Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če okt 02, 2003 9:02 pm

Linci je napisal/-a:
Sale je napisal/-a:Če se komu da pozabavat, da bi pridobili kakšno "dovoljenje" za uporabo tega prostora bi bilo po moje še najbolj primerno.

Sej upam, da mislim na pravi prostor.

Kaj rabiš za to prav "dovoljenje" al kaj? Sj to je ja isti k*** kot če se par frendov dobi in ga mal popije in kako reče. Poleg tega je pa tam zravn una casablanka tk da je itak vedn FUL folka in nebi bli nč sumljivi (za karkoli).

Ta parkirplac je levo od te modre hale. Sj je edini tolk velik tam okoli.

Em linci a se lahko probas mal pozanimat za prostor jaz sem tudi najbolj za celje!
Ker mb pa lj(ko nas je najvec) je sredina celje!
tak da...

Uporabniški avatar
Linci
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a Linci Če okt 02, 2003 9:39 pm

BI se zlo rada pozanimala in posredovala kako dobro novico, sam žal ne vem na koga naj se obrnem.Verjetno bi pri tej zadevi bolj lahk pomagal nekdo k je iz celja oz nekdo k ma več vez s celjem. :)
Pa tk kot sem že rekla, če greš vn in se dobiš s frendi (znanci) za to ne rabiš nekega dovoljenja, ane? Se pač zberemo in to je to, itak nima noben namena delat kakega sranja (vsaj upam). Pa tut men bi najbolj ustrezalo Celje kr mi je bližje kot lj, pa bolj domače. :wink:
BAD GIRL for life

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Če okt 02, 2003 9:55 pm

Cuj glede srecanja se je treba zmenit za plac negre kr tako! lahko pridejo in nam recejo adijo pride pa recimo 50avtov!! pomisl mal!
treba uprasat, tolko da ve tista firma da nebo pol obiska skifarije po nepotrebnem!
ok

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u Če okt 02, 2003 10:04 pm

Jaz bi tudi prišo.
Pa v Celju bi mi blo bližje tudi ja :wink:

Miaa
Nov uporabnik

Napisal/-a Miaa Če okt 02, 2003 10:22 pm

Jst sem tud za, drgač pa sej je par forumcev iz Leclerca, pa bi lohk kj v Lj. zrihtal-če bi se dal a ne.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če okt 02, 2003 10:42 pm

Ideja vsekakor ni slaba. Spet eno mnozicno srecanje. :D Kje, hja meni bi bilo cool v LJ. Ideje kot so Kolosej ali parkplac si.mobila, Leclerc pa se kaj bi se naslo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če okt 02, 2003 10:56 pm

Linci je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:linci: pridi pupika sladka mala ;) se spoznamo, nič bat ne grizem premočno :lol:

rrrr :twisted: zdj me pa še bolj mika..., da preizkusim kolk res grizeš. Zmenjeno?

ok... zaenkrat sem še samski... če bodo fantje pohiteli z organizacijo še se bova res lahko grickala :D hihi

malo heca... od kod pa si ti drgač? kolk mlada? :D (samo spoznavam, pecali se bomo v živo :P )
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če okt 02, 2003 10:59 pm

X-Hair je napisal/-a:Ideja vsekakor ni slaba. Spet eno mnozicno srecanje. :D Kje, hja meni bi bilo cool v LJ. Ideje kot so Kolosej ali parkplac si.mobila, Leclerc pa se kaj bi se naslo.

saj maš pač do celja urco več ko do lj

saj nazadnje si tud prišel BP

pa ti dam za pir, pa enega huggija, no.. itaq da prideš, ne? :D
Slika

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Če okt 02, 2003 11:08 pm

RegY je napisal/-a:
Linci je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:linci: pridi pupika sladka mala ;) se spoznamo, nič bat ne grizem premočno :lol:

rrrr :twisted: zdj me pa še bolj mika..., da preizkusim kolk res grizeš. Zmenjeno?

ok... zaenkrat sem še samski... če bodo fantje pohiteli z organizacijo še se bova res lahko grickala :D hihi

malo heca... od kod pa si ti drgač? kolk mlada? :D (samo spoznavam, pecali se bomo v živo :P )

Regy to ni poljub.com :P :P
Zicanje pustita za srecanje, jaz pa vama obljubim da bomo pohiteli z organizacijo! :P :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

srecanje

Napisal/-a seat Če okt 02, 2003 11:10 pm

Tole s tem srecanjem je hudodobra zadeva,veliko je novih uporabnikov med njimi tut jst pa bi mi taksno srecanje veliko pomenilo.Jst sem definitivno za Celje LP :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

fric
Novinec

Napisal/-a fric Če okt 02, 2003 11:22 pm

Sale je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Srecanje ni nobeno dirkanje in temovanje,...
lp monster_d

Samo to je zelo težko preprečit - vem iz lastnih izkušenj. Vedno se najde par patronov :? .

Bo treba en recept pogruntat.

Imam predlog, ki bi bil rešitev vseh teh problemov...

Parkirišče je dovolj veliko, ni asfaltirano, tako da razni dragi in burnout-i avtomatsko odpadejo, ni problema za nobena dovoljenja, je v bližini Celja, pa tudi za tiste z malo več želje po dirkanju bi bilo poskrbljeno: KARTING PISTA ŠTORE!

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Če okt 02, 2003 11:31 pm

Fric ja to bi bla tudi varianta, samo sodrana cesta??? hm
nevem no boljse bi zihr bil asvalt usaj za tiste z extremno nizkimi avti!

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če okt 02, 2003 11:33 pm

Meni tudi ustreza Celje.Za parking pa ni tak blem lahk je tud ofroad cesta :D
pač za traktor ni ovir :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

srecanje

Napisal/-a seat Če okt 02, 2003 11:35 pm

no povej mi monster_d a lahka pol na tako srecanje pridemo vsi obiskovalci forumo oziroma avtomobilizma.com :?: Jst mam zaenkrat se povsem nov avto pa nimam se nic zrihtanga (pride pa to tudi na vrsto :oops:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
monster_d

Re: srecanje

Napisal/-a monster_d Če okt 02, 2003 11:43 pm

seat je napisal/-a:no povej mi monster_d a lahka pol na tako srecanje pridemo vsi obiskovalci forumo oziroma avtomobilizma.com :?: Jst mam zaenkrat se povsem nov avto pa nimam se nic zrihtanga (pride pa to tudi na vrsto :oops:

Itak da so vabljeni usi obiskovalci foruma! tudi tistile brez avta :D
to je glih namen da se spoznamo pa kako recemo!
Pa da marsikeri dobi kako idejo o predelavi svojega jeklenega stroja!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

srecanje

Napisal/-a seat Če okt 02, 2003 11:50 pm

No jst ze isem ideje (tut tuki po forumu) kak bi polepsal svojo ibizo pa sej ne da bi bla grda sam hocem neki unikatnega,edinstvenega,Kompare je melsicer nekizlodobrih idej pa se se odlocam.Vsaka pomoc pa je dobrodosla.

Uporabniški avatar
m4lcom`
Nov uporabnik

Kraj: Vseeno samo da je dobra cesta!

Napisal/-a m4lcom` Pe okt 03, 2003 12:45 am

Ja jas te tuji prijem ne!
Vglavnem da se vidimo, pa da malo poberkujemo!
Slika
Manjka še samo svizec, ki bo to vse zavil v folijo!

fric
Novinec

Napisal/-a fric Pe okt 03, 2003 6:42 am

monster_d je napisal/-a:Fric ja to bi bla tudi varianta, samo sodrana cesta??? hm
nevem no boljse bi zihr bil asvalt usaj za tiste z extremno nizkimi avti!

Ni cesta, ampak parkirišče, precej utrjeno. Tale pride brez problema na to parkirišče tako da ne verjamem da komu ne bi zneslo. Problem bi lahko predstavljalo samo slabo vreme, ampak v tem primeru tako dvomom da bi se dobili.

Slika

Uporabniški avatar
Linci
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a Linci Pe okt 03, 2003 11:26 am

monster_d je napisal/-a:Regy to ni poljub.com :P :P
Zicanje pustita za srecanje, jaz pa vama obljubim da bomo pohiteli z organizacijo! :P :P

Pa ne bit fauš, sj se ne žicama, sam spoznavava, tk kot je reku Regy. Laghk se greš pa ti tut zravn (spoznavat mislim). Js ne bom mela nč proti :-P :P
BAD GIRL for life

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe okt 03, 2003 12:09 pm

Zmente se kje bi to mel, jes se bom pa pol naprej zmenil. Pri Tušu poznam neki z uprave zgoraj, če se bomo pa zmenl za Halo Golovec pa itak ni blema (dobro poznam lastnika Casablance in Garibaldija (oba) ta dva sta na vsaki strani (lahk se celo zmenmo, da nam odprejo zgornje prostore diskoteke, če se bo zavleklo v noč :wink: . Uglavnem dogovormo se kje, kdaj, zakaj? :D
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov