torstorm je napisal/-a:gledeh teh rezultatov ko vidim kaka mesta so zasedli kaki avtomobili pa mi ni nič jasno, je bilo več takih avtomobilov( lahko rečem extremov) tam ko bi morali zasesti prva in druga mesta pa niti v finale niso prišli.Zmagali pa so v določenih panogah skoraj serijski avtomobili. To me moti pri slovenskem ocenjevanju.
BMW 850i je napisal/-a:torstorm je napisal/-a:gledeh teh rezultatov ko vidim kaka mesta so zasedli kaki avtomobili pa mi ni nič jasno, je bilo več takih avtomobilov( lahko rečem extremov) tam ko bi morali zasesti prva in druga mesta pa niti v finale niso prišli.Zmagali pa so v določenih panogah skoraj serijski avtomobili. To me moti pri slovenskem ocenjevanju.
Moreš ločit skupine in tekmovanja.
Eno je tekmovanje v PP SVS, kjer lahko tekmujejo samo člani klubov, ki so prijavljeni za to prvenstvo. To je devet klubov. Tukaj je bilo to 30 avtov, naprej je šlo pa 26 avtov in sicer 6 avtov od 8 v skupini Out look( ocenjena samo zunanjost z rahlimi spremembami ali z serijskimi športnimi dodoatki - razni podaljški odbijačov manjši spojlerji, ali odbijači ne extremnega videza), potem v Maxi out look 6 avtov od 8 (ocenjuje samo zunanjost vsi ki ne sodijo v out look - se pravi z spojlerji večjo količino predelav, bolj masivni odbijači,...)
3 vozila od 3 v Komplet Clean look (ocenjuje kompletno vozilo, zunanjost, notranjost, motorni predel in prtljažni prostor. Sem spadajo clean vozila, dodana pa so tudi vozila mehkih okroglih linij to pa zato, ker v tej skupini še ni toliko vozil v PP SVSju)
6 vozil od 6 v Komplet looku ( ocenjuje kompletno vozilo, kjer so kompletno predelani tako od zunaj in noter, vendar ne extremnih linij in z ne dosti raznih dodatki)
5 avtov od 5 v Maxi komplet vozil (tu se ocenjuje vse in tista vozila, ki imajo že večje predelave bolj extremnega videza itd)
Drugi del tekmovanja pa je na način organizatorja kako in kaj - to pa je odprto tekmovanje, kjer sodelujejo vsi tekmovalci tudi tekmovalci, ki so v PP SVS.
Imaš pa tudi nekaj dobrih vozil, ki nočejo tekmovati in so samo na razstavi ali pa tekmujejo samo v avtoakustiki, ali street soundu,...
To je tak na kratko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost