Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če okt 08, 2009 7:00 pm

Slicker je napisal/-a:če bo več ko 15 avtov tam še jz pridm, ampak se mi zdi da nebo treba če bo tko kt ponavad :lol:

ti k zmer zamujaš pa prideš k je konc vsega...

lej tle smo ajde recmo 5 komadov...pol pa še jst pokličem stare sable...od tony-ja the red saxo do bojča ex vr6ka...nas bo 15...če mi pa kdo pomaga še koga najdt pa nas bo še več...

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če okt 08, 2009 7:32 pm

Sem nekako nov na forumu in me zanima, kaj kej počnete na teh srečanjih :) pa še nbenga ne poznam, pa koliko ste to kaj stari, ker jaz sem še zelo mlad :) in res nevem kako naj bi to zgledalo oz. kakšni ste :) bi pa zelo rad spoznal koga :D sploh se pa že nekako slabo počutim, ker imajo vsi nekaj za povedat čez moj avto (vsi ga kritizirajo :( ) vi pa imate pomoje skoraj vsi popolne avte na teh srečanjih.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Če okt 08, 2009 7:37 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Sem nekako nov na forumu in me zanima, kaj kej počnete na teh srečanjih :) pa še nbenga ne poznam, pa koliko ste to kaj stari, ker jaz sem še zelo mlad :) in res nevem kako naj bi to zgledalo oz. kakšni ste :) bi pa zelo rad spoznal koga :D sploh se pa že nekako slabo počutim, ker imajo vsi nekaj za povedat čez moj avto (vsi ga kritizirajo :( ) vi pa imate pomoje skoraj vsi popolne avte na teh srečanjih.

piksna...al se ne gremo zmenkarij...kok ste stari kake barve las maste...spijemo kak deci, kak sok, kj spečemo, zdaj kostanj, pogledamo si avte, vidmo se dobri stari prjatli pol gremo na kak drink, kdo se gre s kom vozit kak krog z avtom...
a misleš da ko mi podaš roko pa ti rečem: " Bok jst sm Mary kater avto je tvoj?" hhehe ne gre se to tko...
ti prid pa spoznaj nas dolence k smo vsi prov fejst, pa nismo mel in nimamo popolnih avtov...ne sekiri se!

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Če okt 08, 2009 7:40 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Sem nekako nov na forumu in me zanima, kaj kej počnete na teh srečanjih :) pa še nbenga ne poznam, pa koliko ste to kaj stari, ker jaz sem še zelo mlad :) in res nevem kako naj bi to zgledalo oz. kakšni ste :) bi pa zelo rad spoznal koga :D sploh se pa že nekako slabo počutim, ker imajo vsi nekaj za povedat čez moj avto (vsi ga kritizirajo :( ) vi pa imate pomoje skoraj vsi popolne avte na teh srečanjih.

Ne se preveč sekirat glede kritik, na vsakem avtu se najde nekaj kar nekomu ni všeč ;) to je pač posledica razlčnih okusov. Osebno bi Bi tvoj avto pustil takšen kot je (mogoče samo kakšna lepa platišča, ampak lepa platišča imaš že sedaj) Tudi mene motijo sprednje luči. Originalne so dosti lepše. Če jih še imaš jih natakni nazaj na avtu, te pa poskusi prodati (vsake angel eyes niso lepe same po sebi, zato ker so angel eyes). Vidim pa, da ti manjka naslonjalo za roko. Povprašaj tega, kakšno ima ceno:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3187609&show=1
Zdaj sem konkretno zašel s te teme, mogoče bi bolj pasalo v temo, kjer imaš predstavljen avto :) Pa vseeno, vsak nasvet je dobrodošel ane ;)

Še ena na tole temo: upam , da vam srečanje lepo uspe :tomidelej:

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Če okt 08, 2009 7:44 pm

_BuLLet_ je napisal/-a:

Ne se preveč sekirat glede kritik, na vsakem avtu se najde nekaj kar nekomu ni všeč ;) to je pač posledica razlčnih okusov. Osebno bi Bi tvoj avto pustil takšen kot je (mogoče samo kakšna lepa platišča, ampak lepa platišča imaš že sedaj) Tudi mene motijo sprednje luči. Originalne so dosti lepše. Če jih še imaš jih natakni nazaj na avtu, te pa poskusi prodati (vsake angel eyes niso lepe same po sebi, zato ker so angel eyes). Vidim pa, da ti manjka naslonjalo za roko. Povprašaj tega, kakšno ima ceno:
Zdaj sem konkretno zašel s te teme, mogoče bi bolj pasalo v temo, kjer imaš predstavljen avto :) Pa vseeno, vsak nasvet je dobrodošel ane ;)

ti si pa zašel iz teme res je...cjoo a moram začet kričat al kwa, KONEC OFF-a...JASNO?! Zato so PRIVAT SPOROČILA!!

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če okt 08, 2009 7:56 pm

Hmhm ja no sj mata prou, sam pač nism navajen tega, nisem se še udeležil tega :) hmhm mogoče se pa res oglasim :) upam da se bom, malo je tudi odvisno, če bo želel kdo z mano, ker sam mi je pa res malo nerodno it dol, k se vsi poznate, js bom pa k en lolek tm :P
PS: upam da mi bo ratal punco prepričat da gre z mano :D

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Če okt 08, 2009 8:09 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Hmhm ja no sj mata prou, sam pač nism navajen tega, nisem se še udeležil tega :) hmhm mogoče se pa res oglasim :) upam da se bom, malo je tudi odvisno, če bo želel kdo z mano, ker sam mi je pa res malo nerodno it dol, k se vsi poznate, js bom pa k en lolek tm :P

sploh se ne poznamo...glej sciroccota noben ne pozna niti on nobenga pa ga ne bomo pojedl, tko da pridte!!!

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tomas666 Če okt 08, 2009 9:01 pm

mah k*** vedno takrat nardite ko delam popoldne :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Pe okt 09, 2009 12:26 am

rumena ibiza je napisal/-a:
_BuLLet_ je napisal/-a:

ti si pa zašel iz teme res je...cjoo a moram začet kričat al kwa, KONEC OFF-a...JASNO?! Zato so PRIVAT SPOROČILA!!

:clapclap tole sporočilo je bilo pa sedaj res potrebno ja. Meni je vse jasno, saj sem že zgoraj napisal, da je pač off topic in vam hkrati zaželel, da se lepo imejte. Ni potrebno ponavljati besed ;) .. kričati pa tudi ne, ker škodi lepoti :8

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Pe okt 09, 2009 6:41 am

Tomas666 dopust :)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe okt 09, 2009 3:56 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Hmhm ja no sj mata prou, sam pač nism navajen tega, nisem se še udeležil tega :) hmhm mogoče se pa res oglasim :) upam da se bom, malo je tudi odvisno, če bo želel kdo z mano, ker sam mi je pa res malo nerodno it dol, k se vsi poznate, js bom pa k en lolek tm :P

ti kar prlet s punco...bom se jest z njo menu...:):):)

ne ne sej se hecam...ti kar pridi...dobrodošel boš itak...izmenjava informacij...zajebancija...kakšn krog in to je to...
ti kar prleti bomo veseli...pa brez sramu...ti kar pocukaj za rokav...
jst bom z berglo,pa največji tam:):):) :roll:

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Pe okt 09, 2009 6:22 pm

to je lih 100m stran od mene, bi kamot pršou pokazat novo mrcino (no, sj še tastare nism), sam nč ne oblubm da bom na dolenjskem :(

študij.press

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Pe okt 09, 2009 7:35 pm

sploh se ne poznamo...glej sciroccota noben ne pozna niti on nobenga pa ga ne bomo pojedl, tko da pridte!!!

Ops, zdej je pa še mene strah ratalo, nobenga ne poznam, pa še za malco me lahko zmažete, namesto kostanja :rofl :-P

Uporabniški avatar
stailingboy
Nov uporabnik

Napisal/-a stailingboy So okt 10, 2009 11:03 am

No no lepo to da se tut na dolenjskem neki dogaja :D,bo treba pridt mal pogledat strojčine :vrum,..sam to mi še rečte če zadeva bo neglede kako bo vreme ;) ,..lp

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po okt 12, 2009 4:43 pm

pol se pravi velja v petek...ura je 100% ?
v primeru dežja odpade, itak.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po okt 12, 2009 5:02 pm

Slicker je napisal/-a:če bo več ko 15 avtov tam še jz pridm, ampak se mi zdi da nebo treba če bo tko kt ponavad :lol:

lej tle smo ajde recmo 5 komadov...pol pa še jst pokličem stare sable...od tony-ja the red saxo do bojča ex vr6ka...nas bo 15...če mi pa kdo pomaga še koga najdt pa nas bo še več...

kaj pa damchy stara sablja??? :cry:

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po okt 12, 2009 5:18 pm

damjan je napisal/-a:

kaj pa damchy stara sablja??? :cry:

ja počak na vrsto dons zvečer bom smse pošiljala pa vabila... :P

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po okt 12, 2009 7:03 pm

kdaj smo rekl uro?
bo ob 19. ok ali kako?
Jst delam do 20.ure tko da bom pršla mičkn kasnej.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Po okt 12, 2009 7:37 pm

A niste rekl v petek ob 17:30? Zakaj zdej šele tok pozno?

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Po okt 12, 2009 7:51 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:A niste rekl v petek ob 17:30? Zakaj zdej šele tok pozno?

ja sj pravm povejte kdaj, da ostalim sporočim kdaj. ja zmer smo se ob 19 dubl
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov