mesto pred vhod?! v LJ ste nas dali na tako lokacijo da nismo mogli glasno poslušat oz. predstavljat vsak svoj setup, danes pa je isti šmorn..tud če bi jih postavli noter se nas nebi nič slišalo saj ste imeli zelo glasno ozvočenje in to ni niti približno super! Nemoreš se niti pogovarjat kaj šele da kaj čuješ drugo razen glas komentatorja...glede ocenjevanja pa spet druga zgodba so krosarji, ocenjevali so nam čistočo avtov zdaj pa sledeče: KAKO naj imamo čiste avte če je non stop prah v zraku? ni minilo 2 minuti in že so bili avti prašni...zaradi tega smo dobili minus točke...kadar je bil izveden štart so kamenji dobesedno leteli na avtomobile...ne pomagata dva traka opozorilna, da ne prileti kamenje v avto...en se je še posebej trudil z čistočo avta saj je avto čistil vsakih 5 minut skrbno!!! (Opel Demo Car HERTZ). Še nekaj: prosim naslednjič naj omenja tud kaj drugega ne samo kdo je izpadel kdo je padel kdo se je poškodoval, dobesedno ko da smo an motocross tekmi!

postrežba je zelo nesramna morem tud opomnit...pijemo v gostilni 4 ure skupaj pol pa imam svoj sok na mizi in mi začne kak kempiramo itd...

No, to bi blo vse z moje strani drugače pa je bilo vredu. :) :) :)

Še na LAPTOP-u sem mel prah! ;)
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So maj 16, 2009 4:37 pm

po moje bi mogla bit tale motocross in pa avtoshow čist ločena eventa. tam ko je bil motocross bi se dalo parkirat še vsaj 50 avtov in šov bi se pokazal v popolnoma drugačni luči. tole je blo pa vsaj men ena velika žalost, razen par hudih avtov.

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR So maj 16, 2009 5:03 pm

No tudi jaz sem obiskal zadevo in seveda dokumentiral.

Namesto slik pa raje pripenjam tale slideshow. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=_XfLeR8s ... annel_page

Pa še komentar: zgodilo se je točno to, česar sem se bal in na kar sem tudi opozoril, prah je letel povsod, pa tudi kak kamen je sem pa tja priletel na prizorišče.

Tale cross proga je zavzela, ker velik del parkirnega prostora in je marsikdo parkiral zunaj.

Pleskavice pa so bile odlične. :P

@valle-leon: na eni od tvojih slik, si me ulovil ravno ko sem prišel. :P

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk So maj 16, 2009 6:34 pm

Patriku lepo poje vtska sem hotu prist tud js sam sem lih koncu delat pa drugic
A2R.SI

Uporabniški avatar
bikinicarwasher
Nov uporabnik

Napisal/-a bikinicarwasher So maj 16, 2009 8:43 pm

A ima kdo že kakšne fotke od bikini car washa? Pa kera je bila? Pia, Naja, La Toya?
LP

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon So maj 16, 2009 9:25 pm

Senator, tudi ti si zunaj ostal če se ne motim, čisto pri cesti, zraven ograje, se spomnim ja, ko si prišel ...

lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So maj 16, 2009 10:41 pm

jaka za predsednika!
vsako leto boljše :bow
ista zgodba v Lj, samo brez praha...

(da nebi kdo resno mislil boljše) :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So maj 16, 2009 10:57 pm

obup vseh obupev.

prvo sem mislil da sem prisel na motokros.... da neomenjamo ostale zadeve
Slika

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK So maj 16, 2009 11:11 pm

Tole ze postaja res smesno. Pred sezono so stalni sestanki, tecaji sodnikov, kup pravilnikov, veliko pompa glede organizatorjev....
Vsi letosnji avtoshowi so bili skritizirani glede sojenja,kategorij, prostora....
Vcasih je bilo saj veliko res postimanih avtov, sedaj je pa bolj kot ne res tudi zaradi teh stvari cedalje vec ljudi doma in pride le pogledat,ce je v blizini. Res skoda.
Lp
:)

ROADRUNNERIX
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ROADRUNNERIX So maj 16, 2009 11:12 pm

OH ja vedno ista zgodba, zgodovina se ponavlja ljudje se pa še kar niso nč naučili in zabijajo lepe popoldneve na parkiriščih....

lp :twisted:
Driving alive !

Uporabniški avatar
alenka_rm
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a alenka_rm Ne maj 17, 2009 7:21 am

kaka škoda jst pa nisem mogla it :(

Uporabniški avatar
džonče
Nov uporabnik

Napisal/-a džonče Ne maj 17, 2009 8:32 am

še nobenega šova nisem kritiziral, ker vem koliko dela je v to vloženega!

Ta šov, kot tekmovalcu, niti malo ni bil všeč. Cross tekma in tuning show ne gresta skupaj (sploh pa ne istem prizorišču). Organizatorji pa so bili čisto v temi. Nikogar nikjer ni bilo. Če si hotel kaj vprašati, jaz nič ne vem vprašaj tam. Glavno da plačaš, potem pa se znajdi. Mogoče bo tekmovanje v tej panogi, mogoče pa ne! Pri podeljevanju nagrad pa so zmagali!
Podprvak pokalnega prvenstva SV Slovenije 2009 v kategoriji Maksi komplet look z Opel Tigro - BASSADOR

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne maj 17, 2009 8:39 am

ja podeljevalec je bil alkoholno prestrašen :lol: :oops:
svašta :shock:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 8:47 am

jay je napisal/-a:ja podeljevalec je bil alkoholno prestrašen :lol: :oops:

ja res je :lol:
še vtisi z moje strani
Tisti k ste mel avto pr progi ste mel res j*** s prahom ja..drugace kar se tice STR-a smo probal izpelat kokr se pac dalo korektno in strogo.Kar se tice samga eventa lahko recm svaka čast Jaka, da se čez dan skos neki dogajal. Opazam pa da tele showe ne jemlete kot zabavo, saj k je blo konec vsega je velika večina šla dam...sam ene 4 avti s(m)o ostal, ker je blo pač...preveč :lol:

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne maj 17, 2009 9:30 am

jay je napisal/-a:ja podeljevalec je bil alkoholno prestrašen :lol: :oops:

Ja kaj ko je ta napovedovalec se glavni sodnik in ob enem poskusa biti se Šarac (serpentinsek)...in kaksni komentarji mu pol uhajajo...od psovk naprej...da mu pol se pivo prinesejo gor itd...
Mi jemljemo showe za zabavo, vendar da ga pa vzame se glavni sodnik za cisto zabavo...to pa ne gre!
Samo recte mi, kaj nas si misli en mlad fant ki je prvic pripeljal avto na show in potem skace po odru ena pijana opica ki kolne, se dere itd...
saj si kaj taksnega se na veselici ne prvoscijo...ena odgovornost do svojih nalog pa mora biti...no tistega fanta najbrz ne bi bilo vec...

Baje je bil jaka obvecen o vragolijah na odru...pa me zanima je bil sploh opozorjen ozitoma kot je baje jaka rekel da ga bo odstrani isti trenutek, ker pac ni spremljal podelitve STR...
sam sem raje hitro sel...ker se mi ni dalo gledati taksenga cirkusa...
Dragi gl.sodnik mislim da bi blo bolje ce bi sel nazaj tekmovat, ti gre bolje...tam se ga lahko vseeno napijes! pa se meni bo bolj zanimivo...kot ves mi nikol ni slo za pokale, da bi jokal za vsako tocko...tistih pokalov je hitro prevec, in se kot sem rekel, hodim za zabavo! ampak ce smo ze tam, da se ocenjuje pravicno (do vseh) in da je ena zdrava konkurenca!
Ker vcerajsni pokal nima nevem kaksne teze! Kot je rekel vinjeni napovedovalec (gl.sodnik): pa ga je le dobil :)
to je bila prva provukacija....pa se punco sem gor poslal ker vem da ce bi sel jaz bi bruhnil se kaksno pametno...ampak ti kljub temu ni uspelo biti tiho in pribijes da sem izgleda spremenil spol...ni panike sem za hece, jst osebno nisem zameru in tudi nisem zamerljiv ampak kaj naj si mislijo ljudje...uni ktm-ovci so si zih mislili tole imajo pa oni bolj tko narjen kot na veselicah...se napovedovalc se ga je nasekal...

Ce bi se mi dalo jokat za tocke dobro vec da bi bil lansko leto prvak :) kot so vsi vedeli kako je z stvarjo, se po vezah lazje prijoka do tock...pa nisem en fousaritnez ali kar koli drugega...sem za pravico....avto je naceloma lepo predelan...zunanjost res 2 odbijaca in pragovi vec od mojega...ampak nima veze...detajli stejejo na koncu pri nama...ja no pogresam konkretno konkurenco...ceprav street look bo za mene vedno kategorija z serijskimi odbijaci in brez pragov...

Pa se eno vprasanje...kolega ima avto ki je predelan za extreme look....avto je pripeljal prvic na show...noter ima preobleceno armaturo, dodane panele ter menjane sedeze od avta visjega nivoja opreme! Glavni sodnik pravi da ne more biti vec zacetnik?!?
Da ste se sedaj dogovorili da ce ima noter ze kaj predelan ne more biti zacetnik...halo...po eni strani je tako prav, ampak ce je prvic na showu mislim da mora biti se vseeno zacetnik, ne bi pa rekel da ima extremno predelano notranjost...niso sedezi drugega avta in predelani ter preobleceni...ampak samo sedezi enakega modela z visjim nivojem opreme....

koliko naj ima clovek potem se veselja hodit na nase showe....
je pa res da je bilo vceraj tam kar nekaj vec ljudi kot ponavadi krepko vinjenih...in na koncu baje se en pretep...pijaca ni problem...problem je v obnasanju ljudi, kaksni postanejo po prekomernem zauzitju te substance...

lp

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 9:53 am

Samo recte mi, kaj nas si misli en mlad fant ki je prvic pripeljal avto na show in potem skace po odru ena pijana opica ki kolne, se dere itd...
saj si kaj taksnega se na veselici ne prvoscijo...ena odgovornost do svojih nalog pa mora biti...no tistega fanta najbrz ne bi bilo vec...

tale opica je delala od 9-17 neprestanoma,da je sojenje potekalo tako kot more,prijave se urejale, razvrščalo sodnike, ocenjevalo se, seštevalo...tako da ne bi govort da mora bit neka odgovornost
Dragi gl.sodnik mislim da bi blo bolje ce bi sel nazaj tekmovat, ti gre bolje...tam se ga lahko vseeno napijes! pa se meni bo bolj zanimivo...kot ves mi nikol ni slo za pokale, da bi jokal za vsako tocko...tistih pokalov je hitro prevec, in se kot sem rekel, hodim za zabavo! ampak ce smo ze tam, da se ocenjuje pravicno (do vseh) in da je ena zdrava konkurenca!

glede tega je blo že dost napisanga, če te tok moti mi piši preko PS oz mi naslednic u faco povej na showu
Ce bi se mi dalo jokat za tocke dobro vec da bi bil lansko leto prvak Smile kot so vsi vedeli kako je z stvarjo, se po vezah lazje prijoka do tock...pa nisem en fousaritnez ali kar koli drugega...sem za pravico....avto je naceloma lepo predelan...zunanjost res 2 odbijaca in pragovi vec od mojega...ampak nima veze...detajli stejejo na koncu pri nama...ja no pogresam konkretno konkurenco...ceprav street look bo za mene vedno kategorija z serijskimi odbijaci in brez pragov...

povej mi katere so te "veze" "jokanje" in tako naprej...zakaj mi tega učeri med showow nisi povedal(ne po podelitvi)

Pa se eno vprasanje...kolega ima avto ki je predelan za extreme look....avto je pripeljal prvic na show...noter ima preobleceno armaturo, dodane panele ter menjane sedeze od avta visjega nivoja opreme! Glavni sodnik pravi da ne more biti vec zacetnik?!?
[b]Da ste se sedaj dogovorili da ce ima noter ze kaj predelan ne more biti zacetnik...halo.
..po eni strani je tako prav, ampak ce je prvic na showu mislim da mora biti se vseeno zacetnik, ne bi pa rekel da ima extremno predelano notranjost...niso sedezi drugega avta in predelani ter preobleceni...ampak samo sedezi enakega modela z visjim nivojem opreme....

pa se ti norca delaš !2! sestanka sta bla letos prav zarad pravilnika in zdj me sprašuješ kako smo se lahko tako odločil...prišel bi, bi se pogovoril in se skupil odločil kako pa kej. začetnik je lahko samo tisti ki ima zamenjan odbijače, felge, spuščen...oz "lahke" predelave..

kar se tiče podeljevanja, se zavedam da sem šel čez rob tako, če sm koga užalu se mu iskreno opravičujem, samo po celodnevnem delanju se postane hitr žejen(pa nism nben kronik :) )[/b]

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne maj 17, 2009 10:02 am

Da nebi spet kdo bil pametn o sojenju!Bli so sestanki glede sojenja in kdo je prišel?Res je da je večina sodnikov,razen mene in Igorja sodila prvič in so se malo iskali, za kar se iskreno opravičujem.(bomo jih še malo podučili pa bo drugič bolje) Sva pa zato še z Igorjem šla določene avtomobile ponovno ocenit,kar se mi je pač zdelo potrebno!Jaz sem žal sodil pro klaso in mislim da je bilo z moje strani korektno in poštno sojeno.Rezultati so pač takšni kot so!Glede organizacije je bilo rez nekaj zmešnjav sploh glede tisti meritev izpuhov,ki sploh nimam pojma kdo ima to preko!Res pa je da bi cross tekma morala bit malo oddaljena in ločena od tuninga,ker je un non stop piskal v tist mikrofon in tist prah je bil res nadležn!
Odžalujem pa res da se je naš glavni sodnik na koncu pošteno nasmodo zato je trpela podelitev!Dragi Igor naslednjič te bom takoj ko bomo zadevo odsodli dal sedet v kletko (namesto kanarčka) in te spustim ven tik pred podelitvijo pa še takrat te bom imel na ketni!Ko bo pa konc pa se ga vsuj do konca! :P
Zadnjič spremenil clio (proton_freak), dne Ne maj 17, 2009 10:06 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne maj 17, 2009 10:03 am

:lol:

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne maj 17, 2009 10:29 am

tale opica je delala od 9-17 neprestanoma,da je sojenje potekalo tako kot more,prijave se urejale, razvrščalo sodnike, ocenjevalo se, seštevalo...tako da ne bi govort da mora bit neka odgovornost

1. dolzina tvojega delovnega casa ni izgovor da se ga tolk zapijes da šepa samokontrola...

2. veze, jokanje itd ne bom komentiral...to pustmo za sabo...ker ne bova nikol prsla do dna ;) pa kako bi ti med showom povedal ce se še sam sebe nisi zavedal...sploh ce ze od jutra nalivas....kot pravm te ne obsojam ampak bi se ga loh pol natolkel ko bi prisel iz odra cca 21tih....

3. ja res je nisem sel na sestanke itd...ampak ne mores na podlagi vprasanja a imas noter kaj predelan cloveku doloct kategorijo, bi mogu mal pogledat avto?...sj si vidu kako je bil zbegan...clovk je bil pac prvic na showu...mogoce tut zadnjic...

4. pa se link do novega pravilnika bi prosu....pa se zmerej se niste organiziral ad bi dal fantom ki so od 3ga mesta nazaj kaksno priznanje al kar kol sploh pr zacetnikih, da mu ostane vsaj nekaj veselja da pride na showe...ker se zgleda ne zavedate ce nas ne bo tut vi nimate kaj delat...in bo iz leta v leto manj ljudi s taksnim veseljem

5. ce je exteme look pol niso ravno lahke predelave...so pac extremne...
lahke predelave so v street looku
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost